Selam canım
Son durumun nedir
Bacak ağrın da vardı, ameliyattan dolayı mıymış
Benim de birkaç akşamdır baldırlarım çok ağrıyor
Uyuyunca geçiyor sadece
Selam canım ben ilk defa o kadar belirli yaşamama rağmen birgün sonrasında regl oldum bu ay saldım hiçbişey yapmıcam bakalım nolca

13 de olduysa daha regline 3 gün var canım yani kesin o tarihse. Ve testlerin böyle çıkması normal gebelik olabilir son fotoda gölge var çünkü. Elinde başka test var mı
Canım innovita ile takip etmiştim insallah gerçek piktir yani 3 ayda bu hali zor gordum

Eklentiler

• 1000240789.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 28
Gerçekten öyle haklısın sen at biz bakarız inşallah vardır

Herkese denmiyor benim yakın arkadaşım bile ee ne yaptın artık yapsana ne kadar beceriksizsiniz amma uzattınız ben olsam şimdiye yaptiydim diyo sanki benim elimde olan bisey tövbe yarabbim
Herkes farklı kafada benimde 2 kaybım var yeter işte hayatını yaşa diyen de oldu aaa bu yaşta ne cocuk istiyorsun diyende sessizlestim bende

Herkes farklı kafada benimde 2 kaybım var yeter işte hayatını yaşa diyen de oldu aaa bu yaşta ne cocuk istiyorsun diyende sessizlestim bende
Kaç yasindasin ki aşkım , Allah'ım böyle kalbimizi kıran hiçbir vicdansizi affetme inşallah

Canım bu teste göre 15i pik olmuş 11 12 pik değil kesinlikle. Değerlendirdiniz mi? Şuan 9. Gün yumurtlamadan sonra.
Deme yaaa en son ayın 13 u değerlendirdim. O gün hatta yumurtlama akintisi hafif kılcal kanliydi bugün adetimin 27 günü birde.

Deme yaaa en son ayın 13 u değerlendirdim. O gün hatta yumurtlama akintisi hafif kılcal kanliydi bugün adetimin 27 günü birde.
Yani 8 9 da koyu duruyor ama 15i kadar değil. Kız sen bilmiyor musun c çizgisi ile aynı koyulukta veya daha koyu olacak..
13ü değerlendirdiysen ihtimal var yinede merak etme
Diğer arkadaşlarda baksın kızlara sor bi ama bence 15i pik

Canım bu teste göre 15i pik olmuş 11 12 pik değil kesinlikle. Değerlendirdiniz mi? Şuan 9. Gün yumurtlamadan sonra.
Canım ben adet başlangıç günümü yaziyorum⁹
Canım o 15 yazan adetimin 15. Gunu anlamında. Ayın 13 e denk geliyordu yani bugün 27. Günüm dpo 12

Onlara kaldi sanki banada aynı çocukların büyüdü rahata erdin delimisin diyolar bakacak olan benim sizene yani

Canım ben adet başlangıç günümü yaziyorum⁹

Canım o 15 yazan adetimin 15. Gunu anlamında. Ayın 13 e denk geliyordu yani bugün 27. Günüm dpo 12
Kız niye karışıklık yaratıyorsun yaptığın tarihleri yazsana çatlak o zaman 13.gün yumurtlama olmuş yine değerlendirmişsin iyi bari

Kız niye karışıklık yaratıyorsun yaptığın tarihleri yazsana çatlak o zaman 13.gün yumurtlama olmuş yine değerlendirmişsin iyi bari
Bir de bu kadar çok yapma parana yazık günlük bir veya en fazla iki yeterli

Ayyyy nasıl güldürdün beni Allah'a seni çift çizgilerle güldürsün insallah

Kıbrısami gitsemki
Benim doktorum cinsiyet seçme işini önermemişti seçme sırasında spermlerin kalitesi düşüyor ve embriyonun tutunma şansı düşüyor demişti. Benim ilk olacağı için bize fark etmez kız erkek olsun yeterki demiştik ama nasip olmadı

Ayyyy nasıl güldürdün beni Allah'a seni çift çizgilerle güldürsün insallah
Amin bebek valla bu şekilde yazan ilk sende gördüm kafan karışır uzun yoldan gitmene ne gerek var çok test yapıp durma paranı takviyelere kullan bak 13 yumurtlamaysa 14de çatlamış. Bugün dpo 10. Gün oluyor.. ve bence gebelik pozitif diye düşünüyorum şuan bu şekilde çıkması normal regle 3 4 gün var

Doğrudur hiç bi fikrim yok bu konuda sadece duymuslugum var biz yine yumurtlamaya uzak günlere denk getirmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…