Evet kuzu yeni yaptım ama telefon ışıktan dolayı kötü cektiBunu yeni mi yaptınn ben de görüyorum çizgiyiii
Ay sağol canım aminnn inşallah güzel haberler alalım bakalım bu ayAyy Allah bağışlasınnkızın inşAllah abla olur en kısa zamandaa 34 erken bi yaş hiç telaşa kapılmaa
O korku olmaz mı canım çok haklısın güzel düşünelim inşallah moralimizi yüksek tutalım ben buna inanıyorum ama seni anlıyorum yaş faktörü etkiliyor bizi biraz da yaş ilerledikçe olasılık düşer diye şartlanmışız. En kısa zamanda güzel haberler alalım inşallahCanım tam olarak ben gibisin bende ikinci çocuğa karar verdiğimde oğlum 21 22 aylık falandı yaşta 30 civarıydı sonra uğraştım 3 yıl olmadı gebe kaldım onu da düşürdüm üstünden 2 yıl geçti yaşım 34 şuan zaman geçiyor bi daha olmıycak diye çok korkuyorum keşke zamanında doğum kontrol hapı kullanmak gibi bi salaklık yapmasaydım
Ayy bence sabah bi tekrarla bakalım yarın ne çıkacak çook merak ettim ben de şimdiiEvet kuzu yeni yaptım ama telefon ışıktan dolayı kötü cektiişin garip yanı freely yalancı çizgise bir numaradır ama bunda o kadar net çizgi yok acaba akşam idrarı diye mi bunu da sorgulayacağım aklıma gelmezdi hahahah
İnşallah ama yalancı işte bu test diğer testim de freely ya neyse bakalım ben röntgen çektirmiyim ama beta için kadın doğuma sıra almam gerek sıra yok yaAyy bence sabah bi tekrarla bakalım yarın ne çıkacak çook merak ettim ben de şimdiiinşAllah doğrudur bu çizgiiii
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba 14 haftalık hamileyim cinsiyet tahmininde bulunur musunuz
Evett bence de röntgen çekilme ama doktora bi görün yine de zaten doktora şüphem var desen o da çekmez bence ama olur da crp bakmak isterse hcg de baktırmasını rica edersinnİnşallah ama yalancı işte bu test diğer testim de freely ya neyse bakalım ben röntgen çektirmiyim ama beta için kadın doğuma sıra almam gerek sıra yok ya
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı yavru nasip etsinnKızlar merhaba 14 haftalık hamileyim cinsiyet tahmininde bulunur musunuz
Ayy süper süper göğüs hastalıkları isteyebilir mi betaEvett bence de röntgen çekilme ama doktora bi görün yine de zaten doktora şüphem var desen o da çekmez bence ama olur da crp bakmak isterse hcg de baktırmasını rica edersinn
Kız yalancı verdiği oluyor aklında bulunsunAy kızlar yarın göğüs hastalıkları bölümüne gideceğim ve röntgene giricem büyük ihtimal kocama test al nolur nolmaz dedim freely almış iki tane
Biliyorum kuzu a ile başlayandan al dedim Arabadan inmişti awox diye bağıramadım o da bunu almışKız yalancı verdiği oluyor aklında bulunsunkan ver bence öncesinde
O şeffaf şeyleri bende çıkarmıyorumİstanbuldayımya kızlar ben bu testleri yaptıktan sonra kutuyu açınca o şeffaf şeyi kaldırmıyordum şimdi öyle baktım şeffaf bişeyi var onu kaldırdım ufacık incecik bi çizgi görür gibi oluyorum kamerada görünmeyecek kadar ince. Galiba benim 0.6 lık betamın ince çizgisi bu ahhahahahahhha
çizgi var ben yanlış mı görüyorum?ay bende anlaşılırsa kan veriyim dedimTeşekkür ederim kuzu test o kadar net silik cizgi çıkarmadı şaşırtıcı şekilde daha önce net cizgi cıkarmıştı
isteyebilir bildiğim kadarıylaAyy süper süper göğüs hastalıkları isteyebilir mi betacrp den dolayı mı böyle başım dönüyor öksürüyorum acaba ya
Sabah tekrarla bakalım nasıl çıkacak? Üf neden doğru düzgün yapmıyorlar şu testleri ya. Acaba test mi çıkarsam aydk dşyeBiliyorum kuzu a ile başlayandan al dedim Arabadan inmişti awox diye bağıramadım o da bunu almış
Ah kuzum teşekkür ederim çok güzel açıkladınisteyebilir bildiğim kadarıylaenf aldıysan crp yüksektir sen randevunu iptal etme ama alabiliyorsan o saatlere aynı hastanede kadın doğuma da randevu al ne olur ne olmaz diye hatta kadın doğuma randevun önce olursa kadın doğumdan rica edersin hcg ve crp bakmasını daha iyi olur
TekrarlıcamSabah tekrarla bakalım nasıl çıkacak? Üf neden doğru düzgün yapmıyorlar şu testleri ya. Acaba test mi çıkarsam aydk dşyeyakında Buda olacak
Kız deme öyleeeee. Sivilce dökmek ne demek çıkarmak mı tam anlamadım daKızlar ben bayağı sivilce dökmüşüm benim adet geliyor galiba
kız ben size bol bol yollarım dostlarımsınız benimTekrarlıcamVallahi keşke çalarsan biz de alırız süper olur
Ayy yarın hastaneye gitmişken hcg bakılırsa süper olurAh kuzum teşekkür ederim çok güzel açıkladınama randevum yok spontane gelişti öyle bizimkiler gidiyor diye gidiyorum yoksa evde pekmezle ballı suyla geçirmeye çalışıyordum, keşke randevu bulsam da alsam ama no yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?