Ben memlekete geçtim şimdide tatile gidiyoruz aşkım çok katılamadım sizeSen nerelerdesin aşkım ya
Yok canım ya adet bu bence şuan krem pembe ağzımda yok ama lh oda siliklesmis çok umudum kalmadiSabah ilk idrarla yap canim bence hadi inşallah vardit
Canım burdan belli olacağını sanmıyorum ama geçen yine awoxla yaptığımda bisi yoktu bunda birden görünce ümitlemdim o an leke gelince de yıkıldım zaten 0.9 beta dan belliydi illa adet olunca ikna olacakmisimTesti atabilir misin buraya kuzum bir bakalım
Ama sizin sadece 2 ay öyle olmuş ben devamlı öyle olmaktan bahsettim mesel aben bu ay adetim 2 gün adet oldum eminim yarına azalacak 3. Gün 4,5 günlerde leke olup bitecek sizce normal mi önceden de uzun değildi yani 5 gün boyuncada sürmezdi ama etrafıma bakınca az gibi geliyorBenimde 2 ay 2 gün leke şeklinde oldu amh çok iyiydi bu ay gayet dolu dolu 4 gün oldu onunla alakası yok bence ama 0 olup regl olanları biliyorum
Özetle şöyle dün oldum adet bugünde oldum günde 3 ped gibi düşünün neyse yarın 3.. gün. Az leke olarak olurum 4,5, günlerde ise tamamen leke olurum biter evlenmeden önce 3. Günde olurdum biraz evleneli 1,5 sene olduBenimde 2 ay 2 gün leke şeklinde oldu amh çok iyiydi bu ay gayet dolu dolu 4 gün oldu onunla alakası yok bence ama 0 olup regl olanları biliyorum
Benimde 6 ağustos bat hepimiz güzel haberler alalım inşallahHadi bakalim beraberiz neredeyse6 agustos bat
Amin inşallah canımBenimde 6 ağustos bat hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Sağlık olsun canım. Sıkma canını yeni ay yeni şans diyelimCanım burdan belli olacağını sanmıyorum ama geçen yine awoxla yaptığımda bisi yoktu bunda birden görünce ümitlemdim o an leke gelince de yıkıldım zaten 0.9 beta dan belliydi illa adet olunca ikna olacakmisim
Yine adet olmuşsun canım ben hala beklemedeyimCanım burdan belli olacağını sanmıyorum ama geçen yine awoxla yaptığımda bisi yoktu bunda birden görünce ümitlemdim o an leke gelince de yıkıldım zaten 0.9 beta dan belliydi illa adet olunca ikna olacakmisim
Üzüldüm ama adet olmakta sevindirdiYine adet olmuşsun canım ben hala beklemedeyim
Amin canım ben de tatildeydim kafayı dağittim iyi geldi birkaç gündür yoktum ama ara ara okudum buraları. İnşallah tatilde zihnini bedenini dinlendirirsin çok iyi gelecekBen memlekete geçtim şimdide tatile gidiyoruz aşkım çok katılamadım sizedua edin hamile döneyim
Benim son aylarda bu şekilde bu sefer 2 gün dolu dolu oldu 3.gun çok azaldı önceden aşırı oluyodumAma sizin sadece 2 ay öyle olmuş ben devamlı öyle olmaktan bahsettim mesel aben bu ay adetim 2 gün adet oldum eminim yarına azalacak 3. Gün 4,5 günlerde leke olup bitecek sizce normal mi önceden de uzun değildi yani 5 gün boyuncada sürmezdi ama etrafıma bakınca az gibi geliyor
Canım benim o ay olmadıysa insan bir an önce bari adet olayım da önümd bakayım istiyor. Geçen aydan bağımsız yepyeni bir döngü, yeni umutlarÜzüldüm ama adet olmakta sevindirdi
Peki bunun sebebi ne sizce doktora sordunuz muBenim son aylarda bu şekilde bu sefer 2 gün dolu dolu oldu 3.gun çok azaldı önceden aşırı oluyodum
Hormonlarıma bakildi hsgde çekindim hiç bisry cikmadi benim fikrimce kanım çok düştü o düşünce benim böyle azaliyoPeki bunun sebebi ne sizce doktora sordunuz mu
Anladım benim hormonlar iyi ama hgs yok ama benniö hep böyleydi bende acaba diyorum bebeğim bu yüzden mi olmuyor bir alakası var mı diyorumHormonlarıma bakildi hsgde çekindim hiç bisry cikmadi benim fikrimce kanım çok düştü o düşünce benim böyle azaliyo
Benimde bir kaç aydır böyle bence havalardanAnladım benim hormonlar iyi ama hgs yok ama benniö hep böyleydi bende acaba diyorum bebeğim bu yüzden mi olmuyor bir alakası var mı diyorum
İNŞALLAH AMİNBat benimde 6 Ağustos.. bu ağustosun ilk haftası hepimizin yüzü güler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?