Farkındaysanız infertilite çok arttı zaman geçtikçe zorlaşıyor

Farkındaysanız infertilite çok arttı zaman geçtikçe zorlaşıyor
Ben de öyle düşünüyorum burada sizlerle konuşurken ne kadar çok diyorum ama etrafımda herkes hamile kaldı benimle birlikte bebek düşünen herkes doğum yaptı en geç 6 ayda hamile kaldılar e

Ben de öyle düşünüyorum burada sizlerle konuşurken ne kadar çok diyorum ama etrafımda herkes hamile kaldı benimle birlikte bebek düşünen herkes doğum yaptı en geç 6 ayda hamile kaldılar e
Ah o hemen hamile kalanlar kendimi eksik hissediyorum ya böyle özgüven falan kalmadı bende

Bende bir umut var bir yok arada baya baya adet sancisi oluyor sonra geçiyor gece cikolata krizi geçirdim yani hiç hayatımda böyle fazla yememişimdir. Bu ay olmasa da Rabbım o umudu yitirtmesin çok korkuyorum yumurtalarım bitecek diye

Canım 12 13 arası yumurtladim ama benim düzensiz adetlerim çok umutlu değilim ama son 3 ayda ilk defa piki yakalayınca korkuyor insan
13 de olduysa daha regline 3 gün var canım yani kesin o tarihse. Ve testlerin böyle çıkması normal gebelik olabilir son fotoda gölge var çünkü. Elinde başka test var mı

Kesin atarim sizden başka kimse yok dertleştigim herkes bir tuhaf olmus
Herkese denmiyor benim yakın arkadaşım bile ee ne yaptın artık yapsana ne kadar beceriksizsiniz amma uzattınız ben olsam şimdiye yaptiydim diyo sanki benim elimde olan bisey tövbe yarabbim

Artık hiç bu mevzuyu açmıyorum arkadaş arkadaşın halinden anlaması lazım sonuçta bana gore
Aşkım benim arkadaşlarım bana kürtaj olduktan 2 gün sonra karınlarını atmıştı büyümüş mü diye :) o günden beri kimseye arkadaşım da demiyorum valla imsanlar kötü niyetli olmasada ince düşünmüyorsa hayatımda olmayı haketmiyorlar

Ay bunlar insan değiller yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…