Bilmiyorum ki bebiş geçen haftadır var belki takviyeler yapıyordur ya da çok stres altındayım kendi kendime yapıyorum bilmiyorum
O da olabilir magnezyum mesela benim bir arkadaşımda mide hassasiyeti yapmıştı.bende mide yanması olunca stresten oluyor yarım bardak soğuk süt içiyorum az yoğurt yiyorum iyi geliyor. Şifa gelsin sana da
23ünde direk kan mı vereceksin evde test yapacak mısın?

Okadar takviye alıyorum ki bu ara hangisi yapıyor bilmiyorum Deneyeceğim söylediklerini sağ ol canım Aşkım ben testlerimi bitirmişim onu farkettim Mecburen kana kaldım sağlık kuruluşunda çalışıyorum zaten . Bir daha eczaneden pahalı almıyım diye ama sen yap kesinn güzel haberlerini bekliyorum

İnşallah güzel sonuçlarla yeni aya başlarsınız . Benim bat 22 Temmuz erken davranıp dün kan verdim hüsrana uğradım kızlar bekle dediler erken diye bakalım bekliyorum bende sonuç ne olacak

Seni takip ettim canim gercekten daha erken gecikmeden sonra pozitif ancak goren var su gecikmeyi beklemeyi bi basarsakk

İnşallah canımm bekleyen hepimiz için inşallah

Mutlaka bir zamanı vardır canım Rabbim kolaylıkla ve sağlıkla versin inşallah
0.22 çıktı demişsiniz erkense öyle çıkmadı normal 10. Gün 8 ile öğrenmiştim çünkü ben

Mutlaka bir zamanı vardır canım Rabbim kolaylıkla ve sağlıkla versin inşallah
0.22 çıktı demişsiniz erkense öyle çıkmadı normal 10. Gün 8 ile öğrenmiştim çünkü ben
Evet dpo 8-9 oluyordu kanı verdiğimde. Maşallah çok tazeyken yakalamışsınız Şuan 2.ye hamilesin değil mii

Kızlar gebe kalmak için süt buharı yöntemini deneyen oldu mu aranızda

İlk kez duydum canım o neymiş
Süt ile maydanozu kaynatıp bir kovaya koyuyoruz alaturka tuvalete oturur gibi pozisyonda buharına oturuyoruz belimizi kovayla birlikte iyice sarıyoruz ki buhar dışarı çıkmasın sıcak olsun. 30 dk kadar bu şekilde oturduktan sonra yatağa yatıp biraz dinleniyoruz. Bu işlemi 3 gün yapıyoruz ve bu günlerde ilişki oluyor. Bende denemedim ama bir çok yerde okudum baya hamile kalan varmış. Artık nelere başvuracağımı şaşırdım inan ki

Benim annem de bana böyle hamile kalmış ama o maydanozu kaynatmış beze sarıp iç çamaşırına koymuş. Süt buharına da ayrıca durmuş. Başka detay anlatmadı

Benim annem de bana böyle hamile kalmış ama o maydanozu kaynatmış beze sarıp iç çamaşırına koymuş. Süt buharına da ayrıca durmuş. Başka detay anlatmadı
Süt buharından sonra ilişki olması gerekiyormuş ondan o detaya girememiştir

Vauv bunu kim düşünmüş bulmuş ve uygulamış ya Şifa oluyorsa denenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…