Siz dün çarpıldım demediniz mi bugün magnezyum mu midemi kötü yaptı diyorsunuz yani midenizin neden böyle olduğu bence belli

Siz dün çarpıldım demediniz mi bugün magnezyum mu midemi kötü yaptı diyorsunuz yani midenizin neden böyle olduğu bence belli
Mide hassasiyetim 3 4 gündür var canım o gün için sorduğunda soğuk çarptı gece oyüzden belirtilerimi henüz bugünlük bilmiyorum anlamında söylemiştim. Magnezyum midemi kötü yaptı demedim hiç sadece adet öncesi semptomlarım çok hafif geçiyor normalde sancılı geçerdi bu ay magnezyum kullanmaya başladım o sebeple adet öncesi ağrılarımı hissetmiyor muyum acaba dedim. Yani gebeliğe yormadım hiç birini

Magnezyum eklem ağrılarına iyi geliyormuş sanırım öyle duymuştum belki ondandır

Okadar çok yazmışsın ki mesajlarının hepsine hakim değilim denk gelenleri okudum akılda tutmak zor takdir edersinki

Kızlar merhaba sanırım bu ay da olmadi. Kac aydan sonra ovu ile ilk defa düzgün pik yakalanim yine de olmadı. O kadar yorgunum ki yani her ay aynı yumurta takip et yumurtlamicammi stresi yumurtla ilişkiyi ayarla ayağını dik yok amuda kalk incir ye onu ye catlamadi havuca yumul sonra deli gibi test parası harca gun say aman erkenmi yaptım ondan mı negatif diye umutlan göğsümde sis ne bilim vücudunda belirti ara sonra koskoca negatif. İsyan etmiyorum belki akisina bıraksam gelecek belki kafaya taktım ama vaktim çok daraldı ki. Konuşuyorum onunla gelmicekmisin bebeğim lütfen annen çok yoruldu çok özledi seni. Allahim ne olur dualarımızı kabul et. Bizleri bu sınavdan kucağımızda sağlıklı bebeklerimizle çıkmayı nasip eyle. Ne olurrr

Günaydın canım bence bizim hata ettiğimiz noktalar tam da bu saydıkların o kadar üzerine düşürüyoruz ki hiç akışına bırakamıyoruz . Beklentilerimiz her şeyi daha da zorlaştırıyor . Her Allahın günü ilişki zaten görev olmuş stres yapmıyoruz diyoruz ama bu bile stres zaten , ovulasyonu testi ben artık yapmıyorum zaten düzenli ilişki var o test bizi mahvediyor yani pik mi silindi mi diye bence önümüzdeki ay bırak düşünmeden devam et ben yoluma öyle bakacağım biraz da seni çok iyi anlıyorum ben de çok korkuyorum hiç gebelik elde edemedim zaman zaman ben de böyle yıkılıyorum mahvoluyorum ama yeniden güç bulacak bir sebep buluyorum kendime . Umudu kaybedersek kendimize daha büyük kötülük ederiz ne kadar destek olabiliyoruz bilmiyorum ama biz buradayız Mucizen bir gün gelecek

Günaydın canlar.
Kızlar konu ile alakası olmasa da birşey sormak istiyorum.
Almanyaya göç eden var mı aranızda?
Nasıl yaptınız?
Almanya'da yaşamak çok çok çok istiyorum aklımdan çıkmıyor bir türlü.
Ama kocam çok inatçı gitmem diyor başka da bir şey demiyor. Nasıl ikna ede bilirim bilemiyorum

Bizim neredeyse tüm akrabalarımız Almanya ,Fransa , Belçika’da yaşıyorlar onlar bildim bileli oradalar en son 2 yıl önce bir kuzenim gitmek istedi 1 sene falan durdu ama yapamadı geri döndü tabi dil yoktu gurbete ve o kültüre ayak uyduramadı belli bir yaştan sonra yapamadım dedi halbuki abisi de orada yaşıyordu . Her şeyi geride bırakıp 0dan başlamak biraz zor eşiniz böyle düşünmekte haklı aslında çok ciddi bir karar bu . Sen de iyi düşünmelisin balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…