Biliyorum kuzum. Her zorluğa, sıkıntıya razıyım vallahi. Zaten başka ülkede 0dan başlamak kolay değil bu herkes için böyle. Ama bir yerden başlıyor herkes ve sabırla istediği hayata erişiyor. Bu ülkede kalmak yaşamak istemiyorum nefret ediyorum hatta. (Türkiyede yaşamıyorum). Resmen boğuluyorum, Adalet yok, geçim derdi çooook, herşey o kadar pahalı ki sadece ölmemek için yaşıyor insan. Kazandığı 3-5 kuruşu yiyeceğe harcıyorsun resmen. Ne tatil yapa biliyorsun ne para biriktirip hayalini gerçekleştire biliyorsun. Ömrümüz geçiyor böyle. Hem Çocuk istiyoruz hem de düşünüyorum ona istediği hayatı verememek var. Ama başka ülkede güzel hayat kura bilirsek çocuğun geleceğini de garanti altına almış oluruz güzel hayat yaşarız.Bizim neredeyse tüm akrabalarımız Almanya ,Fransa , Belçika’da yaşıyorlar onlar bildim bileli oradalar en son 2 yıl önce bir kuzenim gitmek istedi 1 sene falan durdu ama yapamadı geri döndü tabi dil yoktu gurbete ve o kültüre ayak uyduramadı belli bir yaştan sonra yapamadım dedi halbuki abisi de orada yaşıyordu . Her şeyi geride bırakıp 0dan başlamak biraz zor eşiniz böyle düşünmekte haklı aslında çok ciddi bir karar bu . Sen de iyi düşünmelisin balım
Günaydın canım. Her an yaptırabilirim dpo 12Sen tekrar kan ne zmaan verceksin bende cok merak ediyorum
Evet haklısın hayat iyice pahalılaştı eğer eşinin işi engel değilse ve orada düzen kurabiliceğinize inanıyorsanız bence denemekten zarar gelmez bu kadar istiyorsanBiliyorum kuzum. Her zorluğa, sıkıntıya razıyım vallahi. Zaten başka ülkede 0dan başlamak kolay değil bu herkes için böyle. Ama bir yerden başlıyor herkes ve sabırla istediği hayata erişiyor. Bu ülkede kalmak yaşamak istemiyorum nefret ediyorum hatta. (Türkiyede yaşamıyorum). Resmen boğuluyorum, Adalet yok, geçim derdi çooook, herşey o kadar pahalı ki sadece ölmemek için yaşıyor insan. Kazandığı 3-5 kuruşu yiyeceğe harcıyorsun resmen. Ne tatil yapa biliyorsun ne para biriktirip hayalini gerçekleştire biliyorsun. Ömrümüz geçiyor böyle. Hem Çocuk istiyoruz hem de düşünüyorum ona istediği hayatı verememek var. Ama başka ülkede güzel hayat kura bilirsek çocuğun geleceğini de garanti altına almış oluruz güzel hayat yaşarız.
Bence yaptır ,12 gün geçtiyse varsa kanda çıkar mutlaka böyle stresle beklemek çok zorGünaydın canım. Her an yaptırabilirim dpo 12
Çok haklısın ama dediğim gibi benim hem vaktim daraldı hemde eşimle düzenli ilişkimiz yok şimdi izne ayrıldım inşallah oda ayrılacak biraz kafamı dağıtmaya çalışicam tabi çok zor bulunduğum ortam gereği bakalim. Desteğin için teşekkürlerGünaydın canımbence bizim hata ettiğimiz noktalar tam da bu saydıkların o kadar üzerine düşürüyoruz ki hiç akışına bırakamıyoruz . Beklentilerimiz her şeyi daha da zorlaştırıyor . Her Allahın günü ilişki zaten görev olmuş stres yapmıyoruz diyoruz ama bu bile stres zaten , ovulasyonu testi ben artık yapmıyorum zaten düzenli ilişki var o test bizi mahvediyor yani pik mi silindi mi diye bence önümüzdeki ay bırak düşünmeden devam et ben yoluma öyle bakacağım biraz da seni çok iyi anlıyorum ben de çok korkuyorum hiç gebelik elde edemedim zaman zaman ben de böyle yıkılıyorum mahvoluyorum ama yeniden güç bulacak bir sebep buluyorum kendime . Umudu kaybedersek kendimize daha büyük kötülük ederiz ne kadar destek olabiliyoruz bilmiyorum ama biz buradayız Mucizen bir gün gelecek
Eşim asla gitmek istemiyor. İşten ayrılıp giderse orada iş bulamayıp dönerse bir daha işine geri dönemez. Burdada iş bulmakda çok zor bu işe de çok zor ulaştı. Diploma yok üniversite okumadı. Ama ben okudum. Ama diplomam Almanya'da zor bulunan meslek bulunsa dahi kendi Alman vatandaşlarına öncelik tanıyorlar (güzel sanatlar, sanat tarihi okudum). Yani bütün gün bunu araştırıyorum nasıl gide biliriz ne yapa bilirim. Eşime kalırsa böyle devam edecek. Asla iyi olacağını düşünmüyor. Gidersek batarız diyor hepEvet haklısın hayat iyice pahalılaştı eğer eşinin işi engel değilse ve orada düzen kurabiliceğinize inanıyorsanız bence denemekten zarar gelmez bu kadar istiyorsansakin bir dille biraz çabalayıp ikna et inşallah gönlünüzce olur
Her şey gönlünce olsunÇok haklısın ama dediğim gibi benim hem vaktim daraldı hemde eşimle düzenli ilişkimiz yok şimdi izne ayrıldım inşallah oda ayrılacak biraz kafamı dağıtmaya çalışicam tabi çok zor bulunduğum ortam gereği bakalim. Desteğin için teşekkürlerederim dilerim hepinizden en koyu cift çizgiler görürüm.
