- 29 Aralık 2024
- 2.196
- 1.267
- 48
Ben aslında takmiyorumda eşim çok takıyorum belli takmıyorum desede bakalim dediğin gibi destekle çoğaltcaz kuzum insallahKuzum hiç merak etme azo sperm bile artık canlandırılıyor az takviyelerle destek verin halledilir hiç stresine girme yani düzelebilen bir durum yaşayan soermler oldukça
Bende tam bi kahve hastasıyım çayı hiç icmemdeKuzum valla günde bi paket içiyorum benve günde 8 kahve felan
Okadar doğru ki yeme içme hava ama en mühimi stres emin olduğum birşey varsa insanı hasta eden sigara uykusuzluk vs hepsi boş abi gamsızlar uzun yaşıyor hastalanmıyor mis gibide herşeye sahip oluyorlar hemde kolaylıkla stres insanı yiyip bitirenEvet haklısın ama şuan yediğiniz içtiğimiz her şey etkiliyor eskisi gibi değil ki. Eskiler evde tarlada doğururmuş ama bizler üstüne titrediğimiz halde kayıplar yaşıyoruz. Keşke eski nesil olsaydık
Bende çay içmem eşim çaycı sülalem çaycı ama ben tam Bri kahve tiryakisiyimBende tam bi kahve hastasıyım çayı hiç icmemde
Günde 4 kahve de benKuzum valla günde bi paket içiyorum benve günde 8 kahve felan
Kahve gibisi varmi yaBende çay içmem eşim çaycı sülalem çaycı ama ben tam Bri kahve tiryakisiyim
Aynen bide biz burda pandemi zamanı bazı zorunluluklara maruz kaldık onların da etkisi olduğunu düşünüyorumOkadar doğru ki yeme içme hava ama en mühimi stres emin olduğum birşey varsa insanı hasta eden sigara uykusuzluk vs hepsi boş abi gamsızlar uzun yaşıyor hastalanmıyor mis gibide herşeye sahip oluyorlar hemde kolaylıkla stres insanı yiyip bitiren
Tamam canım benım teşekkürlerHepsini de hayatım
Valla koydum yaktım bi sigara daKahve gibisi varmi yahemde şekersiz off bitane yapı içeyim canim istedi
Hiç söyleme zaten o aşılar varya o aşılar herkesde doğurganlık sorunu kalp krizi pıhtı sorunu çıktı patır patırAynen bide biz burda pandemi zamanı bazı zorunluluklara maruz kaldık onların da etkisi olduğunu düşünüyorum
Ayyy evet ya o kadar ihtiyacım var kiValla koydum yaktım bi sigara dakeşke şuan tüm bu gurup bi kahve masasında olsak sabaha kadar kaynatırdık
Valla gel bacım başım üstünde yerin varAyyy evet ya o kadar ihtiyacım var ki
Ben zaten çoğu kayıbı ona bağlıyorum eskiden bu kadar değildi ya her şeyi mahvettilerHiç söyleme zaten o aşılar varya o aşılar herkesde doğurganlık sorunu kalp krizi pıhtı sorunu çıktı patır patır
Alkol kullanıyor musun ben yaklaşık 8 9 ay önce bıraktım canım nasıl istiyorValla gel bacım başım üstünde yerin var
Şarap içiyorum hayatım aradaAlkol kullanıyor musun ben yaklaşık 8 9 ay önce bıraktım canım nasıl istiyorböyle partilemek geliyor içimden bu küçücük ilçede
Şarap kadınıŞarap içiyorum hayatım arada
Aşkım bu dediğin suda eriyen miBend ekullanıyorum nac içiyorum çok rahatsız oluyordanız haftada 3 nac için sigaranın tüm etkisini vücuttan silip atıyor
Bu kuzumAşkım bu dediğin suda eriyen mi
İki kadeh şaraptan birşey olmazŞarap kadınıbende tatilde kendimi tutcam yoksa ne var ne yok içmek istiyorum
Aşkım ben tekila falan seviyorum ya hareketliyim birazİki kadeh şaraptan birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?