Ne zman yapacaksın testi heyecan yaptimBen az önce test aldım. Predictor Early marka. Bu marka yalancı pozitif veriyor mu bilginiz var mı?
Sırf bunun için test yapmak istemiyorum işte yaBen geçen ay sonunda regli günümde yapmıştım
Pozitif çıkmıştı
Hemen kan verdim, negatif çıktı
Pozitif gördüysen sen de kan ver canım hiç uğraşma testlerle
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için kuzum. Henüz yapmadım testi, bir gazla aldım. Bilmediğim bir markaydı.Testin t çizgisinde gölge var kullanmadan bakarsanız görürsünüz . İniallah kırmızı çıkar hiç arada bırakmaz sizi. Ben yaptığımda var zannetmiştim test yüzünden malesef
Bilemiyorum testlere de güven olmuyorKuzum bir kaç ay önce hayalet çıkardı kan verdim 1.40 di ve adetim gecikmisti. Çok çok nadirdir onun hayalet vermesi arkadaşımın beta 4 değerini görülür hayalet ile gösterdi ama
Rica ederim canım , bence en garanti kan testlere boşa para harcıyoruzÇok teşekkür ederim bilgi verdiğin için kuzum. Henüz yapmadım testi, bir gazla aldım. Bilmediğim bir markaydı.
Ben saat başı yaptım resmen test kalmadı elimde şimdi son yaptığıma arada gidip bakıyorumBilemiyorum testlere de güven olmuyorBir yanım hemen yapmak istiyor bir yanım negatif görmek istemiyor. Bekliyorum. Elimde Predictor Early ile Laboquick var bir tane
Sağol canım benim Allah razı olsunRica ederim canım , bence en garanti kan testlere boşa para harcıyoruz
İnşallah gönlüne göre olur
Bat 27-28 Temmuz Pazar yaparım diye düşünüyorumBen saat başı yaptım resmen test kalmadı elimde şimdi son yaptığıma arada gidip bakıyorumbat ne zman dayanabilirim yarın yap bekleyemezsen 2 3 saat beklemiş idrarınla yap derim hadi inşallah
Birde Chatgpt de yerleşme zamanı 1 günlük düşüş olabilir östrojenin ani yükselmesi sebebiyle sonra tekrar ateş yükselir diyorduKIZLARR KAFAM KARIŞTIŞimdi ben geçen ay 39. Günde ondan öncede 33. Günde adet olmuşum. Bu ay bugün 36. Gün dün ateşim düştü normal 37lerdeydi dün 36.6 36.7 gördüm dil altı ile dedim ateş düştü hemde akıntım kahverengi geldi adet olacağım. Bugün akıntım biraz daha açık sabah ateş ölçmedim bu saatlerde dil altı 37.4 ölçüldü vajina ölçümü de aynı. Chatgpt diyor ki sabah ölçün 36.9 37 arası olur şuan bu ölçüm çıkıyorsa. Yarın erken saatte yine ölçeceğim ama ben acaba yumurtlama mı yanlış mı hesapladım diyorum. 9unda beyaz kuruyan akıntı gördüm ama 12 si gecesi buraya da yazmıştım yoğun süt beyazı ve kurumayan bir akıntı gördüm. Sonrası akıntılarım az az devam etti hep. Dün akıntım ilk kez koyulaştı ama adet öncesi gibi koyu kahve pıhtılı değil. Dün kan verdim negatif. Adet olacakmışım gibi hissiyat var ama olmadım. Yani benim yumurtlamam 12si ise adet dönemim şuan. İlişki aralığı da 7-8-9-12-18 Temmuz. Sizce ihtimal var mı gebelik için ?
