Y yesil14 canıım sen nerelerdesin durumların nasıl

Y yesil14 canıım sen nerelerdesin durumların nasıll

İnşallah güzel sonuçlarla yeni aya başlarsınız . Benim bat 22 Temmuz erken davranıp dün kan verdim hüsrana uğradım kızlar bekle dediler erken diye bakalım bekliyorum bende sonuç ne olacak
Aynı zamanda tekrar idrar testi yapalım bari senle adet olana kadar umut varr

Şiddetli bir ağrı mıydı canım nasıldı akıntın devam ediyor mu? Benimde bugün ağrım daha yoğundu soğuk aldım gece ondan olabilir ama akıntım devam ediyor ufak ufak geliyor adetten mi artık bilmiyorum

Kızlar ayaktayken kaşığınızın orta kısmı oval sert şekilde mi oluyor Kendimce kurgulara giriyorum ahahaha

Kızlar günaydın ben test yaptım negatif çıktı herhalde kuruma çizgisi gibi bişey çıkartıyor ilk dakikadan pembe olmadan dikkate almamak gerekiyor testteki çizgiyi ben elendim gibi duruyor bu ayda yarın adet günüm bakalım

Kizlarrr merhaba
Günaydın ilk 5 dakika da çıktıysa umut var canım tabi test yalanci çıkarmıyorsa benimde bugün daha da belirgin adet sancılarım birazda bel ağrısı eklendi bata daha var ama merakima yenik düşebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…