Evet çok kötü kadınlar her konuda yalnızÇok haklısın , bu konunun hassas olduğunu erkekler çok idrak edemiyorlar
En kısa sürede bütün sıkıntıların geçsin inşallah çiçeğimEvet çok kötü kadınlar her konuda yalnız
İnşallah balım teşekkür ederimEn kısa sürede bütün sıkıntıların geçsin inşallah çiçeğim
Selam canım ben ilk defa o kadar belirli yaşamama rağmen birgün sonrasında regl oldum bu ay saldım hiçbişey yapmıcam bakalım nolcaSelam canım
Son durumun nedir
Bacak ağrın da vardı, ameliyattan dolayı mıymış
Benim de birkaç akşamdır baldırlarım çok ağrıyor
Uyuyunca geçiyor sadece
Canım innovita ile takip etmiştim insallah gerçek piktir yani 3 ayda bu hali zor gordum13 de olduysa daha regline 3 gün var canım yani kesin o tarihse. Ve testlerin böyle çıkması normal gebelik olabilir son fotoda gölge var çünkü. Elinde başka test var mı
Canım bu teste göre 15i pik olmuş 11 12 pik değil kesinlikle. Değerlendirdiniz mi? Şuan 9. Gün yumurtlamadan sonra.Canım innovita ile takip etmiştim insallah gerçek piktir yani 3 ayda bu hali zor gordum
Gerçekten öyle haklısın sen at biz bakarız inşallah vardır
Herkes farklı kafada benimde 2 kaybım var yeter işte hayatını yaşa diyen de oldu aaa bu yaşta ne cocuk istiyorsun diyende sessizlestim bendeHerkese denmiyor benim yakın arkadaşım bile ee ne yaptın artık yapsana ne kadar beceriksizsiniz amma uzattınız ben olsam şimdiye yaptiydim diyo sanki benim elimde olan bisey tövbe yarabbim
Kaç yasindasin ki aşkım , Allah'ım böyle kalbimizi kıran hiçbir vicdansizi affetme inşallahHerkes farklı kafada benimde 2 kaybım var yeter işte hayatını yaşa diyen de oldu aaa bu yaşta ne cocuk istiyorsun diyende sessizlestim bende
Deme yaaa en son ayın 13 u değerlendirdim. O gün hatta yumurtlama akintisi hafif kılcal kanliydi bugün adetimin 27 günü birde.Canım bu teste göre 15i pik olmuş 11 12 pik değil kesinlikle. Değerlendirdiniz mi? Şuan 9. Gün yumurtlamadan sonra.
Yani 8 9 da koyu duruyor ama 15i kadar değil. Kız sen bilmiyor musun c çizgisi ile aynı koyulukta veya daha koyu olacak..Deme yaaa en son ayın 13 u değerlendirdim. O gün hatta yumurtlama akintisi hafif kılcal kanliydi bugün adetimin 27 günü birde.
Canım ben adet başlangıç günümü yaziyorum⁹Canım bu teste göre 15i pik olmuş 11 12 pik değil kesinlikle. Değerlendirdiniz mi? Şuan 9. Gün yumurtlamadan sonra.
Canım o 15 yazan adetimin 15. Gunu anlamında. Ayın 13 e denk geliyordu yani bugün 27. Günüm dpo 12Deme yaaa en son ayın 13 u değerlendirdim. O gün hatta yumurtlama akintisi hafif kılcal kanliydi bugün adetimin 27 günü birde.
Onlara kaldi sanki banada aynı çocukların büyüdü rahata erdin delimisin diyolar bakacak olan benim sizene yaniHerkes farklı kafada benimde 2 kaybım var yeter işte hayatını yaşa diyen de oldu aaa bu yaşta ne cocuk istiyorsun diyende sessizlestim bende
İranda da var benim yaptırdığım yerde. Hatta doktorum transfer sırasında iki tane oğlan koyuyorum sana demişti ama olmadı nasip kısmetKıbrısta cinsiyet seçimi bile varmış
Kız niye karışıklık yaratıyorsun yaptığın tarihleri yazsana çatlakCanım ben adet başlangıç günümü yaziyorum⁹
Canım o 15 yazan adetimin 15. Gunu anlamında. Ayın 13 e denk geliyordu yani bugün 27. Günüm dpo 12
Bir de bu kadar çok yapma parana yazık günlük bir veya en fazla iki yeterliKız niye karışıklık yaratıyorsun yaptığın tarihleri yazsana çatlako zaman 13.gün yumurtlama olmuş yine değerlendirmişsin iyi bari
Ayyyy nasıl güldürdün beni Allah'a seni çift çizgilerle güldürsün insallahKız niye karışıklık yaratıyorsun yaptığın tarihleri yazsana çatlako zaman 13.gün yumurtlama olmuş yine değerlendirmişsin iyi bari
Benim doktorum cinsiyet seçme işini önermemişti seçme sırasında spermlerin kalitesi düşüyor ve embriyonun tutunma şansı düşüyor demişti. Benim ilk olacağı için bize fark etmez kız erkek olsun yeterki demiştik ama nasip olmadıKıbrısami gitsemki
Amin bebekAyyyy nasıl güldürdün beni Allah'a seni çift çizgilerle güldürsün insallah
Doğrudur hiç bi fikrim yok bu konuda sadece duymuslugum var biz yine yumurtlamaya uzak günlere denk getirmeye devamBenim doktorum cinsiyet seçme işini önermemişti seçme sırasında spermlerin kalitesi düşüyor ve embriyonun tutunma şansı düşüyor demişti. Benim ilk olacağı için bize fark etmez kız erkek olsun yeterki demiştik ama nasip olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?