Benim gece yumurtlama oldu akşama çatladı ozaman tam dpo 9 değildim sabah

Civcivimmm nryyy böyle duruyor bebekler
Biraz baktım yalancı çıkardığı olmuş kaset test de kuruma bırakan bi test yani yine belirsizlikler
Hangi test bu kuşum bence testlerin üretimiyle olabilir bi kısım verirken bi kısım vermiyo mesela ben aylar önce artimedden yalancı pozitif görürken şuan kaç gündür yapıyorum bildiğin negatif belki çok şikayet geldiği için son çıkanları düzgün yapmislardir belki bu senin yaptığında o şeklidir ve bu çıkan çizgi gerçekten pozitiftir ayy hadi i nsallah

Yok canım ya bak 6 Ağustos da yapmışım artımed i böyle vermıstı

Eklentiler

• 6987DD4B-63ED-423E-B5CE-6174B688598E.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 46
pandelaA ben alttan parmakla bakmaya çalıştım hiç bir şeye ulaşamadım ya et sadece Birde afedersiniz elimde akıntılar kaldı yani A aydk bir kaç gün sonra deneyelim yüne
Benimde öyle olmuştu krem gibi afedersiniz İyi işte akıntı gelmesi kuru değil demekki içeri de

Ben bir kanama geçiriyorum ne oluyor anlamıyorum ya gece mide bulantısı kusma şimdi de sıvı yoğunluklu Regl kanaması gibi kanama başladı. Acaba tiroid mi yapıyor

Softec aşkım bilmiyorum ateş bastı valla

Eklentiler

• IMG_2946.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_2947.webp
    50 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…