hic gerek yok ki oyle yapmana. Zaten gelenin sadece yuzde onu falan sperm onlar da onden gidiyor o disari cikanin cogu semen yani su.
Bacımm inanki korunmayı bırakmadan önce bana deselerdi ki “ hamile kalmak için saçma sapan şeyler düşünüp garip garip şeyler yapacaksın “ bi tarafımla gülerdim ama işte insan ne durumlara geliyormuş

Malesef ben hala kullanıyorum

Valla bazen bir oluyor bazen yarım paket oluyor hiç azaltamıyorum. Ama yumurta kalitesi için bırakmam gerektiğini söylemişti doktor

Evet canim sen duzenli icicisin demek ki birakmak da zor biliyorum o yuzden bisey diyemeyecegim sana. Ben de son 3 ay hic icmedim ama yine olmadi olacak olan her turlu olur tabiki.. yine de yumurta kalitemiz icin cok onemliymis benim gunde bir taneyi bile dert etmem

Ben de oyleyim 7 sene korundum istemedim bi istemeye baslayinca oyle sacmaliklar yaptim ki kendimi taniyamaz oldum

Valla hamile arkadaşım var o hala günlük yarım paket içiyor. Yargılamıyorum ama bazen fazla takılıyoruz gibi

Açıkçası kızlar kendimde dahil çok fazla detaylarda boğulduğumuzu düşünüyorum ovulasyon testleri,kürler,saatler,günler herşeyi en ince detayına kadar deşiyoruz. Sanki bu kadar ince düşünüp araştırdığımız için olmuyor gibi gelmeye başladı bana. Annelerimiz ovulasyon,yumurtlama günü bilmem nesi sanki bunları mı biliyordu patır patır hamile kalıyorlarmış benim gariban annem nerden bilsin yumurtlama gününüde o günü değerlendirsin çok kurtulmak istiyorum bu düşüncelerden araştırmaktan kafaya takmaktan ama başaramıyorummm

Evet haklısın ama şuan yediğiniz içtiğimiz her şey etkiliyor eskisi gibi değil ki. Eskiler evde tarlada doğururmuş ama bizler üstüne titrediğimiz halde kayıplar yaşıyoruz. Keşke eski nesil olsaydık

haifa nryyy A aydk kizlar napıyosunuz nasılsınız size bişey sorucam benım rahim incelmesi sorunu vardı estrofem vermişti bu aralar halsizlik ve vücudumda morluklar sıklaştı vücudum çok bitkin dahiliyeye gittim D vitamini 8 çıkmış çok düşük iki üç aydır rahim incelmesi sorunu ile uğraşıyorum daha önce yoktu D vitamini rahim yumurtayı hepsini etkiliyormuş doğrumu

Kızlar bu hala pik ya çatlasaydı silikleşirdi biraz 4. Gün oldu artık bugün 19 undan beridie böyle of sinirlerim bozuldu artık

Eklentiler

• IMG_5167.webp
    9 KB · Görüntüleme: 13
İncir havuç kürü yap bi arkadaşım femara kullandı büyümedi kendi kürü yaptı 4 gün bıraktı çatladı yumurtası 2. Ye yumurtlattı kendini

Valla hamile arkadaşım var o hala günlük yarım paket içiyor. Yargılamıyorum ama bazen fazla takılıyoruz gibi

fazla takilmadigimiz ay hamile kalacagimiza inaniyorum kesinlikle. Tabi hamileyken icilmez o ayri mesele benim de arkadasim vardi hep icti emzirirken bile icti yazik yavruya o kadar da degil yani

Evet aşkım d vitamini çok önemli benim de düşük iki aydır doktorun verdiği d vitaminini kullanıyorum iki hafta sonra tekrar baktıracağım ama bunlar düzelecek şeyle hiç canımı sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…