Bunu yeni mi yaptınn ben de görüyorum çizgiyiii
Evet kuzu yeni yaptım ama telefon ışıktan dolayı kötü cekti işin garip yanı freely yalancı çizgise bir numaradır ama bunda o kadar net çizgi yok acaba akşam idrarı diye mi bunu da sorgulayacağım aklıma gelmezdi hahahah

Ayy Allah bağışlasınn kızın inşAllah abla olur en kısa zamandaa 34 erken bi yaş hiç telaşa kapılmaa
Ay sağol canım aminnn inşallah güzel haberler alalım bakalım bu ay
O korku olmaz mı canım çok haklısın güzel düşünelim inşallah moralimizi yüksek tutalım ben buna inanıyorum ama seni anlıyorum yaş faktörü etkiliyor bizi biraz da yaş ilerledikçe olasılık düşer diye şartlanmışız. En kısa zamanda güzel haberler alalım inşallah

Ayy bence sabah bi tekrarla bakalım yarın ne çıkacak çook merak ettim ben de şimdii inşAllah doğrudur bu çizgiiii

Ayy bence sabah bi tekrarla bakalım yarın ne çıkacak çook merak ettim ben de şimdii inşAllah doğrudur bu çizgiiii
İnşallah ama yalancı işte bu test diğer testim de freely ya neyse bakalım ben röntgen çektirmiyim ama beta için kadın doğuma sıra almam gerek sıra yok ya

İnşallah ama yalancı işte bu test diğer testim de freely ya neyse bakalım ben röntgen çektirmiyim ama beta için kadın doğuma sıra almam gerek sıra yok ya
Evett bence de röntgen çekilme ama doktora bi görün yine de zaten doktora şüphem var desen o da çekmez bence ama olur da crp bakmak isterse hcg de baktırmasını rica edersinn

Evett bence de röntgen çekilme ama doktora bi görün yine de zaten doktora şüphem var desen o da çekmez bence ama olur da crp bakmak isterse hcg de baktırmasını rica edersinn
Ayy süper süper göğüs hastalıkları isteyebilir mi beta crp den dolayı mı böyle başım dönüyor öksürüyorum acaba ya

Ay kızlar yarın göğüs hastalıkları bölümüne gideceğim ve röntgene giricem büyük ihtimal kocama test al nolur nolmaz dedim freely almış iki tane
Kız yalancı verdiği oluyor aklında bulunsun kan ver bence öncesinde

Kız yalancı verdiği oluyor aklında bulunsun kan ver bence öncesinde
Biliyorum kuzu a ile başlayandan al dedim Arabadan inmişti awox diye bağıramadım o da bunu almış

O şeffaf şeyleri bende çıkarmıyorum
ay bende anlaşılırsa kan veriyim dedim Teşekkür ederim kuzu test o kadar net silik cizgi çıkarmadı şaşırtıcı şekilde daha önce net cizgi cıkarmıştı
çizgi var ben yanlış mı görüyorum?

Ayy süper süper göğüs hastalıkları isteyebilir mi beta crp den dolayı mı böyle başım dönüyor öksürüyorum acaba ya
isteyebilir bildiğim kadarıyla enf aldıysan crp yüksektir sen randevunu iptal etme ama alabiliyorsan o saatlere aynı hastanede kadın doğuma da randevu al ne olur ne olmaz diye hatta kadın doğuma randevun önce olursa kadın doğumdan rica edersin hcg ve crp bakmasını daha iyi olur

Ah kuzum teşekkür ederim çok güzel açıkladın ama randevum yok spontane gelişti öyle bizimkiler gidiyor diye gidiyorum yoksa evde pekmezle ballı suyla geçirmeye çalışıyordum, keşke randevu bulsam da alsam ama no yani

Sabah tekrarla bakalım nasıl çıkacak? Üf neden doğru düzgün yapmıyorlar şu testleri ya. Acaba test mi çıkarsam aydk dşye yakında Buda olacak
Tekrarlıcam Vallahi keşke çalarsan biz de alırız süper olur

Ayy yarın hastaneye gitmişken hcg bakılırsa süper olur sabah testi tekrarla bakalım inşallah pozitiftir o zaman hcg bakmasalar bile gün gün koyulaşmayı takip edersin ya da hemen özele gidip kan verirsin zaten predictor 350 falan tıp merkezleri de benzer fiyata hcg bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…