- 9 Haziran 2025
- 1.197
- 1.047
- 48
- 27
Selam gölgeledim. Umarım bu ay tutar ve hamile kalırsınSelam kızlarÖncelikle allah hepinizin gönlüne göre versin buralarda yeniyim 2 senedir evliyiz geçen ay korunmayı bıraktık eşimle ben hemen çocuk olur bi engel yok sonucta diye düşünüyordum o işler öyle olmuyormuş halbuki çevremdeki herkes beklemiyorduk bi anda deneyelim dedik hamile kaldık ilk aydan felan diyordu çatır çatır çocukları oldu valla Neyse ovülasyon testi yapıyorum iki aydır fakat bugün ve iki gün önce yaptığım testte de aynısı oldu, testte T çizgisi bölümünde iki çizgi çıktı bunun ne anlama geldiğini bilen var mı ? Daha önce yaşayan?
EstağfirullahSelam gölgeledim. Umarım bu ay tutar ve hamile kalırsınTest içinde anlam veremeyiz bozuk say bence başka test dene
Merhabalar, ben de aynı marka kullandım hiçbir problem yaşamadım. İdrarı fazla damlatıyor olabilir misiniz?Selam kızlarÖncelikle allah hepinizin gönlüne göre versin buralarda yeniyim 2 senedir evliyiz geçen ay korunmayı bıraktık eşimle ben hemen çocuk olur bi engel yok sonucta diye düşünüyordum o işler öyle olmuyormuş halbuki çevremdeki herkes beklemiyorduk bi anda deneyelim dedik hamile kaldık ilk aydan felan diyordu çatır çatır çocukları oldu valla Neyse ovülasyon testi yapıyorum iki aydır fakat bugün ve iki gün önce yaptığım testte de aynısı oldu, testte T çizgisi bölümünde iki çizgi çıktı bunun ne anlama geldiğini bilen var mı ? Daha önce yaşayan?
Prospektüste 2-3 damla yazıyor bende o şekilde yapıyorum fazla hiç damlatmadım özellikle dikkat ediyorum amaMerhabalar, ben de aynı marka kullandım hiçbir problem yaşamadım. İdrarı fazla damlatıyor olabilir misiniz?
Hoşgeldin diyecektim klavye neye çevirmişEstağfirullahumarım hepimiz güzel haberler alırız bu ay
10 Temmuz duphaston ve estrofemNe kullanıyorsun ? Pik kaçındaydı senin
Duphaston ve estrofemBenzer ikimizinde ne kullanıyorsun ki
Aşkım bende sadece belirgin göğüs hassasiyeti var başka da bir sey yok hic hamile gibi bile hissetmiyorum kişiden kişiye değişiyormuşYani ben hangi sonuca varmalıyım adet mü gebelik miKasık ağrım farklı oluyordu. Belim kopardı şuan hafif ağrı, göğüslerim şişer patlardı hassas olurdu baya şimdi ne sızlama ne bir şey . Yani semptomlarım bu ay neredeyse çok hafif geçiyor ekstra mide yanmam var ve halsizim. Ya vitaminler falan magnezyum iyi geldi bana ya da hamilelik yanlış mıyım
Kesinlikle öyledir bende zaten hamile olduğumu düşünmüyorum ama adet ağrılarımın başlamamış olmasına şaşırıyorum sadeceAşkım bende sadece belirgin göğüs hassasiyeti var başka da bir sey yok hic hamile gibi bile hissetmiyorum kişiden kişiye değişiyormuş
Anladımm dediğin gibi ilaçta yapabilir ama gebelik oluşmuş olabilir bilemeyiz canımDuphaston ve estrofem
Progesterone alıyorsan o akıntı yapıyor evet kaç gündür alıyorsunİşte bilmediğimiz progesteron mu östrojen mi yapıyor umarım ikisi de vardır da ondan sebep akıntımız vardır
2 damla ile uygulayın yazıyordu daha fazla damlatmayın diyordu. 2 damla gayet yeterli oluyor. Bir tane daha denerseniz bozuk olup olmadığını anlarsınız en azından.Prospektüste 2-3 damla yazıyor bende o şekilde yapıyorum fazla hiç damlatmadım özellikle dikkat ediyorum ama
Aşkımm ben ilaç kullanmıyorumProgesterone alıyorsan o akıntı yapıyor evet kaç gündür alıyorsun
Umarım ikinci seçenektirAnladımm dediğin gibi ilaçta yapabilir ama gebelik oluşmuş olabilir bilemeyiz canım
Yazı hamile kapatalım hepimizzz inşallahhUmarım ikinci seçenektir
Geliyor gelmekte olannAz kaldı benim yumurtalara sanki
Amin bebekGeliyor gelmekte olannSağlıkla büyüsün gelişsinde bebiş olsun
Ay 24 ü doğum günüm inşallah hediyem olur ❤Yazı hamile kapatalım hepimizzz inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?