- 3 Temmuz 2025
- 88
- 28
- 3
- 28
benim 28 gün hatta haziran ayında çok garip şekilde 3 gün erken oldum .Bende 4 temmuzda oldum aslında ama 30 gün sürüyor benim döngüm
Ah ya kuzum üzülme diyeceğim ama yine üzüleceksin biliyorum. Hepimiz üzülüyoruz olmayınca.Kan verdim tahmini dpo 12 negatif sonuçAdeti bekleyeceğim artık
Anladıl canım pik ne zaman olmuştu seninbenim 28 gün hatta haziran ayında çok garip şekilde 3 gün erken oldum .
AminnYaa çok üzüldüm canım , inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız
AminnAh ah şu heveslenip de kursağa kalması çok yorucu Allah tez zamanda hepimize nasip eder inşallah
AminnAh ya kuzum üzülme diyeceğim ama yine üzüleceksin biliyorum. Hepimiz üzülüyoruz olmayınca.yeni ay bu güzel haberi al inşallah
İyi iyi belli olmaz tutar mı tutarDün oldu daha bizim kavgadan öncee
Bakalım canım şimdi ovu testi yaptım sonucunu bekliyorum çatlamışsa barışmam çatlamamışsa mecbur barışacamİyi iyi belli olmaz tutar mı tutar
Hayat kısa boşver küslük iyi değil sevmem hiçBakalım canım şimdi ovu testi yaptım sonucunu bekliyorum çatlamışsa barışmam çatlamamışsa mecbur barışacam
18 temmuzda hatta 17 temmuz gecesinde pik oldu ertesi güne kadar ama şimdi baktım silik olmuş çatlamış heralde yumurtaAnladıl canım pik ne zaman olmuştu senin
Ah ne güzel bende 19 u pik gördüm 20 side pikti bakalım bugün ne çıkacak18 temmuzda hatta 17 temmuz gecesinde pik oldu ertesi güne kadar ama şimdi baktım silik olmuş çatlamış heralde yumurta
DoğruHayat kısa boşver küslük iyi değil sevmem hiç
tarihlerimiz çok yakın gerçekten umarım gönlümüzce olsun ben regl bittiğinden beri hep takip ettim bu ay gerçekten dikkat etmeye çalıştım ama nasip işi ama süreç beni yıpratıyor neden böyle oldum bilmiyorum bilinmezlik sıkıntı sanırım .umarım nasip olur herkese burda bekleyen uman düşünen herkeseAh ne güzel bende 19 u pik gördüm 20 side pikti bakalım bugün ne çıkacak
Çatlamis canim gözün aydınKızlar çatlamış dimii ayy ilk defa 4 5 gün pik kalmadı çok mutluyumm
Canım kiste dönüşme ihtimali oluyorÇatlamis canim gözün aydınO kadar gün pik olması ne anlama geliyor bir sakıncası var miydi ki
Ay Allah korusun çok şükür çatlamış o zamanCanım kiste dönüşme ihtimali oluyor
İnşallah bebeğimmKızlar ben de az önce doktordan geldim klomene başlatmıştı, ilaç dün bitti. Bugünkü muayenede iki yumurta gördü yine biri 18 diğeri 20 mm boyutunda. Yarın çatlatma iğnesi olacağım bakalım inşallah güzel bir sonuç alırızAllahım hepimize bir an önce sağlıklı bebişler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?