Canım gerçekten çok erken test yapmışsın. Benim yumurtlama 13’ü ben daha testi aklıma bile getirmedim. Senin 17-18miş daha çook erken varsada çıkmaz balım
Merhaba siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz benimde 12 13 oldu yumurtlama

Doktor kontrolüne kadar bekleyecek gitmeden kontrole yaparım çünkü bu lekelenme devam edecekmiş etmez mi net görmüş olurum yerleşme mi yoksa kanamamı olacak anlamak için
Ay hadi inşallah canım benim Testi beraber yaparız belki. Bende 27si gibi yapmayı düşünüyorum. Ama bişey diyeyim mi, şimdi mi olur daha sonraki aylarda mı bilemem Rabbim bilir ama ben senden bir erkek çocuk hissiyatı alıyorum Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Kızlar ben hormon testi vermek için doktora geldim pcosum çıktı normalde adetlerim vesaire düzenliydi belirti yoktu hiç ama çıktı gebeliğe engel mi hiç bilmiyorum bilgisi olan var mı

Ben de 7 ay önce pkoslu olduğumu öğrendim
Pkos gebeliğe engel değil, sadece diğer kadınlara göre hamile kalma süremiz daha uzun olabiliyor
Ben mart ayından beri yumurta büyütmek için hap sonrasında çatlatmak için de iğne kullanıyorum ve bunları kullandığım ay pkostan kaynaklı sorunum kalmıyor çok şükür
Kafana takıp strese girme canım
İyi bir doktora git, ilaç ve iğne ile pkos kaynaklı sorunlar giderilir inşallah

Evet baya az kaldı Benim bir belirtim ve hissiyatım yok açıkçası ama işte girdik bir yola Rabbim bilir inşallah pozitiftir

Benim de birkaç gündür ara ara regli olacakmış gibi karnım ağrıyordu ama şu an ağrım yok
Su gibi akıntım var
Bir de göğüslerim dolgun ama ağrı yok
Hissiyat olarak da bir şey hissetmiyorum hatta geçen aylarda hep negatif olduğu için negatif hissediyorum ama inşallah pozitif görürüz bu ay

İnşallah kuzum Allah duysun beraber yapalım 27 si test o saman

Kızlar ben hormon testi vermek için doktora geldim pcosum çıktı normalde adetlerim vesaire düzenliydi belirti yoktu hiç ama çıktı gebeliğe engel mi hiç bilmiyorum bilgisi olan var mı
Pcostan korkma pcoslular çok şanslı çünkü bugün değilse yarın mutlaka gebe kalıyorlar :)

Ben 27-28 gibi yapacağım. Bir kişi daha hadi bakalım beraber test yapalım haifa H Hzrgk
Ben son iki gündür yoğun adet sancıları yaşıyorum test yaptım dün negatif görünce kafam dağılsın diye sabahtan beri haldur huldur iş yapmaya koyuldum yani çok umudum yok inşallah sizlerin mutluluğuyla tekrar umudum gelir

Hangi marka yaptınız acaba

Ben 27-28 gibi yapacağım. Bir kişi daha hadi bakalım beraber test yapalım haifa H Hzrgk
Ben son iki gündür yoğun adet sancıları yaşıyorum test yaptım dün negatif görünce kafam dağılsın diye sabahtan beri haldur huldur iş yapmaya koyuldum yani çok umudum yok inşallah sizlerin mutluluğuyla tekrar umudum
Hemen aynı belirtilerimiz yumurtkamadan sonra krem tarzı akinti sonra 0 akinti şimdide sulu akinti aha adet oldum diye kaçtır wc yapıyorum goguslerimde bir dolgun bir sönük ayy resmen ellerim goguste arada yoklama çekiyorum

Innovita yaptım o hep silik çıkardı prediktor yaptım tertemiz negatif
Arkadaşım beta 4 değerini prediktor ile silik öğrendi onda çıktıysa bende de varsa çıkar dedim ama yok valla o değil şimdi yazlıktayim nasıl olsa bu ay tuttu diye yanıma bir kaç test aldım evde bıraktım şimdi ovulasyonla bakıyorum aksine oda koyulasmaya başladı.

Ovilasyonu çektiyseniz atabilir misiniz? Ben geçen ay ovi takibi yaptım dalgalanmalar olduğu için sanırım yükselecekmiş gibi duruyordu ama regl oldum. Belki daha erken olabilir tabi test için.

Ben de bazen baya ıslaklık hissediyorum
Şeffaf akıntı sağlıklı bir şeymiş
Göğüslerim dün gece yatarken kocaman ve çok sertti
Bugün hiç öyle değil
Gebelik öğrenmeden önce göğüs hassasiyeti yaşayan da var yaşamayan da var o yüzden çok takılmıyorum göğsüme
Progesterondan kaynaklı da göğüs şişiriyormuş
Benim dün değerim 40.3 çıktı o yüzden de şişmiş olabilir

haifa uygulama pik demiyor acaba niye

Eklentiler

• IMG_2092.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_2094.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…