İnşallah son olmaz peş peşe doğurursun kuzumEki Görüntüle 3620547 ayyy testlerim geldi sizce bu sefer son mu
Ay duyduğum en güzel şeyİnşallah son olmaz peş peşe doğurursun kuzum
Her zaman söylüyorum türkşyenin stabil vitamin değerleri üetnaınır kotası bile düşük gebelik durumunda kesinlikle tüm takviyeler en az altı ay öncesinden ful içilmeli ki asla bırakılmaması gereken takviyelerde var onlarda devam edilmeli hayat boyu moralinizi bozmayın hiç ögrenmeyedenilirdiniz öyle düşünün b12 başlayacaksanız dil altı alın ve folik asitle beraber içmelisiniz o şekilde tkileşim yaratırMerhaba kızlar çok moralim bozuldu kimseylede paylaşamadım içimi dökmeye geldim. Ocak ayından beri çocuk istiyoruz ondan öncesinde de eşimde bende doktora gittik istenilen tahlilleri yaptık. Benim doktorum hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi sadece folik asit verdi gönderdi. Aslında demirim b12 falan hep alt sınırdaydı ısrarla doktora sormama ragmen takviyeye gerek olmadığını söyledi. 6 aydır sonuç alamayınca eşim ısrarla tekrar doktora gitmemizi istedi ve zaten gitmiştim diye söylenerek tekrar başka doktora gittim doktor ektsra karaciğer ve şeker değerlerine bakmak istedi. Bu yeni bakılan değerlerin gebe kalma güçlüğü yaratabilecağını söyledi doktor hem sağlıklı beslenme hem spor hem ilaçla 3 ay toparla tekrar goruselim dedi. yani gebe kalman imkansız demiyor ama süreci zorlaştırır ve uzatır bu degerler diyor. Şuan bir önceki doktora o kadar sinirliyim ki resmen 6 ayımı çöpe attı beni psikolojik olarak çok yıprattı. Bu aydan çok ümitliydim şuan moral olarak inanılmaz çöktüm bu da beni kötü yönde etkileyecek. Bu doktorun istediği değerler HbA1c , açlık glukozu, açlık insulini, ggt , crp aklınızda bulunsun sizinde. sonuçlara bakınca hepsi referans aralığının içinde ama doktorun yorumu bu şekilde oldu çok çok üzüldüm.
evet dil altı b12 aldım ve 4 ayrı kutu takviye daha umarım en yakın zamanda iyi gelirHer zaman söylüyorum türkşyenin stabil vitamin değerleri üetnaınır kotası bile düşük gebelik durumunda kesinlikle tüm takviyeler en az altı ay öncesinden ful içilmeli ki asla bırakılmaması gereken takviyelerde var onlarda devam edilmeli hayat boyu moralinizi bozmayın hiç ögrenmeyedenilirdiniz öyle düşünün b12 başlayacaksanız dil altı alın ve folik asitle beraber içmelisiniz o şekilde tkileşim yaratır
İyiyim bitanem evet gittik kan usg felan alındı varikosel çıktı 2 hafta sonra sonuçlar için gelin dedi spermin var hiç yok değil bu iyi bisey dedj bakalim bu 2 hafta içinde hiç bi ilaç takviye vs kullanmayın gelince ona gore sperm için ilaç baslaniyomusHayalim kizim nasılsın canım? bugün doktor kontrolün vardı sanki? eşinin sonuçlarına bakılacaktı?
Fsh 6.44Kızlar bilen var mı sonuçlar nasıl
Allahimm inşallah yerleşmedir canım yaaValla canım 2 gündür damla damla kahve lekelenmem oldu bu lekelenme adete dönmezse yaparım ayın 28 doktor randevum var ondan öncesinde yaparım kanamaya dönmezse
İyiyim canım biraz uzaklaştım sadece stres yapmamak için. Bildirim geldikçe giriyorum.Bahar7777 canım sen nerelerdesin iyi misin ?
Canım her zaman yumurtlama döneminde akıntı olacak diye bir şartname yoktur beş ay olur bi ay olmazKızlar merhaba.
Birşey sormak istiyorum.
Benim sağ 11 temmuz 15 temmuzdan itibaren 5 gün boyunca sabah akşam Femara içtim.
19 temmuz akşamı sonuncu Femarayı içtim.
Bu gün 22 temmuz benim yumurtlama dönemi akıntım yok şeffaf uzayan jelimsi akıntı hep yumurtlama döneminde ve geçen ay letrazol ilacının 3cü gününden itibaren vardı. Bu ay 10 adet femara kullanmama rağmen şeffaf uzayan akıntı olmadı sadece süt beyazı kremsi akıntı var çamaşırıma bulaşan peceteye gelen. Bu normalmi yoksa ilaca rağmen yumurtlama olmadı mı bu ay?
İnşallah csnım hiç bilmiyorum 3. Gün çok az yine lekelenme var ama bu yerleşme olayına hiç halime degilim nasıl olurAllahimm inşallah yerleşmedir canım yaa
Gayet normal hayatım korkacak hiçbirşey yok maşallahFsh 6.44
Tsh 1.10
Lh 3.83
Estradiol 30
Prolaktin 9.72
Kızlar aklıma sürekli bir şeyler geliyor sormak istiyorumben ilişkiden sonra eşim çıkarken kendi cinsel organıma hemen peçete tıkıyorum yoksa dışarı akıyor yatak,çarşaf ne varsa batıyor. Bir anda aklıma geldi yanlış mı yapıyorum acaba belkide içeri gidecek şeyi peçeteyle engel mi oluyorum. Siz ne yapıyorsunuz bu durumda
Kızlar bilen var mı sonuçlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?