- 29 Aralık 2024
- 2.203
- 1.273
- 48
Onu saracoglu erkekler için öneriyorum sperm azlığı ileri hareket vs için çoban çökerten de var caksirda var bayanlara katkı sağladığını bilmiyodumCanım şimdi bir bitki okudum caksir koku diye ostrojen varmis içinde yumurtlamaya katkı sagliyormus chate sordum oda doğruluyor ama pik olunca içmeyi bırakıyormuşuz Ben bu ay onu da denicem yumurtlama olsun diye bir baksana kuzum sende kafana yatarsa deneyelim
Hoşbuldum. doktorum bir iki kez reglimin ikinci gün üstten yumurta kontrolü yapmıştı. en son aziran 30 unda baktı yumurtan büyümüş ama çatlamamış diye, ben de adet takvimimden yumurtlama dönemimin takibini yapıyorum,çok anlamıyorum maalesef başka yöntemi varsa deneyeyim.Hosgeldin peki hiç ovulasyon takibi yaptin mi
Hayıt tohumunu çok araştırdım herkeste aynı etkiyi vermiyormuş hatta aksine bazı bünyelerinde ters tepip zararı bile olabiliyomusEvet canım o evde Bayadır var bende ama hiç denemedim dediğin gibi korktum arada dolabi açıp bakışıyoruz böyle faydası olur mu bilmem
Benim diğer aydan beri var prolaktin hormonu yukselincede oluyoİlk defa olunca sasirdim şimdiye çoktan sonmeliydi insallah adetim çok gecikmez
Neden ovitrelle vurursunuz kendi isteğinize doktor uygun girseydi vururdu çünkü o tür ilaçlar çok sakıncalı ve sonuçları kötü olabilirdiKızlar merhaba. Ben de yeni katıldım aranıza, bu yıl hamile kalmayı çok istiyorum. 10 aydır evliyiz, hiç korunmadık. Bekarken polipten dolayı sorun yaşamıştım, bu yüzden Ocak ayında kontrol amaçlı özel bir klinikte doktora gittim. 2.ay tekrar gel yumurtan büyüyor mu bakalım dedi. Yumurtalarımın büyümesinde sorun yok, reglimde çok düzenlidir. Sonra polip var dedi onu aldı. Mayıs ayında Rahim filmi çekildim. Eşim de sperm testi yaptırdı onda da sorun yok.
Haziranda tüm şehri karış karış gezerek ovitrelle markalı yumurta çatlatma iğnesi aradım ve çift taraflı vuruldum.
Bu ay çok umutluydum ama 15 temmuzda, yine tam zamanında takvimime göre regl oldum. Çok stres yapmak istemiyorum fakat yaşlarımızdan ötürü biraz tedirginim, ben 37 eşim 43 yaşında. Doktor her defasında sorun yok,işinize bakın diyor ama neden olmuyor bilmiyoruz tabii.
AMH yaptırmadım reglimi bekliyorum ama diğer hormon testlerimi Aile hekimimde reglimin 3.günü yaptırdım.
FSH - 9.93
Progesteron - 0.46
Prolaktin - 12.67
LH - 5.58
Ayy birde o yukselmesin yaa gerçi benim dr hiç bir değerine bakmiyor nedenseBenim diğer aydan beri var prolaktin hormonu yukselincede oluyo
O takvimler malesef tam gününü vermiyo tutmuyo yani ovulasyon testleri var eczaneden yada internetten online alabilirsiniz regli bitip 8.9.gun vs hergun aynı saatte sivi alımını keserek idrar takibi yapiyosunuz sayfada daha açıklayıcı anlatımları vardoktorum bir iki kez reglimin ikinci gün üstten yumurta kontrolü yapmıştı. en son aziran 30 unda baktı yumurtan büyümüş ama çatlamamış diye, ben de adet takvimimden yumurtlama dönemimin takibini yapıyorum,çok anlamıyorum maalesef başka yöntemi varsa deneyeyim.