Erken yapma bence çiçeğim gününde yap kesin yumurtlamanı biliyorsanBat 27-28 Temmuz Pazar yaparım diye düşünüyorum
11 Temmuz akşam pik oldu 13 Temmuzda çatladı canım. 27-28 Temmuz regl zaten. Günümden önce test yapmıyorum garanti olsun diye. Zaten bişey de hissetmiyorum bu ay, maksat yapmak olsunErken yapma bence çiçeğim gününde yap kesin yumurtlamanı biliyorsan
Zaten hissetmeye çalıştıkça hissediyoruz sessizce gelmiş olsun bebiş sende umarım11 Temmuz akşam pik oldu 13 Temmuzda çatladı canım. 27-28 Temmuz regl zaten. Günümden önce test yapmıyorum garanti olsun diye. Zaten bişey de hissetmiyorum bu ay, maksat yapmak olsun
Aynen öyle saldım artık hshshshshsZaten hissetmeye çalıştıkça hissediyoruz sessizce gelmiş olsun bebiş sende umarımBirde yukarıda kendi döngümü yazdım kafama takılan şeyler var yorumlayabilir misin
Yumurtlama zamanını tam tahmin edemiyorsan adetin bittiğinin hemen ertesi günü başla canım yapmaya zaten onlar çoklu halde satılıyor sen 20 lisini falan al yeter zaten oaa çok teşekkür ederim bilgilendirmen için kuzumm regli bitince kaçıncı günden itibaren başlıyorsun testi yapmaya? Ben sırf yumurta çatlıyor mu büyüyor mu diye her defasında dr kontrolüne 4 bin tl veriyorum bunu deneyeyim
Canım öncelikle bu şekilde konuları chatcptye çok güvenme derim. Daha çok kafa karıştırıyor bazen. Benim fikrimce yumurtama gününü yanlış hesaplamış olabilirsin. Sadece akıntıyı baz alarak düşündüysen yanılma payı olabilir. Bazen hiç akıntı olmuyor. Mesela benim bu ay olmadı akıntı. Şeninde benim gibi günlerin değişiyor anlaşılan. Benimde 30-32-35 değişiyor. Mesela bu ay tam 32. günde yumurtlama gördüm. Normalde adet olmam gerekiyordu. Döngüm otomatikman bu ay 47 güne çıktı. Sana da tavsiyem ovülasyon ile takip etmen yoksa bizim gibi düzensiz regl görenlerin tahminle tutturması çok zorBirde Chatgpt de yerleşme zamanı 1 günlük düşüş olabilir östrojenin ani yükselmesi sebebiyle sonra tekrar ateş yükselir diyordu
Genelde benim akıntım oluyor ateş ile takip etmeye çalıştım birde. Akıntımın şekli değişince ben adet olacağım sandım çünkü normalde öyle olurum. Koyu kahve akıntı gelir o gün veya ertesi güne adet olmuş olurum. Bu akıntı açık kahve bugünde adet olmayınca yumurtlama mı yanlış hesapladığımı düşündüm ki Bencede erken hesapladım. Bakalım bende bu ay tekrar ovülasyon ile takip edeceğim adet olursam. Olmazsam gebelik şüphesi varsa diye tedirginim dikkat etmeye çalışıcam oyüzdenCanım öncelikle bu şekilde konuları chatcptye çok güvenme derim. Daha çok kafa karıştırıyor bazen. Benim fikrimce yumurtama gününü yanlış hesaplamış olabilirsin. Sadece akıntıyı baz alarak düşündüysen yanılma payı olabilir. Bazen hiç akıntı olmuyor. Mesela benim bu ay olmadı akıntı. Şeninde benim gibi günlerin değişiyor anlaşılan. Benimde 30-32-35 değişiyor. Mesela bu ay tam 32. günde yumurtlama gördüm. Normalde adet olmam gerekiyordu. Döngüm otomatikman bu ay 47 güne çıktı. Sana da tavsiyem ovülasyon ile takip etmen yoksa bizim gibi düzensiz regl görenlerin tahminle tutturması çok zorDaha çok yeni kan verip negatif görmüşsün, haftasonuna kadar bekle bakalım regl olacak mısın? Yoksa tekrar kan verirsin
Yumurtlamanı biliyor musun adet günün ne zaman canımKızlar yardımcı olur musunuz çarşamba akşam iki tane test yaptım Bi saat arayla ikisi de anında pozitif çıktı ve bunca zaman hiç çıkmamıştı yalancı desem daha önce hiç denk gelmedim mi diye düşünüyorum testin birinin markası mimea diğeri novacheck ikisi de anında pozitif oldu dün sabahta doktora gittim ilk ultrasonla baktı belli belirsiz bişey var gibi dedi bende yok demiyorsunuz yani dedim yok diyemem erkense belli olmaz tam dedi kan istedi kan sonucu 0.22 doktora da tekrar gidemedim sonucu sormaya buna da e nabızdan baktım sizce ne olabilir test mi yalancı veya erken mi sonradan yükselir mi veya hiç yoksa bile doktor ne görmüş olabilir belli belirsiz bişey var gibi dediğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?