Şimdiden heyecan başladı bende deAmin inşallah kuzum umudum yok ama hayırlısı allahtan
Merhaba siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz benimde 12 13 oldu yumurtlamaCanım gerçekten çok erken test yapmışsın. Benim yumurtlama 13’ü ben daha testi aklıma bile getirmedim. Senin 17-18miş daha çook erken varsada çıkmaz balım
Ay hadi inşallah canım benimDoktor kontrolüne kadar bekleyecek gitmeden kontrole yaparım çünkü bu lekelenme devam edecekmiş etmez mi net görmüş olurum yerleşme mi yoksa kanamamı olacak anlamak için
Kızlar ben hormon testi vermek için doktora geldim pcosum çıktı normalde adetlerim vesaire düzenliydi belirti yoktu hiç ama çıktı gebeliğe engel mi hiç bilmiyorum bilgisi olan var mı
Evet baya az kaldıBen de bu hafta regli olmazsam 28 Temmuz’da kan vereceğim
Gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum
Evet baya az kaldıBenim bir belirtim ve hissiyatım yok açıkçası ama işte girdik bir yola Rabbim bilir inşallah pozitiftir
İnşallah kuzum Allah duysun beraber yapalım 27 si test o samanAy hadi inşallah canım benimTesti beraber yaparız belki. Bende 27si gibi yapmayı düşünüyorum. Ama bişey diyeyim mi, şimdi mi olur daha sonraki aylarda mı bilemem Rabbim bilir ama ben senden bir erkek çocuk hissiyatı alıyorum Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Sen cansın cannnnnŞimdiden heyecan başladı bende de
Pcostan korkma pcoslular çok şanslı çünkü bugün değilse yarın mutlaka gebe kalıyorlar :)Kızlar ben hormon testi vermek için doktora geldim pcosum çıktı normalde adetlerim vesaire düzenliydi belirti yoktu hiç ama çıktı gebeliğe engel mi hiç bilmiyorum bilgisi olan var mı
AyyySen cansın cannnnn
Ben son iki gündür yoğun adet sancıları yaşıyorum test yaptım dün negatif görünce kafam dağılsın diye sabahtan beri haldur huldur iş yapmaya koyuldum yani çok umudum yok inşallah sizlerin mutluluğuyla tekrar umudum gelir
Hangi marka yaptınız acabaBen son iki gündür yoğun adet sancıları yaşıyorum test yaptım dün negatif görünce kafam dağılsın diye sabahtan beri haldur huldur iş yapmaya koyuldum yani çok umudum yok inşallah sizlerin mutluluğuyla tekrar umudum gelir
Ben son iki gündür yoğun adet sancıları yaşıyorum test yaptım dün negatif görünce kafam dağılsın diye sabahtan beri haldur huldur iş yapmaya koyuldum yani çok umudum yok inşallah sizlerin mutluluğuyla tekrar umudum
Hemen aynı belirtilerimiz yumurtkamadan sonra krem tarzı akinti sonra 0 akinti şimdide sulu akinti aha adet oldum diye kaçtır wc yapıyorum goguslerimde bir dolgun bir sönük ayy resmen ellerim goguste arada yoklama çekiyorumBenim de birkaç gündür ara ara regli olacakmış gibi karnım ağrıyordu ama şu an ağrım yok
Su gibi akıntım var
Bir de göğüslerim dolgun ama ağrı yok
Hissiyat olarak da bir şey hissetmiyorum hatta geçen aylarda hep negatif olduğu için negatif hissediyorum ama inşallah pozitif görürüz bu ay
Arkadaşım beta 4 değerini prediktor ile silik öğrendi onda çıktıysa bende de varsa çıkar dedim ama yok valla o değil şimdi yazlıktayim nasıl olsa bu ay tuttu diye yanıma bir kaç test aldım evde bıraktım şimdi ovulasyonla bakıyorum aksine oda koyulasmaya başladı.Innovita yaptım o hep silik çıkardı prediktor yaptım tertemiz negatif
Ovilasyonu çektiyseniz atabilir misiniz? Ben geçen ay ovi takibi yaptım dalgalanmalar olduğu için sanırım yükselecekmiş gibi duruyordu ama regl oldum. Belki daha erken olabilir tabi test için.Arkadaşım beta 4 değerini prediktor ile silik öğrendi onda çıktıysa bende de varsa çıkar dedim ama yok valla o değil şimdi yazlıktayim nasıl olsa bu ay tuttu diye yanıma bir kaç test aldım evde bıraktım şimdi ovulasyonla bakıyorum aksine oda koyulasmaya başladı.
Ben son iki gündür yoğun adet sancıları yaşıyorum test yaptım dün negatif görünce kafam dağılsın diye sabahtan beri haldur huldur iş yapmaya koyuldum yani çok umudum yok inşallah sizlerin mutluluğuyla tekrar umudum
Hemen aynı belirtilerimiz yumurtkamadan sonra krem tarzı akinti sonra 0 akinti şimdide sulu akinti aha adet oldum diye kaçtır wc yapıyorum goguslerimde bir dolgun bir sönük ayy resmen ellerim goguste arada yoklama çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?