Ama eşinin penceresinden bakarsan korkularında haklı değil mi , gerçekten işler test giderse ve dönmek zorunda kalırsa daha zor bir hayat sizi bekliyor olabilirEşim asla gitmek istemiyor. İşten ayrılıp giderse orada iş bulamayıp dönerse bir daha işine geri dönemez. Burdada iş bulmakda çok zor bu işe de çok zor ulaştı. Diploma yok üniversite okumadı. Ama ben okudum. Ama diplomam Almanya'da zor bulunan meslek bulunsa dahi kendi Alman vatandaşlarına öncelik tanıyorlar (güzel sanatlar, sanat tarihi okudum). Yani bütün gün bunu araştırıyorum nasıl gide biliriz ne yapa bilirim. Eşime kalırsa böyle devam edecek. Asla iyi olacağını düşünmüyor. Gidersek batarız diyor hep
Kız bu arada akrabalarında oradaymış neden sende gitmiyorsun.Evet haklısın hayat iyice pahalılaştı eğer eşinin işi engel değilse ve orada düzen kurabiliceğinize inanıyorsanız bence denemekten zarar gelmez bu kadar istiyorsansakin bir dille biraz çabalayıp ikna et inşallah gönlünüzce olur
Ben daha da gurbette yaşamak istemiyorum , 27 yaşındayım bu saaatten sonra başka bir ülkede yaşamak istemiyorum ki ülkemi ve yaşadığım yeri seviyorumKız bu arada akrabalarında oradaymış neden sende gitmiyorsun.
Amin insallahhhh hepimizeHer şey gönlünce olsunbazen biz ne kadar çabalasak da zamanı gelmeden olmuyor belki de o daraldığını düşündüğün vakitte geliverecek annesi o çizgileri hepimizden görelim inşallah
Üzülüyorum ama. Ben istiyorum ki çocuklarım hiç bir şeyden mahrum kalmasın gönlü ne istiyorsa ala bileyim. Ama bu ülkede imkansız bişey bu. Gerçekten herşey inanılmaz pahalı maaş çok az. Ay sonunu zor getire biliyor insanlar. Sadece biz değil çoğu aile böyle, hiç kimse hayatından memnun değil.Ama eşinin penceresinden bakarsan korkularında haklı değil mi , gerçekten işler test giderse ve dönmek zorunda kalırsa daha zor bir hayat sizi bekliyor olabilirçok ciddi bir konu riske atmaya değer mi balım . İyi düşün ama bunun için bir de strese sokma lütfen kendini zaten yeteri kadar düşündüğün başka konular var
Ben senin düşündüklerini anlıyorum çok da haklısın . Bu ikiniz için de çok ciddi bir karar ortak bir şekilde netleştirmeden olacak bir şey değil inşallah bir çıkar yol bulursunuz sizin için en hayırlısı neyse o olsunÜzülüyorum ama. Ben istiyorum ki çocuklarım hiç bir şeyden mahrum kalmasın gönlü ne istiyorsa ala bileyim. Ama bu ülkede imkansız bişey bu. Gerçekten herşey inanılmaz pahalı maaş çok az. Ay sonunu zor getire biliyor insanlar. Sadece biz değil çoğu aile böyle, hiç kimse hayatından memnun değil.
Ben de 28 yaşındayım balım.Ben daha da gurbette yaşamak istemiyorum , 27 yaşındayım bu saaatten sonra başka bir ülkede yaşamak istemiyorum ki ülkemi ve yaşadığım yeri seviyorumeşim askeri personel bir şekilde düzenimiz var
Tabiki öyleBen de 28 yaşındayım balım.
Tabi gurbette yaşamak zor insan ülkesini özlüyor keşke hayat bu kadar zor olmasaydı . Kimse vatanından uzağa gitmek istemezdi.
Çok sağol canım benim. İnşallah hayırlısı neyse o olsun.Ben senin düşündüklerini anlıyorum çok da haklısın . Bu ikiniz için de çok ciddi bir karar ortak bir şekilde netleştirmeden olacak bir şey değil inşallah bir çıkar yol bulursunuz sizin için en hayırlısı neyse o olsunbir süre gidip deneyimleme imkanı olsa daha iyi olabilir sizin için
Hayırlısı olsun inşallah canım varsa bence de çıkarGünaydın canım. Her an yaptırabilirim dpo 12
Kız git barış bir kavga için koca bir ay çöpe atılır mı?Kızlar ben bu ay elendim tam da pik zamanlarımda kocamla kavga ettik artık kısmet diğer aya
Ah ahh sormaa çok sıkıntılı bi halldeyim hep böyle oluyorrKız git barış bir kavga için koca bir ay çöpe atılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?