Anladım aşkım ama en azından doktora gitti ve bi çözümünüz var sıkma canını her şey daha kolay olavak bundan sonraBu ay daha ilişkide olmadı iyce zaten canim sıkıldı biraktim
ahahah bizim son nöbet ama ben o varken de giriyorum ya çok konuşmadıgı içinEşi evde herhalde sesi çıkmıyor ondan sizin eşler asker olunca nöbet vs ben sesiniz yoksa eşler evde diye düşünüyorum hep
Aşkımı vitamin desteği ile o iş çok kolay bak şunu al yedir kocana bekle atacağım sana bulupEşimde buraya okadar adapte olduki benim meseleyi kadınlar kulübüne sor ne yapmak lazımmış diyo
Aşkım başladımnryyy kızzx sen ne yapıyorsun sesin çıkmıyor başladın mı çörek otu bal falan
Kuzum bide ben çok şaşırdım erkeklerdede prolaktin hormonu oluyomus ve eşimin 42 cikmis beb ilk defa duydum bunuAşkımı vitamin desteği ile o iş çok kolay bak şunu al yedir kocana bekle atacağım sana bulup
Diğer balla karıştırdıgun bir şey vardı onuda unutma haAşkım başladımyine yapıyorum onu ben ya inşallah bu ay sondur bir şeyler bezdim misafir geldi giremedim ya bu sıcakta hiçbir şey çekilmiyor
Bulamadım şimdi karışımı ama vitaminleri yazabilirim ne kullanması gerekiyorsa doktor söylemediyse eğerEşimde buraya okadar adapte olduki benim meseleyi kadınlar kulübüne sor ne yapmak lazımmış diyo
Vallahi kuru meyve çerez bal yemekten duvara tırmancaz karı koca az kaldıDiğer balla karıştırdıgun bir şey vardı onuda unutma haevet ben kaç gündür yemek bile yemiyorum sıcaktaaaaan
Aşkım hipofiz bezi kadında da erkekte de var testesteron sperm üretilmesi cinsel istek bağışıklık bile hepsi ona bağlıKuzum bide ben çok şaşırdım erkeklerdede prolaktin hormonu oluyomus ve eşimin 42 cikmis beb ilk defa duydum bunu
Doktor ilaç başlıca dedi başta ama sonra tahlil usgsonuclari çıksın oyle yazayım dedi 2 hafta sonra gidicez olur kuzumBulamadım şimdi karışımı ama vitaminleri yazabilirim ne kullanması gerekiyorsa doktor söylemediyse eğer
Ahahaha ateşli geceler olsun boşverVallahi kuru meyve çerez bal yemekten duvara tırmancaz karı koca az kaldı
HahahahaVallahi kuru meyve çerez bal yemekten duvara tırmancaz karı koca az kaldı
Ateşi batsın yeter yaAhahaha ateşli geceler olsun boşver
İlaca başlatın ama lütfen vitaminlerini de alı. KullansınDoktor ilaç başlıca dedi başta ama sonra tahlil usgsonuclari çıksın oyle yazayım dedi 2 hafta sonra gidicez olur kuzum
Ben bitek bizde var saniyodum ilk kez duydum ne değişik şeyler varAşkım hipofiz bezi kadında da erkekte de var testesteron sperm üretilmesi cinsel istek bağışıklık bile hepsi ona bağlı
Çocuk gibi sabah geliyor bir de bana yedirceklerini yedir diyeHahahahaAllah’ın şu hallerimize bak ya
Deme öyle sabah tek gözüm kapalı hafi hadi diye yaptım ben 6 buçuktaAteşi batsın yeter ya
Bebe olupta su ilişkiden bi müddet uzak dursaydik demiAteşi batsın yeter ya
Bizim çocuklar nasıl bir şey olcak çok merak ediyorum gerçekten geceli gündüzlü çalışıyoruzDeme öyle sabah tek gözüm kapalı hafi hadi diye yaptım ben 6 buçukta
Vallahi bir ay falan kapalıyız ya o zaman bacımBebe olupta su ilişkiden bi müddet uzak dursaydik demibıkkınlık geldi
HahahaÇocuk gibi sabah geliyor bir de bana yedirceklerini yedir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?