- 9 Haziran 2025
- 1.197
- 1.046
- 48
- 27
Benim gece yumurtlama oldu akşama çatladı ozaman tam dpo 9 değildim sabahCanlar ChatGPT diyor ki tam saati bilemeyiz ama atıyorum çatlama günü akşam çatladı ve döllenme gerçekleşti. Ertesi gün dpo 1 ya mesela, 24 saat akşam doluyor. Biz 10. gün diye sabah test yapıyoruz ama hcg yükselmesi yarım günde bile farkediyor dedi. Kendinize göre uyarlayın işte. Aklınızda olsun. 4 saat sıvı alımını keserek akşam da yapabilirsin dedi
ÜzdüBende bi anda grip boğaz ağrısı 4gundur çekiyorum 2 oglumdada hamileliğin griple anlamıştım dedim olabilirmi son 1 awox kalmıştı yaptım ama yine ilk dakikasında gecenki gibi silik çıktı ve yok malesef ardına artimed yaptım onda silik bile çıkmadı
Hangi test bu kuşum bence testlerin üretimiyle olabilir bi kısım verirken bi kısım vermiyo mesela ben aylar önce artimedden yalancı pozitif görürken şuan kaç gündür yapıyorum bildiğin negatif belki çok şikayet geldiği için son çıkanları düzgün yapmislardirCivcivimmm nryyy böyle duruyor bebekler
Biraz baktım yalancı çıkardığı olmuşkaset test de kuruma bırakan bi test yani yine belirsizlikler
Yok canım ya bak 6 Ağustos da yapmışım artımed i böyle vermıstıHangi test bu kuşum bence testlerin üretimiyle olabilir bi kısım verirken bi kısım vermiyo mesela ben aylar önce artimedden yalancı pozitif görürken şuan kaç gündür yapıyorum bildiğin negatif belki çok şikayet geldiği için son çıkanları düzgün yapmislardirbelki bu senin yaptığında o şeklidir ve bu çıkan çizgi gerçekten pozitiftir ayy hadi i nsallah
Ama birgun önce akşam yaptığım test bıldıgın negatıf ti bunu sabah ılk ısrarla yapmıştım o yüzden çok sevinmiştimYok canım ya bak 6 Ağustos da yapmışım artımed i böyle vermıstı
Yok canım benim yaptığım kaset olanı önceden hep silik veriyodu bu son yaptıklarım vermiyo erken olanı hiç denemedim bilmiyorumAma birgun önce akşam yaptığım test bıldıgın negatıf ti bunu sabah ılk ısrarla yapmıştım o yüzden çok sevinmiştimHayalim kizim
Anladım canım kaset testı olduğunu bılmıyordum . Umutlarımız yıkılmasınYok canım benim yaptığım kaset olanı önceden hep silik veriyodu bu son yaptıklarım vermiyo erken olanı hiç denemedim bilmiyorum
Şu bir kaç gün geçeydi patladımBenimde öyle olmuştu krem gibi afedersinizİyi işte akıntı gelmesi kuru değil demekki içeri de
İnşallah canım deneyeceğimBirkaç gün takip et canım bir şey değmemesi güzel bir şey inşallah gebeliktendir
Bugünde negatif gerçekten aşırı stres olmaya başladımBenimde 7 gün var perşembe yapsan çıkma olasılığı yükseliyor. Onun öncesi varsa da çıkmayabilir yani:)
Var gibi duruyor kalbim nasıl pıt pıt ama yalancıysa diye korkmuyor değilimAyyyikisinde de var gibi
Softec aşkım bilmiyorum ateş bastı vallaHangi test bu kuşum bence testlerin üretimiyle olabilir bi kısım verirken bi kısım vermiyo mesela ben aylar önce artimedden yalancı pozitif görürken şuan kaç gündür yapıyorum bildiğin negatif belki çok şikayet geldiği için son çıkanları düzgün yapmislardirbelki bu senin yaptığında o şeklidir ve bu çıkan çizgi gerçekten pozitiftir ayy hadi i nsallah
Dpo 9 ge Benim de negatifGünaydın kızlarr A aydkpandelaA D dahacokerken ve şuan aklıma gelmeyenler Dpo9 ve negatif uyandığımda yaptım. Foto çektim net olanı iş yerine geçince bakıp atıcam şuan müsait değilim bakamıyorumm
Ay pik oluyor buBiliyorum bana yeter artık deyip kızacaksınız amaovi denedimmm Awox ne zaman gelir bilmiyorum son kez bakayım dedim ..
Civcivimmm nryyy Hayalim kizim D dahacokerken pandelaA haifa
Bugünü de değerlendireyim değil mi?
Senin daha yükseliyor olabilir biliyorsun erken test verdinDpo 9 ge Benim de negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?