Selam arkadaşlar
Bat 25 Temmuz
Heyecanlanmaya başladım
Bugün kan verip progesteron baktırdım, 40.3 çıktı
Her ay baktırıyorum hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı
Hamilelerde görülen değer ama tabii gebelik var mı diye bilgi vermiyor progesteron
Bu ay iki yumurta çatlamıştı o yüzden yüksek çıkmış olabilirmiş ya da 11 Temmuz’dan beri Progestan 200 mg kullanıyorum o yüzden yüksek çıkmış olabilirmiş doktoruma göre
Yüksek çıkması iyi dedi
Dün akşam regli olacak gibi karın ağrım oldu sonra geçti
Bugün ultrasonla karnımdan endometriuma da baktırdım
10 olmuş
Ağrıyı da söyleyince yerleşme ağrısı olabilir dedi doktorum
İnşallah öyledir

Kızlaaaar selamlar hepinize çatlamış mı sizce? Dün pikti bu arada çatlama günü 21 temmuz olanlar kimler? Bugün de değerlendirip kocamı paketleyip dolaba mı kaldırıyım ne diyorsunuz?

Eklentiler

• IMG_9673.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 30
Ayyyy nasıl test yapmadan durabiliyorsun

Kızlaaaar selamlar hepinize çatlamış mı sizce? Dün pikti bu arada çatlama günü 21 temmuz olanlar kimler? Bugün de değerlendirip kocamı paketleyip dolaba kaldırıyım mı ne diyorsunuz?
Evet canım silikleşmiş çatlama kesinlikle yapmalısın

Varsa testiniz hemen yapın hemen. Benim gebelikte bile 25 ti

Ayyyy nasıl test yapmadan durabiliyorsun

Negatif görmekten o kadar korkuyorum ki test yapmadan regl günümü bekliyorum
Bir de geçen ay regli günümde testte pozitif gördüm ama kanda çıkmadı ya canım zaten negatif test korkum vardı bir de pozitif test korkum da oldu
25 Temmuz hem gelsin istiyorum hem de hiç gelmesin istiyorum
Bugün progesteron baktırırken beta da baktırayım mı dedim doktoruma
Varsa da kanda henüz çıkmayabilir o yüzden baktırıp kendini üzme dedi
Bu hafta regli olmazsam inşallah pazartesi günü beta baktıracağım

Ay inşallah canımbenim ya

Çok umutlandım ya inşallah vardır

Varsa testiniz hemen yapın hemen. Benim gebelikte bile 25 ti

Test yapmaktan korkuyorum o yüzden regli günümü bekliyorum
Nisan ayında 20.1 çıktı
Haziran ayında 17 çıktı
İkisinde de gebelik olmuşmadı
Şimdi gerçi baya yüksek çıktı ama bu ay 2 yumurtam olduğu için ya da haptan herhalde
Kendimi boşa ümitlendirmek istemiyorum

İnşallah gebeliktendir sizinki güzel haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar selam bir konuda kafam çok karıştı. Bugun doktora gittim 1 yumurta büyümüş 17 mm olmuş 1-2 güne çatlarmış. Doktor bir kağıda yazdı 22 temmuz (yarın) akşam, 23 temmuz (çarşamba) gece ilişki olsun dedi. Yani iki ilişki arasında 24 saati geçsin dedi. Ama şimdi düşünüyorum yumurta 17 mm ye geldiyse ve çatlamak üzereyse bugün de ilişki olması gerekmez mi çatlamadan önce rahimde hazır sperm olsun diye. Dün yani 20 temmuzda ilişki olmuştu o yüzden mi bugüne ilişki koymadı acaba. Ben tedirgin oldum yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum ama bir yandan bugün ilişki olursa üst üste 3 gün ilişki olacağı için sperm kendini yenileyemezse kalitesi düşerse bu döngüyüde kaçırmıyım artık yaa. Lütfen yardımcı olun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…