Evet dün iyi oldu yarın gelir gelmez artık yazık kız bu adamlarda elimizde oyuncak oldularBugün eşim yok yarın akşam gelir artıkbide dün hazır evde yakaladım bakalım
Aynen bugün arıyor kaçayım mı test yap diyeEvet dün iyi oldu yarın gelir gelmez artık yazık kız bu adamlarda elimizde oyuncak oldular
hergün yapın canımKızlar yumurtlama döneminde ilişkinin gün aşırı mı hergün mü olacağı konusunda herkes farklı şeyler söylüyor kesin ve net olarak en verimli ve sağlıklısı hangisi
HahahaAynen bugün arıyor kaçayım mı test yap diyededim gelme yarına hazır ol
Kuzu pik devam etmesi iyi bir şey mi? Ahah bilmediğimden soruyorum öğleden sonra yaptım daha da koyulaştı hattaEvet kuzum pik bekle hemen neden çatlasın kız daha yeni pik olmuş bir iki güne çatlat belki yarında pik devamı eder
Havuç yedim bir tane kuzum. Yarına kadar çatlar bugün de değerlendireyim.Ben bu ay hep havuç ve kuru incir yedim her günbakalım belli değil daha oldu mu olmadı mı etkisi
Evet pik gibi ama şimdi ekleyeceğim daha da koyulaştıÖnceki de pik gbii sanki bebeğim
Ya bazı yerlerde hergün ilişki olursa sperm kendini yenileyemez kalitesi düşer falan yazıyor ödüm kopuyor artık birşeyi yanlış yapıcam da yine o negatifi görücem diyehergün yapın canım
3,4 gün pik devam etmesi anormal değil yani pili görür görmez havuç yemenize gerek yok bekle ertesi gün daha da büyüyenilir daha koyu olabilir üçüncü gün havuç yemeye başlayabilirsinKuzu pik devam etmesi iyi bir şey mi? Ahah bilmediğimden soruyorum öğleden sonra yaptım daha da koyulaştı hatta
Havuç yedim bir tane kuzum. Yarına kadar çatlar bugün de değerlendireyim.
Evet pik gibi ama şimdi ekleyeceğim daha da koyulaştı
Pik olduğu dönem açılana kadar ilişki yaşanmalı csnımYa bazı yerlerde hergün ilişki olursa sperm kendini yenileyemez kalitesi düşer falan yazıyor ödüm kopuyor artık birşeyi yanlış yapıcam da yine o negatifi görücem diye
Canım ilk gebeliğimde normalde olan göğüs hassasiyetim hiç olmamıştı . Sıfırdı resmen . Bu gebeliğimde de normalde her zaman olan akıntım yumurtlamadan sonra hiç olmadı . Ağrılarımda regl ağrısından hafif oldu var ama ne olduğunu anlayamadığım ağrılardı yani. Özetle benim bu gebelik işindem çıkardığım sonuç normalde olan bir şey o zaman tam tersine dönüyorYani ben hangi sonuca varmalıyım adet mü gebelik miKasık ağrım farklı oluyordu. Belim kopardı şuan hafif ağrı, göğüslerim şişer patlardı hassas olurdu baya şimdi ne sızlama ne bir şey . Yani semptomlarım bu ay neredeyse çok hafif geçiyor ekstra mide yanmam var ve halsizim. Ya vitaminler falan magnezyum iyi geldi bana ya da hamilelik yanlış mıyım
Tamamdır canım bunu hiç bilmiyordum. Yumurta daha da büyüyor yani. Tamam akışına bıraktım. Dün gece değerlendirdim bu gece de olmalı mı yoksa yarın mı?3,4 gün pik devam etmesi anormal değil yani pili görür görmez havuç yemenize gerek yok bekle ertesi gün daha da büyüyenilir daha koyu olabilir üçüncü gün havuç yemeye başlayabilirsin
Ayy inşallah benimde öyledir yaaCanım ilk gebeliğimde normalde olan göğüs hassasiyetim hiç olmamıştı . Sıfırdı resmen . Bu gebeliğimde de normalde her zaman olan akıntım yumurtlamadan sonra hiç olmadı . Ağrılarımda regl ağrısından hafif oldu var ama ne olduğunu anlayamadığım ağrılardı yani. Özetle benim bu gebelik işindem çıkardığım sonuç normalde olan bir şey o zaman tam tersine dönüyoryani bende öyle oldu yazdıklarını okuyunca sende de aynı durum söz konusu olabilir diye düşünüyorum . Yumurtlamadan sonraki 10. Günde kanda öğrendim her ikisinide . Eğer yumurtlamayı net biliyorsan 10. Gün bakabilirsin
D Delaljiyan birde ben ovülasyon yapmadım ateş ile takip etmeye çalıştım 8inden sonra artmaya başladı oyüzden 9 u mu 10u mu belli değil en erken 23ünde kan vereceğim ya da adet olursam gerek kalmayacakAyy inşallah benimde öyledir yaaGerçekten bu ay bir farklılık var adet öncesi semptomlarımda. Sıcaklar geldi diye mi anlayamadım yani. Geçen ay yumurtlamam gecikmişti sonradan anladım oyüzden 1 hafta geç oldum ama olana kadar yani kasık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti şişme falan her şeyi yaşadım yani adet olamadan Vehasılkelam bu kadar sessiz gelirse adetim çok şaşırıcam çünkü kendimi biliyorum neler yaşadığımı
İnşallah hamişsinizdirAyy inşallah benimde öyledir yaaGerçekten bu ay bir farklılık var adet öncesi semptomlarımda. Sıcaklar geldi diye mi anlayamadım yani. Geçen ay yumurtlamam gecikmişti sonradan anladım oyüzden 1 hafta geç oldum ama olana kadar yani kasık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti şişme falan her şeyi yaşadım yani adet olamadan Vehasılkelam bu kadar sessiz gelirse adetim çok şaşırıcam çünkü kendimi biliyorum neler yaşadığımı
Anladım o zaman en mantıklısı adet gününü beklemek bencede bu süreçte test yapıp strese girmeye gerek yokD Delaljiyan birde ben ovülasyon yapmadım ateş ile takip etmeye çalıştım 8inden sonra artmaya başladı oyüzden 9 u mu 10u mu belli değil en erken 23ünde kan vereceğim ya da adet olursam gerek kalmayacak
Aminnnİnşallah hamişsinizdirama bence insan bir değişiklik fark ediyorsa mutlaka bir şeyler vardır , emin olamıyoruz tabiki ama nedense sizi hamile hissediyorum
Yaptım aslında 5 gün hesapladık erken verdim yani 0,22 geldi hüsrana uğradım ama Allahtan ümit kesilmezAnladım o zaman en mantıklısı adet gününü beklemek bencede bu süreçte test yapıp strese girmeye gerek yok
Baya koyulaşmış mutlaka değerlendir bugün ve silikleşince bebiş getirsin inşallahKuzu pik devam etmesi iyi bir şey mi? Ahah bilmediğimden soruyorum öğleden sonra yaptım daha da koyulaştı hatta
Havuç yedim bir tane kuzum. Yarına kadar çatlar bugün de değerlendireyim.
Evet pik gibi ama şimdi ekleyeceğim daha da koyulaştı
Miden kötü ya bişeye mi üzülüyorsun, yoğurt da bak iyi geliyor banaKızlar mide koruyucu ne içebilirim
Bilmiyorum ki bebiş geçen haftadır var belki takviyeler yapıyordur ya da çok stres altındayım kendi kendime yapıyorum bilmiyorumMiden kötü ya bişeye mi üzülüyorsun, yoğurt da bak iyi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?