Ben nedense 2. Yumurtlama diye düşünmüyorum. Ya gebelik var ya da daha önceki pik yumurtlama değildi şuan yumurtlama var gibi geldi
Ya ikinci yumurtlama düşüncesi daha önce dr kontrolünde iki tane yumurtlama olmustu dr ailede varmi felan diye sordu şansın yüksek dedi ama tutmamisti. Şimdi 12 13 temmuzda akintiyla sancı gogus hassasiyeti ve lh testi pik gösterdi ama gebelik şuan negatif e şimdide lh koyulasma var ama pik değil gogus son 3 gündür dolgun ara ara sag kasik dolgunluk hissi ara ara da adet sancisi vallahi herseye çıkar yarın adet olursam şaşırmam yani kadın rahmi ne karışık yaaa

Canım bu ay gerçekten ilginç bir döngü oldu? Doktora ya da hastaneye gidebildin mi? Merak ediyoruö durumunu umarım en kötü ihtimalle yeni bir yumurtlamadır

Canım bu ay gerçekten ilginç bir döngü oldu? Doktora ya da hastaneye gidebildin mi? Merak ediyoruö durumunu umarım en kötü ihtimalle yeni bir yumurtlamadır
Adetimin 2. Gunu gitmiştim iki taraftada bir kaç tane folikul görmüştü ama ben hep ara kanama yaşıyordum bu ay olmadı çok şükür ilaçla devam ettik ilaci bırakılınca adet olunuyor ama olmadım da bir de ilk defa lh pikini 15. Günümde gördüm hep 11 12 13 civarı olurdu dongum 26 27 hiç asmamisti. Bir defa kimyasal gebelikte 28. Gun adet olmuştum. Yani benim durumum biraz karışık erken menopoz teşhisi konulmadi ama zamanımın kısa olduğunu son 3 yıldır duydum bakalım vallahi bende merak ediyorum bugün innovita ila yapabildim test oda 1 haftadır zaten hemen silik çıkıyor güvenim onada sıfır awox sanırım akşama elimde olur yani hersey olabilir gorunuyir benim için şuan adet olmak bile iyi haber kuzum

Umarım gebeliktir değilse bile hemen regl olur yeni döngüye girersin kuzum bu ay streste yapmış olabilirsin. Biraz başka şeylerle ilgilenmeye çalış. Stres yükün azalınca kendiliğinden olur ne olacaksa

Haber ver bakalım Bizede

Kızlar testim geldi awox yaptım ilk saniyede golge görüldü daha wc den kalkmadan da peçeteye çok açık leke geldi sanırım adet oldum bu ayda böyle bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…