Şifa olsun inşallah selenyum da ver adamaSalı eşime randevu aldık urolojiden banalim ne diycek çok merak ediyorum 2 gündür karışım kur vs ugrasiyoruz
Ben de aynı valla hiç fark yokEvet canım şu huyumdan vazgeçmeliyimmmAma gebe olduğumu hisseden sayı arttıkçada yerimde duramıyorum
Yaş kaçtı sizin ?Yok bebiş kan vermedim tekrar 23ü falan vereceğim dayanırsam
Umarım döner gönlünüzce olsun zaten dayanabilsek şu hayali kırıklıklarını bukadar erken yaşamayacağızDayanamadım ve test yaptım negatif daha erken biliyorum umarım pozitife döner
Siz dün çarpıldım demediniz mi bugün magnezyum mu midemi kötü yaptı diyorsunuz yani midenizin neden böyle olduğu bence belliGünaydınn yeni uyandım vantilatör açık uyumuşuz karın ağrısıyla uyandım midem bulanıyor yani üşüttüm gece kahvaltıda yapmadım henüz oyüzden belirtilerimi bilmiyorum şuan. Sanki adet olacakmışım gibi ama sivilcelenmem göğüs hassasiyetim artmadı hala. Ya adetim gecikecek ya hamileyim ondan
28 olacağımmYaş kaçtı sizin ?
Mide hassasiyetim 3 4 gündür var canım o gün için sorduğunda soğuk çarptı gece oyüzden belirtilerimi henüz bugünlük bilmiyorum anlamında söylemiştim. Magnezyum midemi kötü yaptı demedim hiç sadece adet öncesi semptomlarım çok hafif geçiyor normalde sancılı geçerdi bu ay magnezyum kullanmaya başladım o sebeple adet öncesi ağrılarımı hissetmiyor muyum acaba dedim. Yani gebeliğe yormadım hiç biriniSiz dün çarpıldım demediniz mi bugün magnezyum mu midemi kötü yaptı diyorsunuz yani midenizin neden böyle olduğu bence belli
Hepimiz yapıyoruz o hatayı inşallah çift çizgi görürsünDayanamadım ve test yaptım negatif daha erken biliyorum umarım pozitife döner
Mide hassasiyetim 3 4 gündür var canım o gün için sorduğunda soğuk çarptı gece oyüzden belirtilerimi henüz bugünlük bilmiyorum anlamında söylemiştim. Magnezyum midemi kötü yaptı demedim hiç sadece adet öncesi semptomlarım çok hafif geçiyor normalde sancılı geçerdi bu ay magnezyum kullanmaya başladım o sebeple adet öncesi ağrılarımı hissetmiyor muyum acaba dedim. Yani gebeliğe yormadım hiç birini
Umarım zaten yoksa da aklımdan çıkaracağım 3. Yumurta takibiydi bu ilaçlar vs stres oluyorum sene başına kadar kendi kendine olmaz ise tüp bebeğe geçeceğim ama artık doktora gitmeyeceğimHepimiz yapıyoruz o hatayı inşallah çift çizgi görürsün
Okadar çok yazmışsın ki mesajlarının hepsine hakim değilim denk gelenleri okudum akılda tutmak zor takdir edersinkiMide hassasiyetim 3 4 gündür var canım o gün için sorduğunda soğuk çarptı gece oyüzden belirtilerimi henüz bugünlük bilmiyorum anlamında söylemiştim. Magnezyum midemi kötü yaptı demedim hiç sadece adet öncesi semptomlarım çok hafif geçiyor normalde sancılı geçerdi bu ay magnezyum kullanmaya başladım o sebeple adet öncesi ağrılarımı hissetmiyor muyum acaba dedim. Yani gebeliğe yormadım hiç birini
Evet o sebeple söyledim bende zatenMagnezyum eklem ağrılarına iyi geliyormuş sanırım öyle duymuştum belki ondandır
Evet sıcaklardan bir şeyler yapamayınca burayı çok meşgul ettim sanırım kusura bakmayınOkadar çok yazmışsın ki mesajlarının hepsine hakim değilim denk gelenleri okudum akılda tutmak zor takdir edersinki
Estağfirullah burası birbirimize destek için var herkes karşılıklı birbirine destek olsun bir faydası dokunsun diye varEvet sıcaklardan bir şeyler yapamayınca burayı çok meşgul ettim sanırım kusura bakmayın
Sen tekrar kan ne zmaan verceksin bende cok merak ediyorumEvet sıcaklardan bir şeyler yapamayınca burayı çok meşgul ettim sanırım kusura bakmayın
Günaydın canımKızlar merhaba sanırım bu ay da olmadi. Kac aydan sonra ovu ile ilk defa düzgün pik yakalanim yine de olmadı. O kadar yorgunum ki yani her ay aynı yumurta takip et yumurtlamicammi stresi yumurtla ilişkiyi ayarla ayağını dik yok amuda kalk incir ye onu ye catlamadi havuca yumul sonra deli gibi test parası harca gun say aman erkenmi yaptım ondan mı negatif diye umutlan göğsümde sis ne bilim vücudunda belirti ara sonra koskoca negatif. İsyan etmiyorum belki akisina bıraksam gelecek belki kafaya taktım ama vaktim çok daraldı ki. Konuşuyorum onunla gelmicekmisin bebeğim lütfen annen çok yoruldu çok özledi seni. Allahim ne olur dualarımızı kabul et. Bizleri bu sınavdan kucağımızda sağlıklı bebeklerimizle çıkmayı nasip eyle. Ne olurrr
Bizim neredeyse tüm akrabalarımız Almanya ,Fransa , Belçika’da yaşıyorlar onlar bildim bileli oradalar en son 2 yıl önce bir kuzenim gitmek istedi 1 sene falan durdu ama yapamadı geri döndü tabi dil yoktu gurbete ve o kültüre ayak uyduramadı belli bir yaştan sonra yapamadım dedi halbuki abisi de orada yaşıyordu . Her şeyi geride bırakıp 0dan başlamak biraz zor eşiniz böyle düşünmekte haklı aslında çok ciddi bir karar bu . Sen de iyi düşünmelisin balımGünaydın canlar.
Kızlar konu ile alakası olmasa da birşey sormak istiyorum.
Almanyaya göç eden var mı aranızda?
Nasıl yaptınız?
Almanya'da yaşamak çok çok çok istiyorum aklımdan çıkmıyor bir türlü.
Ama kocam çok inatçı gitmem diyor başka da bir şey demiyor. Nasıl ikna ede bilirim bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?