Testi atabilir misin buraya kuzum bir bakalım
Canım burdan belli olacağını sanmıyorum ama geçen yine awoxla yaptığımda bisi yoktu bunda birden görünce ümitlemdim o an leke gelince de yıkıldım zaten 0.9 beta dan belliydi illa adet olunca ikna olacakmisim

Benimde 2 ay 2 gün leke şeklinde oldu amh çok iyiydi bu ay gayet dolu dolu 4 gün oldu onunla alakası yok bence ama 0 olup regl olanları biliyorum
Ama sizin sadece 2 ay öyle olmuş ben devamlı öyle olmaktan bahsettim mesel aben bu ay adetim 2 gün adet oldum eminim yarına azalacak 3. Gün 4,5 günlerde leke olup bitecek sizce normal mi önceden de uzun değildi yani 5 gün boyuncada sürmezdi ama etrafıma bakınca az gibi geliyor

Benimde 2 ay 2 gün leke şeklinde oldu amh çok iyiydi bu ay gayet dolu dolu 4 gün oldu onunla alakası yok bence ama 0 olup regl olanları biliyorum
Özetle şöyle dün oldum adet bugünde oldum günde 3 ped gibi düşünün neyse yarın 3.. gün. Az leke olarak olurum 4,5, günlerde ise tamamen leke olurum biter evlenmeden önce 3. Günde olurdum biraz evleneli 1,5 sene oldu

Sağlık olsun canım. Sıkma canını yeni ay yeni şans diyelim

Yine adet olmuşsun canım ben hala beklemedeyim

Ben memlekete geçtim şimdide tatile gidiyoruz aşkım çok katılamadım size dua edin hamile döneyim
Amin canım ben de tatildeydim kafayı dağittim iyi geldi birkaç gündür yoktum ama ara ara okudum buraları. İnşallah tatilde zihnini bedenini dinlendirirsin çok iyi gelecek Güzel haberlerini bekliyoruz

Benim son aylarda bu şekilde bu sefer 2 gün dolu dolu oldu 3.gun çok azaldı önceden aşırı oluyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…