Menopoz olduğunu sanmıyorum canim insallah güzel haber alirsin

Bizimki aslında beni takmıyor kendisini takiyoeşimde bu ara ereksiyon sorunu vardı biraz stres yaşamıştık ona yormustuk ama sperm azalmış ileri hareket 0 varikosel çıktı usgde o etkiliyomus 2 hafta sonra gidicez o onun için kafaya takiyo erkeklerde ereksiyon olmadimi hayatlarının sonu gibi oluyo iste

10.gun çok silik cikti idrarda kan verdiğimde 100cikmisti değerim bikac gün bekle kan ver ozaman çünkü 1 gün bile fark ediyo haifa

Kızlar regle 8 gün kala progesteron baktırdım 11.79 cıktı sizce nasıl anlayan var mı

Canım sen yumurtlama takibi yapmak istiyorsan trendyoldan yada eczaneden ovulasyon testi al. İnnovita yada laboquick marka. Hergün aynı saatte genelde en uygun saatler öğleden sonra 14:00-17:00 aralığında teste 2 damla idrar damlatarak yapıyorsun. Buna hergün devam ediyorsun. Gün geçtikçe ikinci çizgi koyulaşmaya başlıyor zaten sonra ikinci çizgi kopkoyu olunca yani ilk çizgiyle aynı koyulukta yada daha koyu olduğunda yumurtlama başlıyor demektir sonraki günler yapmaya devam ediyorsun ne zaman ki ikinci çizginin rengi açılmaya başlar yani ilk çizgiden daha açık renk olmaya başlar o zaman yumurtan çatlamış oluyor onu anlıyorsun yani

He birde test yapacağın zaman 2 saat önceden sıvı alımını kes daha doğrusu o saate kadar çok fazla sıvı tüketme çünkü idrarı seyrelttiği için sonucu etkileyebiliyor

aa çok teşekkür ederim bilgilendirmen için kuzumm regli bitince kaçıncı günden itibaren başlıyorsun testi yapmaya? Ben sırf yumurta çatlıyor mu büyüyor mu diye her defasında dr kontrolüne 4 bin tl veriyorum bunu deneyeyim

Hayir leke şeklinde az oldu 2 gün boyunca
Benim adetim 32 döngüye göre Salı günü olmam gerekiyordu dünle bugün lekelenme oldu hala adetim sökülmedi ama stresten olduğunu düşünüyorum olsa dün kan da çıkardı heralde. Yinede dikkat ediyorum yediğime içtiğime

Selam kızlar
Benim de dün ya da bugün regli olmam gerekiyor ama olmadım hala
Olacak gibi de değilim
Sabah doktorumla konuştum
Bu ay bebek tutunsun diye ilk defa Progestan içiyorum
Onu içtiğin sürece adet gelmiyormuş
Bebek yoksa regli tarihinden birkaç gün önce şiddetli kasık ağrısı oluyormuş
Benim birkaç gündür karnım derinden regli olacakmış gibi ağrıyor ara ara
Bir de belimde ve kasıklarımda zonklama oluyor ara ara
Pazartesiye kadar bekle, pazartesi kan ver dedi ama ben muhtemelen yarın kan vereceğim
Şu an bebekten mi haptan mı gecikiyorum bilmiyorum

Hiç güzel haberi olan yokmu söyle en kirmizisindan cift cizgi ovulasyon olur gebelik olur biri test atsın inşallahhh

Ben az önce test aldım. Predictor Early marka. Bu marka yalancı pozitif veriyor mu bilginiz var mı?

Ben geçen ay sonunda regli günümde yapmıştım
Pozitif çıkmıştı
Hemen kan verdim, negatif çıktı
Pozitif gördüysen sen de kan ver canım hiç uğraşma testlerle

Ben az önce test aldım. Predictor Early marka. Bu marka yalancı pozitif veriyor mu bilginiz var mı?
Testin t çizgisinde gölge var kullanmadan bakarsanız görürsünüz . İniallah kırmızı çıkar hiç arada bırakmaz sizi. Ben yaptığımda var zannetmiştim test yüzünden malesef

Kuzum bir kaç ay önce hayalet çıkardı kan verdim 1.40 di ve adetim gecikmisti. Çok çok nadirdir onun hayalet vermesi arkadaşımın beta 4 değerini görülür hayalet ile gösterdi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…