Evet canım dünde geldi minik minik sabahtan akşama kadar. Beyaz değil krem renkte ama hamile hissetmiyorum. Seninde mi var
Hamileligimde benimde akıntım vardı etken dönemleri başlamıştı ve berrak hafif beyazımsıydı öyle krem rengi değildi ve mide yanmam vardı hiç göüs hassasiyeti kaşık ağrısı felan olmamıştı değişiyor bu belirtiler bence hormonlarımız dengesiz bizler gibi

Günaydın ve iyi pazarlar canlar.
Artık pik ya değil mi? Çatlaması için önerilerinizi alırım..

Eklentiler

• IMG_9653.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 32
Ay evet canım baya adet oluyorum sandım üzüldüm kasık ağrım hala devam ediyor biliyor musun akıntım yok şuan yani çok az var kaç gündür yok gibi az ama kasık ağrısı devam

Aşkım benim akıntım beyaz ve kremsi renklerde oldu sulu şekilde geldi bazende. Geçen haftadan beri midem yanıyor bulantı halinde ama kusmuyorum. Soğuk almadıkça şiddetli bir kasık ağrım olmadı ama 1 haftadan beri kasıklarım da bir şeyler oluyor hissi var. Adet öncesi belim ağrım be göğüs ağrım olurdu daha şiddetli ama onlarda hala bir şey yok. Acaba magnezyum kullandığım için mi bu ay ağrılarım olmadı onu düşünmeye başladım

Düşünmekten denge kalmadı bence hiçbirimizde telefon bozuldu birkaç gün giremedim hepinizi çok merak ettim ya hemen eski telefondan girdim

Hayatım sen sanıyorsun ki herkeste her belirtinin hepsi olmalı böyle birşey yok her hamilelikte bile aynı belirtiler olmuyor mesela ben kimyasala geçirdiğimde 0 belirtim olmuştu ama gebelikte mide yanmam olmuştu mesela hiç kaşık ağrım göüs ağrım olmamıştı

Ay evet canım baya adet oluyorum sandım üzüldüm kasık ağrım hala devam ediyor biliyor musun akıntım yok şuan yani çok az var kaç gündür yok gibi az ama kasık ağrısı devam
Benim kasık ağrım normal ama soğuk alıp gaz dolunca şiddetleniyor yoksa normal bir ağrısı var hissedilir şekilde. Akıntılarım benimde az az geliyor zaten bunun sonunda adet olursam bir daha belirti takibi yok

Benim kasık ağrım normal ama soğuk alıp gaz dolunca şiddetleniyor yoksa normal bir ağrısı var hissedilir şekilde. Akıntılarım benimde az az geliyor zaten bunun sonunda adet olursam bir daha belirti takibi yok
Biz o belirtiyi aramadan rahat edemeyiz gibi ya ben her ay söz veriyordum bu ay yine yenik düştüm ama olsun burada takılmak iyi geliyor sizlerle

Benim 24ü kuşum 22 ya da 23 yapıcam tutuyorum kendimi beraber yapalımmm ben seni hamiş hissediyorum ya
Yaa inşallah doğru hissediyorsundur adet olursam bir dahiliye görüneceğim yani mide hassasiyetim arttı çok halsizim bir baktırıcam kendime Sende inşallah hamişsindir

Yani ben hangi sonuca varmalıyım adet mü gebelik mi Kasık ağrım farklı oluyordu. Belim kopardı şuan hafif ağrı, göğüslerim şişer patlardı hassas olurdu baya şimdi ne sızlama ne bir şey . Yani semptomlarım bu ay neredeyse çok hafif geçiyor ekstra mide yanmam var ve halsizim. Ya vitaminler falan magnezyum iyi geldi bana ya da hamilelik yanlış mıyım

Biz o belirtiyi aramadan rahat edemeyiz gibi ya ben her ay söz veriyordum bu ay yine yenik düştüm ama olsun burada takılmak iyi geliyor sizlerle
Gerçekten kafaya takmadan ilerlemek istiyorum ama takıntı haline geldi yani üff Ama dediğin gibi sizlerle konuşmakta güzel oluyor çünkü gündemimiz aynı ve rahatça konuşabiliyoruz

Güzel haberler alalım canım inşallah adet olursak güzel bir beslenme ve takviye yaparız ,moral bozmak yok
Evet adet dönememiz değişmezse güzel bir şeyler yaparız inşallahh. Öncelikle özelde bir kadın doğuma gideceğim. Kan değerlerimi normal döngüde baktıracağım sonrasında beslenme ve takviye dediğin gibi

Evet ya sessiz geçer yerleşme dönemi ya belirtisi zaten kuzum ama işte adetle çok benzer olunca belirtiler insan emin olamıyor hiç lekelenme oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…