- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Farkındaysanız infertilite çok arttı zaman geçtikçe zorlaşıyorAynen ben de o düşüncedeyim. Bir çocuğum olsa doğduktan sonra hemen ikincisine hazırlık yapacam. Artık zor mor bir şekilde üstesinden geleyim diyorum çünkü hep kardeş olsunlar istedim. Çok mu şey istiyoruz ki?eskiler ne güzel 10 tane doğururdu bu sorunların hiiiiiçbirisi yoktu
Ama çatlamadan bi gün önce ilişki olmuş sizin o yüzden ihitmal artıyorCanım ben ovü yapmadım ama 7 haziranda doktora gittiğimde yumurta çatlamıştı 1-3-5-6 haziranda da ilişki olmuştu tuttu. Bence ihtimali var yüksek
Ben de öyle düşünüyorum burada sizlerle konuşurken ne kadar çok diyorum ama etrafımda herkes hamile kaldı benimle birlikte bebek düşünen herkes doğum yaptı en geç 6 ayda hamile kaldılar eFarkındaysanız infertilite çok arttı zaman geçtikçe zorlaşıyor
Ah o hemen hamile kalanlar kendimi eksik hissediyorum ya böyle özgüven falan kalmadı bendeBen de öyle düşünüyorum burada sizlerle konuşurken ne kadar çok diyorum ama etrafımda herkes hamile kaldı benimle birlikte bebek düşünen herkes doğum yaptı en geç 6 ayda hamile kaldılar e
Canım 12 13 arası yumurtladim ama benim düzensiz adetlerim çok umutlu değilim ama son 3 ayda ilk defa piki yakalayınca korkuyor insanEğer âdetin yarınsa daha da koyu olması gerekiyor ama geç döllenme olmuş da olabilir
Bende bir umut var bir yok arada baya baya adet sancisi oluyor sonra geçiyor gece cikolata krizi geçirdim yani hiç hayatımda böyle fazla yememişimdir. Bu ay olmasa da Rabbım o umudu yitirtmesin çok korkuyorum yumurtalarım bitecek diye2. Attığın testte gölge var ama ovi de pike yakışıyor valla var gibi ama yarın regl olmazsan umut var diye düşünüyorum. Oviye pek güvenemiyorum geçen ay bende yapmıştım koyulaşıp açılıyordu
Kesin atarim sizden başka kimse yok dertleştigim herkes bir tuhaf olmusEn son attığın resimde gölge gibi duruyo hemen 5dk içi de çıktıysa büyük ihtimal doğrudur ovulasyonda koyulasmaya başlamış yarın sabah tekrar yap koyulasmaya basliyomu bakalim bizede ay canim
Ben deAh o hemen hamile kalanlar kendimi eksik hissediyorum ya böyle özgüven falan kalmadı bende
Gerçekten öyle haklısın sen at biz bakarız inşallah vardırKesin atarim sizden başka kimse yok dertleştigim herkes bir tuhaf olmus
13 de olduysa daha regline 3 gün var canım yani kesin o tarihse. Ve testlerin böyle çıkması normal gebelik olabilir son fotoda gölge var çünkü. Elinde başka test var mıCanım 12 13 arası yumurtladim ama benim düzensiz adetlerim çok umutlu değilim ama son 3 ayda ilk defa piki yakalayınca korkuyor insan
Herkese denmiyor benim yakın arkadaşım bile ee ne yaptın artık yapsana ne kadar beceriksizsiniz amma uzattınız ben olsam şimdiye yaptiydim diyo sanki benim elimde olan bisey tövbe yarabbimKesin atarim sizden başka kimse yok dertleştigim herkes bir tuhaf olmus
Ben bu şekilde konuşan arkadaşlarımı sildim hayatımdan.Herkese denmiyor benim yakın arkadaşım bile ee ne yaptın artık yapsana ne kadar beceriksizsiniz amma uzattınız ben olsam şimdiye yaptiydim diyo sanki benim elimde olan bisey tövbe yarabbim
Artık hiç bu mevzuyu açmıyorum arkadaş arkadaşın halinden anlaması lazım sonuçta bana goreBen bu şekilde konuşan arkadaşlarımı sildim hayatımdan.
Çok haklısın , bu konunun hassas olduğunu erkekler çok idrak edemiyorlarGünaydın aşkım mecburen iyiyim diyelim, elbette kavgasız evlilik olmaz ama her tartışmanın çocuğa varması hele ki bu kadar isterken çok kötü
Aşkım benim arkadaşlarım bana kürtaj olduktan 2 gün sonra karınlarını atmıştı büyümüş mü diye :) o günden beri kimseye arkadaşım da demiyorum valla imsanlar kötü niyetli olmasada ince düşünmüyorsa hayatımda olmayı haketmiyorlarArtık hiç bu mevzuyu açmıyorum arkadaş arkadaşın halinden anlaması lazım sonuçta bana gore
Ben sizinde öyle zannettim , ama hala ihtimal var bence çatlama günü de önemli . İnşallah gönlünüze göre olurAma çatlamadan bi gün önce ilişki olmuş sizin o yüzden ihitmal artıyor
Evet benimde öncesi 36.6ydı sonra 36.9 uzun süre 37 de kaldı işte daha düşmedi bugün bat gecikme olacak gibi
İnşallah canımBen sizinde öyle zannettim , ama hala ihtimal var bence çatlama günü de önemli . İnşallah gönlünüze göre olur
Ay bunlar insan değiller yaaAşkım benim arkadaşlarım bana kürtaj olduktan 2 gün sonra karınlarını atmıştı büyümüş mü diye :) o günden beri kimseye arkadaşım da demiyorum valla imsanlar kötü niyetli olmasada ince düşünmüyorsa hayatımda olmayı haketmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?