- 9 Haziran 2025
- 1.228
- 1.079
- 48
- 27
Hahah değişikmiş bende meraklandım şimdi deneyin bariSüt ile maydanozu kaynatıp bir kovaya koyuyoruz alaturka tuvalete oturur gibi pozisyonda buharına oturuyoruz belimizi kovayla birlikte iyice sarıyoruz ki buhar dışarı çıkmasın sıcak olsun. 30 dk kadar bu şekilde oturduktan sonra yatağa yatıp biraz dinleniyoruz. Bu işlemi 3 gün yapıyoruz ve bu günlerde ilişki oluyor. Bende denemedim ama bir çok yerde okudum baya hamile kalan varmış. Artık nelere başvuracağımı şaşırdım inan ki
İnşallah be birtanem inşallahNe güzel bir teslimiyetaynen öyle canım benim olacak inşallah
Ben o yöntemi kis olanlar yapıyor diye duydum kızlar iyi araştırın da sonra ters tepmesinKızlar gebe kalmak için süt buharı yöntemini deneyen oldu mu aranızda
Riskli bir uygulamaya benziyor. Birde hemen adet bitiminde yapılıyormuş galiba 3 gün üst üste. Yumurtlama dönemine denk gelirse zararı olabilirmiş. Biz en iyisi incir-havuç ve çörekotu-bal-tarçından devamBen o yöntemi kis olanlar yapıyor diye duydum kızlar iyi araştırın da sonra ters tepmesin
Bencede sonra durduk yere sorun olmasın kızlar kendinize her yöntemi uygulamayın iyice araştırınRiskli bir uygulamaya benziyor. Birde hemen adet bitiminde yapılıyormuş galiba 3 gün üst üste. Yumurtlama dönemine denk gelirse zararı olabilirmiş. Biz en iyisi incir-havuç ve çörekotu-bal-tarçından devam
Evet erken fark etmiş oldumEvet dpo 8-9 oluyordu kanı verdiğimde. Maşallah çok tazeyken yakalamışsınızŞuan 2.ye hamilesin değil mii
Maşallahh ikiye katlasın sağlıkla gelsin bebişEvet erken fark etmiş oldumşuan ikinciye hanileyim 10 dpo da 43 çıktı beta. Yarın tekrar kan vereceğim inşallah
8-9 bence çok erken çıkması için
İnşallah canım teşekkğr ederimMaşallahh ikiye katlasın sağlıkla gelsin bebişBu bebişte belirtilerin aynı mıydı peki ? Deneyimlenmişsin ikisinde de dpo 10 da sonuç almışsın bilgilerin önemli
Kişinin kendi gebelikleri bile farklı olabiliyorken çokta belirti aramamak lazım heraldeİnşallah canım teşekkğr ederim
Bu bebişte tamamen farklı belirtilerim , ilkindr normalde yaşadığım göğüs hassasiyeti o ay olmamıştı mesela . Bunda göğüs hassasiyeti yaşamadım. İlkinde akıntım hep vardı bunda hiç akıntım olmadı hala yok. İlkinde sadece adet günümde regl benzeri ağrım olmuştu bunda dpo 10-12 arası regl sancım oldu. İlkinde hiç kasık batması falan yaşamamıştım bunda sağ kaşığım sürekli battı ufak ufak. Regl günümde geçti , başka bir belirtim yok zaten
Kesinlikle öyle bence deKişinin kendi gebelikleri bile farklı olabiliyorken çokta belirti aramamak lazım heraldeSağlıkla büyüsün Bizlerede dua et hamiş
Hayırlı olsun inşallah güzellikle kucağına al inşallahİnşallah canım teşekkğr ederim
Bu bebişte tamamen farklı belirtilerim , ilkindr normalde yaşadığım göğüs hassasiyeti o ay olmamıştı mesela . Bunda göğüs hassasiyeti yaşamadım. İlkinde akıntım hep vardı bunda hiç akıntım olmadı hala yok. İlkinde sadece adet günümde regl benzeri ağrım olmuştu bunda dpo 10-12 arası regl sancım oldu. İlkinde hiç kasık batması falan yaşamamıştım bunda sağ kaşığım sürekli battı ufak ufak. Regl günümde geçti , başka bir belirtim yok zaten
Teşekkür ederim canım Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun inşallah güzellikle kucağına al inşallahçok güzel detaylı yazmışsın biz belirtiler için çok iyi olmuş teşekkür ederz 10.gün evde test yapmadan direk mi kan vermiştin ben de bunu çok merak ettim
Hayalim kizim canımmmm sen nerelerdesin ?
Hayalim kizim canımmmm sen nerelerdesin ?
Temizlik hastane vs derken vakit bulamadım.kuzumHayalim kizim canımmmm sen nerelerdesin ?
Salı eşime randevu aldık urolojiden banalim ne diycek çok merak ediyorum 2 gündür karışım kur vs ugrasiyoruzHayalim kizim sen naptın yavruuuuu
Sen neler yaptın kuzum ovu basladinmi ben bu ay yapmiycam öteki aya bakalimHayalim kizim canımmmm sen nerelerdesin ?
Sen naptin canim yukarıya okuyamadım kan verdinmi sonuç ne ciktiEvet dpo 8-9 oluyordu kanı verdiğimde. Maşallah çok tazeyken yakalamışsınızŞuan 2.ye hamilesin değil mii
Başladım canım pik değil bir iki güne olur sanırımSen neler yaptın kuzum ovu basladinmi ben bu ay yapmiycam öteki aya bakalim
Teşekkürler ya umut oldu bu mesajlarTeşekkür ederim canım Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Evet geçen aylarda evde yaptığım testler beni çok yanılttı o yüzden kan verdim ben direk
Yok bebiş kan vermedim tekrar 23ü falan vereceğim dayanırsamSen naptin canim yukarıya okuyamadım kan verdinmi sonuç ne cikti
Evet canım şu huyumdan vazgeçmeliyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?