Bacımm inanki korunmayı bırakmadan önce bana deselerdi ki “ hamile kalmak için saçma sapan şeyler düşünüp garip garip şeyler yapacaksın “ bi tarafımla gülerdim ama işte insan ne durumlara geliyormuşhic gerek yok ki oyle yapmana. Zaten gelenin sadece yuzde onu falan sperm onlar da onden gidiyor o disari cikanin cogu semen yani su.
Hadi inşallahhhhhh inşallahhhhh uğur getirsin sanaEki Görüntüle 3620547 ayyy testlerim geldi sizce bu sefer son mu
Malesef ben hala kullanıyorumKizlar selam hepinizee bizim dugun daha olmadi agustosun sonuna kadar turkiyedeyim ama kendimi takip etmemek kafa rahatligi ne guzelmis ozlemisim ya… neyse agustos ayinda devambir sey sorucam size sigara kullanan varsa ozellikle ben normalde sigara icmiyorum ama gunde 1 tane bazen keyif sigarasi kahveyle ya da alkol aldigimda yaninda icerim. Bu surecte tamamen biraktiniz mi? Yoksa gunde 1-2 taneden bir sey olmaz mi fikriniz nedir
Malesef ben hala kullanıyorum
Valla bazen bir oluyor bazen yarım paket oluyor hiç azaltamıyorum. Ama yumurta kalitesi için bırakmam gerektiğini söylemişti doktorNe kadar kullaniyosun ama gunde bir paket falan mi?
Valla bazen bir oluyor bazen yarım paket oluyor hiç azaltamıyorum. Ama yumurta kalitesi için bırakmam gerektiğini söylemişti doktor
Bacımm inanki korunmayı bırakmadan önce bana deselerdi ki “ hamile kalmak için saçma sapan şeyler düşünüp garip garip şeyler yapacaksın “ bi tarafımla gülerdim ama işte insan ne durumlara geliyormuş
Valla hamile arkadaşım var o hala günlük yarım paket içiyor. Yargılamıyorum ama bazen fazla takılıyoruz gibiEvet canim sen duzenli icicisin demek ki birakmak da zor biliyorum o yuzden bisey diyemeyecegim sana. Ben de son 3 ay hic icmedim ama yine olmadi olacak olan her turlu olur tabiki.. yine de yumurta kalitemiz icin cok onemliymis benim gunde bir taneyi bile dert etmem
Ben de aynı şekilde 7 yıldır korunuyordum. Şimdi düşünüyorumda keşke daha erken isteseymişim şimdi büyümüştüBen de oyleyim 7 sene korundum istemedim bi istemeye baslayinca oyle sacmaliklar yaptim ki kendimi taniyamaz oldum
Evet haklısın ama şuan yediğiniz içtiğimiz her şey etkiliyor eskisi gibi değil ki. Eskiler evde tarlada doğururmuş ama bizler üstüne titrediğimiz halde kayıplar yaşıyoruz. Keşke eski nesil olsaydıkAçıkçası kızlar kendimde dahil çok fazla detaylarda boğulduğumuzu düşünüyorum ovulasyon testleri,kürler,saatler,günler herşeyi en ince detayına kadar deşiyoruz. Sanki bu kadar ince düşünüp araştırdığımız için olmuyor gibi gelmeye başladı bana. Annelerimiz ovulasyon,yumurtlama günü bilmem nesi sanki bunları mı biliyordu patır patır hamile kalıyorlarmış benim gariban annem nerden bilsin yumurtlama gününüde o günü değerlendirsinçok kurtulmak istiyorum bu düşüncelerden araştırmaktan kafaya takmaktan ama başaramıyorummm
Aynen aldım başlayacağım inşallah çok sağolDemirin biraz dusuk geldi sanki canimhaifa bana guzel takviye onermisti favron marka ben onu kullaniyorum istersen doktoruna danisarak kullanabilirsin
Evet canım 21 indeBeklenilen günde mi oldun canım
İncir havuç kürü yap bi arkadaşım femara kullandı büyümedi kendi kürü yaptı 4 gün bıraktı çatladı yumurtası 2. Ye yumurtlattı kendiniKızlar merhaba.
Birşey sormak istiyorum.
Benim sağ 11 temmuz 15 temmuzdan itibaren 5 gün boyunca sabah akşam Femara içtim.
19 temmuz akşamı sonuncu Femarayı içtim.
Bu gün 22 temmuz benim yumurtlama dönemi akıntım yok şeffaf uzayan jelimsi akıntı hep yumurtlama döneminde ve geçen ay letrazol ilacının 3cü gününden itibaren vardı. Bu ay 10 adet femara kullanmama rağmen şeffaf uzayan akıntı olmadı sadece süt beyazı kremsi akıntı var çamaşırıma bulaşan peceteye gelen. Bu normalmi yoksa ilaca rağmen yumurtlama olmadı mı bu ay?
Valla hamile arkadaşım var o hala günlük yarım paket içiyor. Yargılamıyorum ama bazen fazla takılıyoruz gibi
Evet aşkım d vitamini çok önemli benim de düşük iki aydır doktorun verdiği d vitaminini kullanıyorum iki hafta sonra tekrar baktıracağımhaifa nryyy A aydk kizlar napıyosunuz nasılsınız size bişey sorucam benım rahim incelmesi sorunu vardı estrofem vermişti bu aralar halsizlik ve vücudumda morluklar sıklaştı vücudum çok bitkin dahiliyeye gittim D vitamini 8 çıkmış çok düşük iki üç aydır rahim incelmesi sorunu ile uğraşıyorum daha önce yoktu D vitamini rahim yumurtayı hepsini etkiliyormuş doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?