13 temmuzda catladiysa bugün bat canim bide geç döllenme olduysa 2 3 gün daha ertelenir bence pazartesi tekrar kan verKizlar ben hala olmadım. Kafam çok karıştı
Sat 28 haziran
Lh pik 12 temmuz
Lh silindi 13 temmuz ayrica akinti kılcal kanli az geldi
O iki gunde de ilişki oldu amuda kalkildi
Benim normal adet dongum 26 27 normalde
Şimdi 29. Gundeyim ne ağrı ne sizi arada hafif adet sancisi oluyor goguslerim dolgun kaldı beta 2 gün önce 0.9 geldi az önce de innovita gebelik yaptım onada güvenmiyorum çünkü hep silik çıkarıyor. Ben ne yapayım eğer adet dongumun 16. Gunu yumurtam catladiysa üstüne 14 gün koyacaksam yarın bat o zaman ama dogrumu
Geri geldik kavga dövüş yazlığa kuzum bugün awox testler gelecek 2 güne bir bakim diyorum ama ödüm kopuyor adetten kesilme olur diye13 temmuzda catladiysa bugün bat canim bide geç döllenme olduysa 2 3 gün daha ertelenir bence pazartesi tekrar kan ver
Anladım canim ozamn pazar günü ilk idrarla yap öyle olsa ta 2 sene önceden belirti veriyormuş zatenGeri geldik kavga dövüş yazlığa kuzum bugün awox testler gelecek 2 güne bir bakim diyorum ama ödüm kopuyor adetten kesilme olur diye
Canım bunu chate attım diyorki 13 temmuzdaki pikti ama onu vucut devam etmemeis olabilirmis belkide gerçek yumurtlamayi şimdi yasicaksin diyor ne alaka ya en alttakini 1 saatlik ikinci wc ile yaptım yani çok beklemiş degilim şimdi biraz tutucam sıvı almadan tekrar yapicam bakalım yine koyumu. Birde diyelim ki bu ikinci yumurtlama o zaman ilkinde yumurtlama olduysa dollenme olmamış oluyor dimi olsa çıkardı sankiAnladım canim ozamn pazar günü ilk idrarla yap öyle olsa ta 2 sene önceden belirti veriyormuş zaten
Günaydın canim benim hiç yumurtam dr takip ettiği zamanlar 20 21 civarini geçmedi kuzum bol bol havucta ye amaKızlar merhaba.
Lütfen anlayan varsa söylesin
23 temmuz ultrasonda sağda 17 mm olan folikul 27 mm olmuş.
Solda 15 mm olan folikul yok yerinde serbest sıvı var dedi
27 mm olan folikulu çatlatmak için 2 adet (toplam 10000 hcg) pregynil iğne yap dedi . Kocam bu gün işte olacak diye yarın iğne yap ilişki olsun , 3 gün içinde her gün değerlendir pazartesi tekrar bakalım çatlamış mı. Sizce 27 mm yumurta ile hamile kalmak mümkün mü?
Evet benimde bir yıl oldu yeni aslında düşünmüyoduk şuan varsa sürpriz olacaktı. Ücretli değil devlete gitmiştim içim rahatlasın diye belki olabilir ultrasonla gördüğü ne acaba onu düşünüyorumÜcret verip gideceksen gitme bir de yakınsa git gönlün rahat olur en azından sorman gereken bir şey varsa sorarsın bende 12 aylık evliyim yeni yeni düşünüyorum şeninde mi ilk
Çok büyümüş biraz kistik olmuş sanki canım ama doktor dediyse bir bildiği vardır. Diğeri çatlamış zatenKızlar merhaba.
Lütfen anlayan varsa söylesin
23 temmuz ultrasonda sağda 17 mm olan folikul 27 mm olmuş.
Solda 15 mm olan folikul yok yerinde serbest sıvı var dedi
27 mm olan folikulu çatlatmak için 2 adet (toplam 10000 hcg) pregynil iğne yap dedi . Kocam bu gün işte olacak diye yarın iğne yap ilişki olsun , 3 gün içinde her gün değerlendir pazartesi tekrar bakalım çatlamış mı. Sizce 27 mm yumurta ile hamile kalmak mümkün mü?
Doktor igne yapalım kist olasın dediÇok büyümüş biraz kistik olmuş sanki canım ama doktor dediyse bir bildiği vardır. Diğeri çatlamış zaten
Evet çatlamayan kist olabiliyormusDoktor igne yapalım kist olasın dedi
En alttakide pik aynen bi ay benimde bu şekilde olmustuCanım bunu chate attım diyorki 13 temmuzdaki pikti ama onu vucut devam etmemeis olabilirmis belkide gerçek yumurtlamayi şimdi yasicaksin diyor ne alaka ya en alttakini 1 saatlik ikinci wc ile yaptım yani çok beklemiş degilim şimdi biraz tutucam sıvı almadan tekrar yapicam bakalım yine koyumu. Birde diyelim ki bu ikinci yumurtlama o zaman ilkinde yumurtlama olduysa dollenme olmamış oluyor dimi olsa çıkardı sanki
Canım ağrı ve pıhtılı regl gelmeşs iyi bişey değil zaten anormallik yok yani belki beslenme şeklini değiştirdin sıvı alımına dşkkar ettin duru bi kanama olmasıda iyi bişey benımde 3 günden sonra ve cogunlukla göğüs hassaüyetimde olmuyor kanamada tam sökülğyosan 6-7’günde bitiyorsa bi tuhaflık yok yaniKızlar size bir sorum olacak 10 aydır bebek istiyoruz. 2 ay öncesine kadar ovulasyon dönemini de regl dönemini de belirtilerle anlayabiliyorum. Yumurtlama döneminde aşırı akıntı kasık sancısı göğüs hassasiyetim olurdu. Regl olmadan 1 hafta öncesi de aynı şekilde göğüs hassasiyeti kasık krampları ve bel ağrısı olur regl olacağımı anlardım. Afedersiniz ama reglim yoğun ve pıhtılı gelirdi. Son zamanlarda göğüs hassasiyeti dahil hiçbiri yok. Reglim de gayet duru geliyor. Sanki azalma da var. Daha önce yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim.
Nasıl kuzu döngünün sonunda mi olmustuEn alttakide pik aynen bi ay benimde bu şekilde olmustu
Ben nedense 2. Yumurtlama diye düşünmüyorum. Ya gebelik var ya da daha önceki pik yumurtlama değildi şuan yumurtlama var gibi geldiNasıl kuzu döngünün sonunda mi olmustu
Ayy teşekkür ederim içimi rahatlattınız bu ay inşallah hastaneye gideceğim biCanım ağrı ve pıhtılı regl gelmeşs iyi bişey değil zaten anormallik yok yani belki beslenme şeklini değiştirdin sıvı alımına dşkkar ettin duru bi kanama olmasıda iyi bişey benımde 3 günden sonra ve cogunlukla göğüs hassaüyetimde olmuyor kanamada tam sökülğyosan 6-7’günde bitiyorsa bi tuhaflık yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?