- 29 Aralık 2024
- 2.198
- 1.269
- 48
Aynen onu ve keçiboynuzu aldik yiyo bakalimBaşladım canım pik değil bir iki güne olur sanırım
Kabak çekirdeği de iyi geliyormuş günlük tüketsin
Ayyy hadi hayırlısı ben bile heyecanlandım bekliyorumYok bebiş kan vermedim tekrar 23ü falan vereceğim dayanırsam
Aynen aldik canim bakalim insallah yaŞifa olsun inşallah selenyum da ver adama
Geriden geliyorsunn :) Bugün kan verdim ve negatifAyyy hadi hayırlısı ben bile heyecanlandım bekliyorum
Evet ya bakamıyorum bu ara buraya ciddimisin belki erkendir bugün kaçıncı gunuGeriden geliyorsunn :) Bugün kan verdim ve negatif
Pek sanmıyorum tahmini dpo 12Evet ya bakamıyorum bu ara buraya ciddimisin belki erkendir bugün kaçıncı gunu
Benim eşim çok yumurta tüketiyor selenyum bulunuyormuş yinede bende mi alsam hiç bir şey kullanmıyor o bir sıkıntısı var mı bilmiyoruz henüz erken olduğu içinA
Aynen aldik canim bakalim insallah ya
Her gün ilişki benim doktorum da iyi olmadığını söylemişti buradan biz ne desek de bilir kişi o neticede spreö bir gün değil birkaç gün canlı kalıyor bence doktorunu dinle canımKızlar selam bir konuda kafam çok karıştı. Bugun doktora gittim 1 yumurta büyümüş 17 mm olmuş 1-2 güne çatlarmış. Doktor bir kağıda yazdı 22 temmuz (yarın) akşam, 23 temmuz (çarşamba) gece ilişki olsun dedi. Yani iki ilişki arasında 24 saati geçsin dedi. Ama şimdi düşünüyorum yumurta 17 mm ye geldiyse ve çatlamak üzereyse bugün de ilişki olması gerekmez mi çatlamadan önce rahimde hazır sperm olsun diye. Dün yani 20 temmuzda ilişki olmuştu o yüzden mi bugüne ilişki koymadı acaba. Ben tedirgin oldum yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum ama bir yandan bugün ilişki olursa üst üste 3 gün ilişki olacağı için sperm kendini yenileyemezse kalitesi düşerse bu döngüyüde kaçırmıyım artık yaa. Lütfen yardımcı olun bana
Selam canım. Ben de bugün doktora gittim 18 ve 20 mm yumurtalar, yarın iğne olacağım. Çarşamba perşembeye sık ilişki verdi. Doktorlar biliyor bu işi bence kafaya takma, zaten dün bir ilişki yaşamışsınız. Yarın da yaşayacaksınızKızlar selam bir konuda kafam çok karıştı. Bugun doktora gittim 1 yumurta büyümüş 17 mm olmuş 1-2 güne çatlarmış. Doktor bir kağıda yazdı 22 temmuz (yarın) akşam, 23 temmuz (çarşamba) gece ilişki olsun dedi. Yani iki ilişki arasında 24 saati geçsin dedi. Ama şimdi düşünüyorum yumurta 17 mm ye geldiyse ve çatlamak üzereyse bugün de ilişki olması gerekmez mi çatlamadan önce rahimde hazır sperm olsun diye. Dün yani 20 temmuzda ilişki olmuştu o yüzden mi bugüne ilişki koymadı acaba. Ben tedirgin oldum yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum ama bir yandan bugün ilişki olursa üst üste 3 gün ilişki olacağı için sperm kendini yenileyemezse kalitesi düşerse bu döngüyüde kaçırmıyım artık yaa. Lütfen yardımcı olun bana
Gıdalardan fazla vitamin alınmıyor zaten ya illaki takviye şart oluyoBenim eşim çok yumurta tüketiyor selenyum bulunuyormuş yinede bende mi alsam hiç bir şey kullanmıyor o bir sıkıntısı var mı bilmiyoruz henüz erken olduğu için
Dünki ilişkiden yarın ki ilişkiye 58 saat falan olmuş oluyor o spermler hala orada durur mu bilemedim. Sizin doktorunuz mesela üst üste 2 gün demiş. Bugünede ilişki eklesem sperm kalitesi düşer diye korkuyorum eklemesemde dünkü spermler örneğin çatlama yarın sabah olursa onu yakalayamazsa kafamda deli sorularSelam canım. Ben de bugün doktora gittim 18 ve 20 mm yumurtalar, yarın iğne olacağım. Çarşamba perşembeye sık ilişki verdi. Doktorlar biliyor bu işi bence kafaya takma, zaten dün bir ilişki yaşamışsınız. Yarın da yaşayacaksınız
Ovülasyon testin varsa onu yapabilirsin illa aklına takıldıysa ne zaman çatlayacağını daha net anlarsınDünki ilişkiden yarın ki ilişkiye 58 saat falan olmuş oluyor o spermler hala orada durur mu bilemedim. Sizin doktorunuz mesela üst üste 2 gün demiş. Bugünede ilişki eklesem sperm kalitesi düşer diye korkuyorum eklemesemde dünkü spermler örneğin çatlama yarın sabah olursa onu yakalayamazsa kafamda deli sorular
Siz ne aldınız peki ? Karma takviye bir şeyler buldum da Ocean capillus men, Proxeed Plus vsGıdalardan fazla vitamin alınmıyor zaten ya illaki takviye şart oluyo
Benim doktorum normalde gün aşırı ama çatlama zamanı 3 gün üst üste önermişti. Bir saat de ayaklarını dik demişti. Gerçi olmadı amaDünki ilişkiden yarın ki ilişkiye 58 saat falan olmuş oluyor o spermler hala orada durur mu bilemedim. Sizin doktorunuz mesela üst üste 2 gün demiş. Bugünede ilişki eklesem sperm kalitesi düşer diye korkuyorum eklemesemde dünkü spermler örneğin çatlama yarın sabah olursa onu yakalayamazsa kafamda deli sorular
Bir saat çok değil mi yaBenim doktorum normalde gün aşırı ama çatlama zamanı 3 gün üst üste önermişti. Bir saat de ayaklarını dik demişti. Gerçi olmadı ama
Kızlar selam bir konuda kafam çok karıştı. Bugun doktora gittim 1 yumurta büyümüş 17 mm olmuş 1-2 güne çatlarmış. Doktor bir kağıda yazdı 22 temmuz (yarın) akşam, 23 temmuz (çarşamba) gece ilişki olsun dedi. Yani iki ilişki arasında 24 saati geçsin dedi. Ama şimdi düşünüyorum yumurta 17 mm ye geldiyse ve çatlamak üzereyse bugün de ilişki olması gerekmez mi çatlamadan önce rahimde hazır sperm olsun diye. Dün yani 20 temmuzda ilişki olmuştu o yüzden mi bugüne ilişki koymadı acaba. Ben tedirgin oldum yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum ama bir yandan bugün ilişki olursa üst üste 3 gün ilişki olacağı için sperm kendini yenileyemezse kalitesi düşerse bu döngüyüde kaçırmıyım artık yaa. Lütfen yardımcı olun bana
Çatlamış canımKızlar ovulasyon yaptım acaba çatlamış mı 18-19 pikti kırpkırmızıydı t çizgisi şimdi böyle sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?