Benim sürekli o engelliyi ya kafaya taktığım için regliyide engelliyi bevegide malesef ve eşimde bile yükselmiş hadi biz böyleyiz de oAyy birde o yukselmesin yaa gerçi benim dr hiç bir değerine bakmiyor nedense
Senin bugunmu regl gununduAyy birde o yukselmesin yaa gerçi benim dr hiç bir değerine bakmiyor nedense
hayır kendi kafama göre vurulmadım tabii.doktor yumurta kontrolü yaptı, byümüş ama çatlamamış eczaneden 2 adet alıp herhangi bir acilde veya hastanede vuruluyorsun bugün dedi. bende Adanayı karış karış aradım buldum ve hem sağ hem sol taraflı vuruldum.hatta doktora siz vurmuyor musunuz diye sordum.dünyanın parasını veriyorum bir de özel klinik ama maalesef aldğım cevap bu ve sonuçsuzNeden ovitrelle vurursunuz kendi isteğinize doktor uygun girseydi vururdu çünkü o tür ilaçlar çok sakıncalı ve sonuçları kötü olabilirdi
Benim sürekli o engelliyi ya kafaya taktığım için regliyide engelliyi bevegide malesef ve eşimde bile yükselmiş hadi biz böyleyiz de o
hiç anlamıyorum yakın çevremde doğum yapanlar öyle kolay hamile kaldıki onlar da anlamıyor. Ovülayson testi hamilelik testi sanıyordum ben.reglim çok düzenli olduğu için hiç test yapıp ümitlenmeme müsaade etmiyor.O takvimler malesef tam gününü vermiyo tutmuyo yani ovulasyon testleri var eczaneden yada internetten online alabilirsiniz regli bitip 8.9.gun vs hergun aynı saatte sivi alımını keserek idrar takibi yapiyosunuz sayfada daha açıklayıcı anlatımları var
Kızlar başına ikinci yumurtlama bu kadar geç gelen varmi ona göre adama Şirin gorunucemKızlar ovulasyin testim her geçen gün koyulasiyor bugün döngümun 28. Gunu yumurtlamamin 11 yada 12. Gunu chate sordum ikinci yumurtlama olabilirmi diye o diyirki döngünün 18. Gununden sonra ikinci yumurtlama zor ihtimal peki bu neden koyulasir kist ya da başka birsey olabilirmi
İki defa yumurtlayabilirsin bence değerlendir yine de ya da gün içinde doktora git yumurta var mı diye baksın kuzummaşallah diyim bence çok şanslısın benim olmayınca benimki tribe grip beni strese sokuyor sonra hiç kafasına takmayıp hayatına devam ediyor ben de kendi kendime cabaliyorum
1 hafta sonra adamı bugün ilk defa gorucem bence oda kanarİki defa yumurtlayabilirsin bence değerlendir yine de ya da gün içinde doktora git yumurta var mı diye baksın kuzum
Insallah gebeliktendjr benim 2.kez bu sekilde olup 35 gün reglim gecikmistj 3 gün sonra bi kan daha ver varsa zaten çıkar kesinKızlar ovulasyin testim her geçen gün koyulasiyor bugün döngümun 28. Gunu yumurtlamamin 11 yada 12. Gunu chate sordum ikinci yumurtlama olabilirmi diye o diyirki döngünün 18. Gununden sonra ikinci yumurtlama zor ihtimal peki bu neden koyulasir kist ya da başka birsey olabilirmi
Kiz niye masallah diyosun bu kötü birseymaşallah diyim bence çok şanslısın benim olmayınca benimki tribe grip beni strese sokuyor sonra hiç kafasına takmayıp hayatına devam ediyor ben de kendi kendime cabaliyorum
Canım benim ağzın bal yesin inşallah dediğin gibidir üzerimde aptal bir ümit var 0.9 da bile geçmedi neden anlamiyorum. Ben bu zamana kadar 9. 11. En gec 13. Gun yumurtlardim ilk defa pik 15. Günüm catlama 16. Gun oldu. Eskiden pik oldugu gun siliklesirdi. Yani ilk defa olan goguslerim sonra adete yakın ben deli gibi gergin sınırlı olurdum şimdi sakinim yani tabiki gebe olmayabilirim ama bu gariplikler eğer menopoz çanlariysa çok zor toparlarım. Rabbım hepimize kolayliklarla gonlumuzdekileri yasatsinInsallah gebeliktendjr benim 2.kez bu sekilde olup 35 gün reglim gecikmistj 3 gün sonra bi kan daha ver varsa zaten çıkar kesin
İlgili empati duyabilen ve eminimki babaligi da 10 numara olur. Bu seni ciddiye aldigini gösterir. Benim eşim çok vurdumduymaz birseyler için hep annesi pohpohla yaptırmış düşün halimi. O anlamda maşallah inşallah değerler biran önce düzelir kuzumKiz niye masallah diyosun bu kötü birseyikimizde taktığımız için hormonlar bosyere tavan buda gebeliği uzatiyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?