Canım şimdi bir bitki okudum caksir koku diye ostrojen varmis içinde yumurtlamaya katkı sagliyormus chate sordum oda doğruluyor ama pik olunca içmeyi bırakıyormuşuz Ben bu ay onu da denicem yumurtlama olsun diye bir baksana kuzum sende kafana yatarsa deneyelimYani illa ararsak zorla alttaki çizgi ıslamdıgı için çok aşırı dikkat edersek belli belirsiz var aşkım bende üzüldüm çok ama en çokta eşim çok üzülecek ona üzülüyorum
Geçmiş olsun kuzum sana da inşallah kaybını sağlıklı bir evlat olmakla bir nebze hafifletebilirsin. Bizden daha kötü kayıpları olanlar var. Allah yüzümüze baksın çok şükür halimizeAh canım benim neler yaşamışsın inan okudukça o acın üzüntün öyle bir işledi ki içimekiyamam gercekten ama sen çok güçlüymüşsün benimde kaybım var ilk gebeliğimdi inan ben bile çok zor toparlandım. Hamile kalabiliyorsun bu içini bir nebzede olsa rahat ettirsin. Allah en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin tekrardan kuzum benim. Destek için her zaman burdayız
Çok üzüldüm, kafanı dinle nasıl iyi olacaksan öyle yap uzaklaşman gerekiyorsa uzaklaş dertleşmen gerekiyorsa dertleşelim ama toparlan üzüntünü yaşa sonra tekrardan devam et umudunu kaybetmeYok kuzum bembeyaz hiç ümitlenmenin anlamı yok kısmet nasip değilmiş ben bir süre buradan usaklaşacshım piskolojim çok bozuldu
Çok üzüldüm gerçekten , ama buradan bende uzaklaştım bir süre inanın çok iyi geldi. Burada fikir alışverişi yapmak çok güzel ama yoğun bir stres yüklüyor insana. Her şey gönlünüzce olsunYok kuzum bembeyaz hiç ümitlenmenin anlamı yok kısmet nasip değilmiş ben bir süre buradan usaklaşacshım piskolojim çok bozuldu
Bir de Hayıt otu suyu diyorlar ama korkuyorum böyle şeyleri denemeye aksi bir tesiri olur mu diyeCanım şimdi bir bitki okudum caksir koku diye ostrojen varmis içinde yumurtlamaya katkı sagliyormus chate sordum oda doğruluyor ama pik olunca içmeyi bırakıyormuşuz Ben bu ay onu da denicem yumurtlama olsun diye bir baksana kuzum sende kafana yatarsa deneyelim
Evet canım o evde Bayadır var bende ama hiç denemedim dediğin gibi korktum arada dolabi açıp bakışıyoruz böyle faydası olur mu bilmemBir de Hayıt otu suyu diyorlar ama korkuyorum böyle şeyleri denemeye aksi bir tesiri olur mu diye
kullanan bir yakınım faydasını gördüm görenleri de biliyorum dedi. Chatgbt ye sordum adetin 1.gününden 14.gününe kadar iç bırak dedi. yaşlı bir teyzede soğan suyu iç dediEvet canım o evde Bayadır var bende ama hiç denemedim dediğin gibi korktum arada dolabi açıp bakışıyoruz böyle faydası olur mu bilmem
Günaydın , adet öncesi dönemde de göğüs hassasiyeti olabiliyor. Benim deli gibi midem bulandı geçen ay kesin hamileyim dedim olmadı. Bence belirti aramamak lazım , yıpratıcıKızlar gunaydin denk gelenler bilir dün beta 0.9 geldi tamam dedim olmadı bu ay ama kafam Allah bullak oldu sabah uyandım ve goguslerim daha da şişmiş hatta ust değişirken hafif ağrıda başladı adet oncesi oluyormu böyle boşuna 0.9 üstüne umitlenmek istemiyorum
İlk defa olunca sasirdim şimdiye çoktan sonmeliydi insallah adetim çok gecikmezGünaydın , adet öncesi dönemde de göğüs hassasiyeti olabiliyor. Benim deli gibi midem bulandı geçen ay kesin hamileyim dedim olmadı. Bence belirti aramamak lazım , yıpratıcı
Umarım hamilesinizdir tabiki , ama böyle belirti aradıkça adette gecikiyorİlk defa olunca sasirdim şimdiye çoktan sonmeliydi insallah adetim çok gecikmez
Esin cekilcek sen bekle dur artık diyo
zaten yapmadığımız şaklabanlık kalmadı bunu da deneyelim ne kaybederiz diye konuşuyoduk biz de dün eşimle valla billa çok yorucu ve yıpratıcı bi süreç ne diyim bilmiyorumBende yarım saat öyle duruyorum bacaklarım kopuyor neler yaşıyoruz biz ya
Teşekkür ederim hepimize sağlıklı evlatlar nasip olsun canımGeçmiş olsun kuzum sana da inşallah kaybını sağlıklı bir evlat olmakla bir nebze hafifletebilirsin. Bizden daha kötü kayıpları olanlar var. Allah yüzümüze baksın çok şükür halimize
Amin amin çok amin hepimizin insallahTeşekkür ederim hepimize sağlıklı evlatlar nasip olsun canımbu halimize de şükür diyelim. Eminim yakın zamanda çok sağlıklı bir gebeliğin olacaktır
Hosgeldin peki hiç ovulasyon takibi yaptin miKızlar merhaba. Ben de yeni katıldım aranıza, bu yıl hamile kalmayı çok istiyorum. 10 aydır evliyiz, hiç korunmadık. Bekarken polipten dolayı sorun yaşamıştım, bu yüzden Ocak ayında kontrol amaçlı özel bir klinikte doktora gittim. 2.ay tekrar gel yumurtan büyüyor mu bakalım dedi. Yumurtalarımın büyümesinde sorun yok, reglimde çok düzenlidir. Sonra polip var dedi onu aldı. Mayıs ayında Rahim filmi çekildim. Eşim de sperm testi yaptırdı onda da sorun yok.
Haziranda tüm şehri karış karış gezerek ovitrelle markalı yumurta çatlatma iğnesi aradım ve çift taraflı vuruldum.
Bu ay çok umutluydum ama 15 temmuzda, yine tam zamanında takvimime göre regl oldum. Çok stres yapmak istemiyorum fakat yaşlarımızdan ötürü biraz tedirginim, ben 37 eşim 43 yaşında. Doktor her defasında sorun yok,işinize bakın diyor ama neden olmuyor bilmiyoruz tabii.
AMH yaptırmadım reglimi bekliyorum ama diğer hormon testlerimi Aile hekimimde reglimin 3.günü yaptırdım.
FSH - 9.93
Progesteron - 0.46
Prolaktin - 12.67
LH - 5.58
Yerleşme kanamasiysa o çıkmaz diyorum ki cikmiyo zaten istediğin kadar yap o yerleşke değilse bilemem zaten bak ben reglden 2 3 gün önce leke geldi regl geçti tam 10.gun öğrendim testteNası çıkmaz aşkım ya 9 u pikti bugün ayın 24 olsa çıkardı sanki dışarı çıktım az hava aldım eve geldim dedim kalk yaş yeter kopsun inceldiği yerden yaptım alın size negatif
Tam regl gibimi oldu kanamanizYerleşme kanamasiysa o çıkmaz diyorum ki cikmiyo zaten istediğin kadar yap o yerleşke değilse bilemem zaten bak ben reglden 2 3 gün önce leke geldi regl geçti tam 10.gun öğrendim testte
Hayir leke şeklinde az oldu 2 gün boyuncaTam regl gibimi oldu kanamaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?