Üstelik ovi de pik olabilir bir kaç güne uyuşuyor. Pcos var mıydıAmin bebekvalla bu şekilde yazan ilk sende gördüm kafan karışır uzun yoldan gitmene ne gerek var çok test yapıp durma paranı takviyelere kullan bak 13 yumurtlamaysa 14de çatlamış. Bugün dpo 10. Gün oluyor.. ve bence gebelik pozitif diye düşünüyorum şuan bu şekilde çıkması normal regle 3 4 gün var
Hahahah
Regl zamanı oluyor muydu yoksa bu aya özel miHahahahKuzum elimde tek test var ve son kurşunumu da kaybetmek istemiyorum Bide negatif çıkarsa çok üzüleceğim. En azından regl gününü bekliyorum diyip kafamı dağıtıyorum. Göğüs ucu hassasiyeti devam ediyor. Başka da bir hissiyatım yok.
15-07:40 da yaptığın test pik bence canımCanım innovita ile takip etmiştim insallah gerçek piktir yani 3 ayda bu hali zor gordum
Bizim seninle aynı o zaman çatlama günümüz. Benimde 13 Temmuz çatladı ve bat 27-28 Temmuz gibiCanım ben adet başlangıç günümü yaziyorum⁹
Canım o 15 yazan adetimin 15. Gunu anlamında. Ayın 13 e denk geliyordu yani bugün 27. Günüm dpo 12
Genelde yumurtlama dönemi göğüs hassasiyetim oluyor. Regl öncesi oluyor muydu bilmiyorum. Çocuk düşünmeden önce hiç bir belirtiyi takip etmezdim. Bir bakmışım regl olmuşumRegl zamanı oluyor muydu yoksa bu aya özel mi
Aynen 15 7.40da pik bu 15 hangi gün oluyoCanım innovita ile takip etmiştim insallah gerçek piktir yani 3 ayda bu hali zor gordum
Ben bu ay hsgye girdim ya ilk gün leke oldu geçti aradan 3.gun sonra uzayan kahve akıntı oldu bu hsgnin kalıntısı mi yoksa yumurtlamami olduki ama erken oluyo yumurtlamaya ve dün teste başladım henüz silik anlamadim bu nekiRegl zamanı oluyor muydu yoksa bu aya özel mi
Beklemedeyiz o haldeGenelde yumurtlama dönemi göğüs hassasiyetim oluyor. Regl öncesi oluyor muydu bilmiyorum. Çocuk düşünmeden önce hiç bir belirtiyi takip etmezdim. Bir bakmışım regl olmuşumGeçen ayda bu şekilde yumurtlama sonrası göğüs ucu hassasiyetim oldu. Chatcptye göre hamilelik belirtisiydi ama regl oldum O yüzden belirtiden sayamıyorum bebişim
hsgden sonra kanama duymuştum bence onun etkisiBen bu ay hsgye girdim ya ilk gün leke oldu geçti aradan 3.gun sonra uzayan kahve akıntı oldu bu hsgnin kalıntısı mi yoksa yumurtlamami olduki ama erken oluyo yumurtlamaya ve dün teste başladım henüz silik anlamadim bu neki
Benim dpo 12 degilmi suan ayy beynim error verdi nihayet. Ya benim lh çok dalgalı piki kaçırmım diye susuz kaldım kac günAmin bebekvalla bu şekilde yazan ilk sende gördüm kafan karışır uzun yoldan gitmene ne gerek var çok test yapıp durma paranı takviyelere kullan bak 13 yumurtlamaysa 14de çatlamış. Bugün dpo 10. Gün oluyor.. ve bence gebelik pozitif diye düşünüyorum şuan bu şekilde çıkması normal regle 3 4 gün var
Yavrum 14nde çatlamış şuan 10. GünBenim dpo 12 degilmi suan ayy beynim error verdi nihayet. Ya benim lh çok dalgalı piki kaçırmım diye susuz kaldım kac gün
12 temmuz pikti 13 temmuz yani 16. Günüm siliklesti birde hafif kanli akinti gelmistiAynen 15 7.40da pik bu 15 hangi gün oluyo
Merhabalar o ilaçları hiç kullanmadım fikrim yok ama bazen akıntı olmadanda yumurtlama olabiliyor yada akıntı olduğu günün dışın da ovulasyon testinde pik gösterebiliyor hastalığın sıcaklardan da olabilir ama gebeliktede de vücut enfeksiyonlara daha açık olduğu için daha çabuk kapabiliyo insallah ondandirHanımlar öncelikle hepiniz güzel haberler alın inşallah ben femara ve ovitrelle kullandım iğneyle birlikte buğün 11. Gün ama bu ay yumurta akı akıntısı olmadı ve berbat hissediyorum vücudumun pili bitmiş gibi hasta gibiyim kist olmuş dlabilir mi bide progestan da kullanıyorum başına gelen oldu mu normalmidir
Merhaba canım ben ovitrelle vuruldugum ay da hiç yumurtlama akıntım olmamıştı 11.gun test negatife dönmüştü progestan ben de kullandım . Hormon ilacı oldukları için beni inanılmaz kötü etkilemisti aynı anlattigin gibi ve ne yazık ki gebelik oluşmadı inşallah senin vardır test yaptın mıHanımlar öncelikle hepiniz güzel haberler alın inşallah ben femara ve ovitrelle kullandım iğneyle birlikte buğün 11. Gün ama bu ay yumurta akı akıntısı olmadı ve berbat hissediyorum vücudumun pili bitmiş gibi hasta gibiyim kist olmuş dlabilir mi bide progestan da kullanıyorum başına gelen oldu mu normalmidir
Ben kullanıyorum çünkü vücudum çok çabuk odem tutuyo kendim yesilcayli karışım yapıyorum gebelik çıkarsa bırakılır sonuctaKızlar yine coşmuşsunuz
ödem atıcı sıvı şeyler tüketmek doğru olur mu bu dönemde?
Ananas sirkesi var sabah tükettiğim regl dönemi kullandım ama yumurtlamadan sonra kullanmadım bnde de ödem oluştu acayip rahatsız ediyor beniBen kullanıyorum çünkü vücudum çok çabuk odem tutuyo kendim yesilcayli karışım yapıyorum gebelik çıkarsa bırakılır sonucta
Bitki çayı yumurtlamadan sonra tüketme yavrum rahimde kasılma yapabiliyormuş oda olumsuz etkiliyormuşBen kullanıyorum çünkü vücudum çok çabuk odem tutuyo kendim yesilcayli karışım yapıyorum gebelik çıkarsa bırakılır sonucta
Bana hiç faydası olmadı o ya şimdi bi fenomenin kullandığı kinoali var onu düşünüyorum almayı bendeAnanas sirkesi var sabah tükettiğim regl dönemi kullandım ama yumurtlamadan sonra kullanmadım bnde de ödem oluştu acayip rahatsız ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?