- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Olur eşler arasında gerginlikle anlaşmazlıklar tahammül edememe halleri ama bir günü küs geçirmeyin birbirinizden başka kiminiz var bir aile kurdunuz siz hayırlısı ile evladınızda olacak küslük iyi değil küs yatağa girilmez lütfen yapma size bunu bak birşeyi yapmak aylar yıllar ömür alıyor ama yıkmak bir saniye o yüzden birbirinizin kıymetini bilin aşılamayacak şey yoktur sevgi ve saygı oldukçaAh ahh sormaa çok sıkıntılı bi halldeyim hep böyle oluyorr
Günaydın canım ne hissedigini biliyorum çünkü buradaki tüm kızlar hepimiz aynınduyguları paylaşıyoruz aynı bıkkınşık aynı yorgunluk ve aynı stres ama beraber güçleniyoruz Rabbim hepimize dilediğiniz murada erişmeyi nasip edecek nefes alıp güçlü kadınlar olarak mücadeleye devam ağlamak pes etmek yok mod on power girl kızlarKızlar merhaba sanırım bu ay da olmadi. Kac aydan sonra ovu ile ilk defa düzgün pik yakalanim yine de olmadı. O kadar yorgunum ki yani her ay aynı yumurta takip et yumurtlamicammi stresi yumurtla ilişkiyi ayarla ayağını dik yok amuda kalk incir ye onu ye catlamadi havuca yumul sonra deli gibi test parası harca gun say aman erkenmi yaptım ondan mı negatif diye umutlan göğsümde sis ne bilim vücudunda belirti ara sonra koskoca negatif. İsyan etmiyorum belki akisina bıraksam gelecek belki kafaya taktım ama vaktim çok daraldı ki. Konuşuyorum onunla gelmicekmisin bebeğim lütfen annen çok yoruldu çok özledi seni. Allahim ne olur dualarımızı kabul et. Bizleri bu sınavdan kucağımızda sağlıklı bebeklerimizle çıkmayı nasip eyle. Ne olurrr
Bir iki güne pik olur bu canımKızlae şşmdi tekrar baktımda biraz koyulaşmış gibi geldi ya emin olamadım akşam tekrar yapıcam
Haklısın canım küs kalmak çok huzursuz ediciOlur eşler arasında gerginlikle anlaşmazlıklar tahammül edememe halleri ama bir günü küs geçirmeyin birbirinizden başka kiminiz var bir aile kurdunuz siz hayırlısı ile evladınızda olacak küslük iyi değil küs yatağa girilmez lütfen yapma size bunu bak birşeyi yapmak aylar yıllar ömür alıyor ama yıkmak bir saniye o yüzden birbirinizin kıymetini bilin aşılamayacak şey yoktur sevgi ve saygı oldukça
Hayatım dalgalanma olur gün içinde mühim olan açılması artık çatlaıd bugünü de değerlendir artık son kezKızlae şşmdi tekrar baktımda biraz koyulaşmış gibi geldi ya emin olamadım akşam tekrar yapıcam
Pik olmuştu balım zaten 19 20 si pikti şimdi baktım çatlamış gibi geldi ama emin olamadımBir iki güne pik olur bu canım
Evet barışırsak inşallah değerlendiricemHayatım dalgalanma olur gün içinde mühim olan açılması artık çatlaıd bugünü de değerlendir artık son kez
ay cidiidmisn bende pik olması bitince kötü sanıyordum yani çatlaması iyi o halde silik çizgi de 2 aydır deniyoruz bu arada 2 senedir evliyim ama eşimde troid hastası ondan korktum bir tıkCanım kiste dönüşme ihtimali oluyor
Git sen barış her zaman ilk adımı karşıdan beklemek haksızlık değil mi ?Evet barışırsak inşallah değerlendiricem
Kız çatlamış artık gün içinde dalgalanma olabilir ama bugünü de değerlendirmeye çalış derimKızlae şşmdi tekrar baktımda biraz koyulaşmış gibi geldi ya emin olamadım akşam tekrar yapıcam
Evet canım bugün barışıp değerlendireceğiz inşallahGit sen barış her zaman ilk adımı karşıdan beklemek haksızlık değil mi ?
İnşallah bebeğimKız çatlamış artık gün içinde dalgalanma olabilir ama bugünü de değerlendirmeye çalış derim
bende demin yaptım benimkide t çizgisi hafif silikeşmiş yani yumurta çatlamış oluyor degil miİnşallah bebeğim
Evet canımbende demin yaptım benimkide t çizgisi hafif silikeşmiş yani yumurta çatlamış oluyor degil mi
Başladı bizim macera 3 gün bu sıcakta pert olcazBence pik canım değerlendir mutlakaa
Ayyy kahkaha attımmm yaaa çok doğru dedin hahahahahahBaşladı bizim macera 3 gün bu sıcakta pert olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?