Hahah değişikmiş bende meraklandım şimdi deneyin bari

Ben o yöntemi kis olanlar yapıyor diye duydum kızlar iyi araştırın da sonra ters tepmesin
Riskli bir uygulamaya benziyor. Birde hemen adet bitiminde yapılıyormuş galiba 3 gün üst üste. Yumurtlama dönemine denk gelirse zararı olabilirmiş. Biz en iyisi incir-havuç ve çörekotu-bal-tarçından devam

Riskli bir uygulamaya benziyor. Birde hemen adet bitiminde yapılıyormuş galiba 3 gün üst üste. Yumurtlama dönemine denk gelirse zararı olabilirmiş. Biz en iyisi incir-havuç ve çörekotu-bal-tarçından devam
Bencede sonra durduk yere sorun olmasın kızlar kendinize her yöntemi uygulamayın iyice araştırın

Evet erken fark etmiş oldum şuan ikinciye hanileyim 10 dpo da 43 çıktı beta. Yarın tekrar kan vereceğim inşallah
8-9 bence çok erken çıkması için
Maşallahh ikiye katlasın sağlıkla gelsin bebiş Bu bebişte belirtilerin aynı mıydı peki ? Deneyimlenmişsin ikisinde de dpo 10 da sonuç almışsın bilgilerin önemli

Maşallahh ikiye katlasın sağlıkla gelsin bebiş Bu bebişte belirtilerin aynı mıydı peki ? Deneyimlenmişsin ikisinde de dpo 10 da sonuç almışsın bilgilerin önemli
İnşallah canım teşekkğr ederim
Bu bebişte tamamen farklı belirtilerim , ilkindr normalde yaşadığım göğüs hassasiyeti o ay olmamıştı mesela . Bunda göğüs hassasiyeti yaşamadım. İlkinde akıntım hep vardı bunda hiç akıntım olmadı hala yok. İlkinde sadece adet günümde regl benzeri ağrım olmuştu bunda dpo 10-12 arası regl sancım oldu. İlkinde hiç kasık batması falan yaşamamıştım bunda sağ kaşığım sürekli battı ufak ufak. Regl günümde geçti , başka bir belirtim yok zaten

Kişinin kendi gebelikleri bile farklı olabiliyorken çokta belirti aramamak lazım heralde Sağlıkla büyüsün Bizlerede dua et hamiş

Hayırlı olsun inşallah güzellikle kucağına al inşallah çok güzel detaylı yazmışsın biz belirtiler için çok iyi olmuş teşekkür ederz 10.gün evde test yapmadan direk mi kan vermiştin ben de bunu çok merak ettim

Teşekkür ederim canım Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Evet geçen aylarda evde yaptığım testler beni çok yanılttı o yüzden kan verdim ben direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…