Her gün ilişki benim doktorum da iyi olmadığını söylemişti buradan biz ne desek de bilir kişi o neticede spreö bir gün değil birkaç gün canlı kalıyor bence doktorunu dinle canım

Selam canım. Ben de bugün doktora gittim 18 ve 20 mm yumurtalar, yarın iğne olacağım. Çarşamba perşembeye sık ilişki verdi. Doktorlar biliyor bu işi bence kafaya takma, zaten dün bir ilişki yaşamışsınız. Yarın da yaşayacaksınız

Dünki ilişkiden yarın ki ilişkiye 58 saat falan olmuş oluyor o spermler hala orada durur mu bilemedim. Sizin doktorunuz mesela üst üste 2 gün demiş. Bugünede ilişki eklesem sperm kalitesi düşer diye korkuyorum eklemesemde dünkü spermler örneğin çatlama yarın sabah olursa onu yakalayamazsa kafamda deli sorular

Ovülasyon testin varsa onu yapabilirsin illa aklına takıldıysa ne zaman çatlayacağını daha net anlarsın

Benim doktorum normalde gün aşırı ama çatlama zamanı 3 gün üst üste önermişti. Bir saat de ayaklarını dik demişti. Gerçi olmadı ama

Kızlar ovulasyon yaptım acaba çatlamış mı 18-19 pikti kırpkırmızıydı t çizgisi şimdi böyle sizce

Eklentiler

• image.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 32

Selam canım
Yumurta 18 mm’den 25 mm’e kadar çatlayabilir
Bugün 17 mm olan yumurtanın çatlaması 2 gün de sürebilir o yüzden stres yapma
Spermin kalitesi ve birikmesi için doktorum iki ilişki arasında 36 saat olması gerektiğini söylüyor hep
Kasık ağrısı olduğu ana dikkat edebilirsin
Yumurtanın çatladığına işaret oluyor ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…