Ay bende yedim şimdi bugün ilk kez denedim Allah affetsin midem bulana bulana yedim ya. Her ay yeni bişey deneye deneye bi hal oldum ama ikinci bebeğim çok inatçı çıktı gelmek istemiyor resmenEvet çok şüküray su kürün tadı ne kadar kötü ta yutamiyorum resmen
Leke de olsa adet sayılır tamamen temiz olup abdest aldıktan sonra mümkünAdetliyken zaten böyle bir şey yapılmadığını biliyoruz, adetin 5.gunu falan demisti leke şeklinde geliyor gibi bittiğiniz düşündüm
Valla neler yiyoruz ya Allah affetsinAy bende yedim şimdi bugün ilk kez denedim Allah affetsin midem bulana bulana yedim ya. Her ay yeni bişey deneye deneye bi hal oldum ama ikinci bebeğim çok inatçı çıktı gelmek istemiyor resmen
Adetim 4. Gun kesildi bugün 6. Günüm sadece bir iki damla gündüz gelmişti oda çok çok açık pembe normalde adetim 4 5 gun sürüyor yarında 7. Günüm eğer her hangi bir leke vs gelmezse değerlendirebilirim
Bu kadar şeye de gelmezlerse artık ben bişey demiyorumValla neler yiyoruz ya Allah affetsin
Bu arada ben yumurtlama dönemimde yumurta catlama gördüğümde de hafif pembe akinti yaşarım. Dr a sorduğumda yumurta catlarken kılcal damarlardan dolayi hafif kanama yapabilirmis. Bu durumda da mı günah ne yapicam peki anlamadımLeke de olsa adet sayılır tamamen temiz olup abdest aldıktan sonra mümkün
Damla bile olsa adet devam ediyor sayılır canımAdetim 4. Gun kesildi bugün 6. Günüm sadece bir iki damla gündüz gelmişti oda çok çok açık pembe normalde adetim 4 5 gun sürüyor yarında 7. Günüm eğer her hangi bir leke vs gelmezse değerlendirebilirim
Normal temiz zamanında bi leke gördüğünde beklersin adet dönemin değilse ve eğer devamı gelmezse sıkıntı yokBu arada ben yumurtlama dönemimde yumurta catlama gördüğümde de hafif pembe akinti yaşarım. Dr a sorduğumda yumurta catlarken kılcal damarlardan dolayi hafif kanama yapabilirmis. Bu durumda da mı günah ne yapicam peki anlamadım
Teşekkür ederim o zman yumurtlama özür oluyor doğru anladım umarimNormal temiz zamanında bi leke gördüğünde beklersin adet dönemin değilse ve eğer devamı gelmezse sıkıntı yok
adet zamanında böyle leke gelmişse 3 güne kadar bekleniyor 3. Günün sonunda adet olunmamışsa özür durumu olur
Şuan sen adetsin zaten kanamadan lekeye dönüyor yumurtlama oşma ihtimali de çok çok düşük zaten adetken
(Bu konu bayağı bi karışık mesajla falan net anlaşılmyabilir bilen birinden yüzyüze öğrenmeniz daha yararlı olur)
Yumurtlamada gelen kanamayla tabiki ilişkiye gireceksin yoksa çocuk nasıl olacak canım o adet sayılmaz kiBu arada ben yumurtlama dönemimde yumurta catlama gördüğümde de hafif pembe akinti yaşarım. Dr a sorduğumda yumurta catlarken kılcal damarlardan dolayi hafif kanama yapabilirmis. Bu durumda da mı günah ne yapicam peki anlamadım
Bakalım gelicek bir zamanBu kadar şeye de gelmezlerse artık ben bişey demiyorum
Yani bir degilki benim rahatsızlıklarım miyom da arada kanama yapıyor başka başka rahatsizliklarim var ameliyatti ilaçtı yumurtlarsam şükür ediyorum. Birde sağlıkla gelseYumurtlamada gelen kanamayla tabiki ilişkiye gireceksin yoksa çocuk nasıl olacak canım o adet sayılmaz ki
Evet bence de baktirmadan kullanma aşkın prolaktini arttırabilirKızlar incir kürü varmış çatlatmaya yardımcı onunla hamile kalan da olmuş nedir biliyor musunuz ben şimdi değerlerimi bilmediğim için yanlış bit şey de yapmak istemiyorum
Yumurtlama olduğu zaman zaten değişik bir akıntı oluyor canımYani bir degilki benim rahatsızlıklarım miyom da arada kanama yapıyor başka başka rahatsizliklarim var ameliyatti ilaçtı yumurtlarsam şükür ediyorum. Birde sağlıkla gelse
Ben onu tam çözemedim desem erken menopoz durumu olduğu için sanırım anlayamıyorum ilaçla baskiliyiruz adetim düzene giriyor şuan ilaç donemi bitti bu defada piki erken gördüm kafam allak bullak o yüzden anlayamıyorumYumurtlama olduğu zaman zaten değişik bir akıntı oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?