Yumurtlamanı biliyor musun adet günün ne zaman canım
En son adetim 4-8hazirandı sonra 30 haziran-2 temmuz da oldu ama bu olan yerleşme mi diye düşündüm normalden üç gün erken oldu ve az olup bitti şuan tekrar adetime üç gün var yani bu 30 hazirandaki adetse eğer en son oydu yerleşmeyse de en son haziranın 4 ünde adet olmuştum yani kafam karışık bu ayki görünen yumurtlamam da 9-15 arası

Canım 9uysa adet olman gerekirdi ama sonraki günlerse daha adet günümn bile gelmemiş olabilir ondan negatif gelmiş olabilir sonuç. Sende benim gibi bekle bence çünkü bende 9u diye hesapladım ama 12si olabilir diye düşünüyorum dün kan verdim negatif bir kaç güne adet olmazsam tekrar baktıracağım

İki haftadır sürekli bel kasık ağrısı mide bulantısı göğüs hassasiyeti var şuan yine var adet olacakmışım gibi geliyor

İki haftadır sürekli bel kasık ağrısı mide bulantısı göğüs hassasiyeti var şuan yine var adet olacakmışım gibi geliyor
Benim göğüs bel ağrım sonradan başladı kasık ağrımda sancı vurur gibi tek taraflı hissettiriyor bazen adet olacağım gibi hissediyorum ama olmadım ne olur ne olmaz diye dikkat edeceğim kendime sende öyle yap canım inşallah pozitif görürsün

Merhaba kızlar 2 Ağustos regl tarihim döngüm 30-35 arası değişiyor yumurtlama 15 Temmuz olmuyor ama o gün bir ilişki oldu sizce test yapsam çıkar mı yoksa regli mi bekliyim mi

Evet sen birkaç gün daha dinle canım kendini inşallah hamilesindir

Merhaba kızlar 2 Ağustos regl tarihim döngüm 30-35 arası değişiyor yumurtlama 15 Temmuz olmuyor ama o gün bir ilişki oldu sizce test yapsam çıkar mı yoksa regli mi bekliyim mi
Merhaba canım yumurtlaman 15 Temmuz ise daha çok var çıkmaz henüz beklemeni öneririm

Bence bekle canım gününü erkenden yapıp moralini bozma varsa da çıkmaz

Yükselme ihtimali var mı bu değerin 0.22 çıkmıştı belirtiler var gibi geliyodu hep testler pozitif doktor var gibi demişti bide ben geçen aydan vardır şuan varsa çıkar diye düşünüyodum yok demekki ama doktor var gibi bişey dediği ve testler pozitif olduğu için emin gibiydim değeri görünce dedim yokmuş

Adetine daha var olduğu için gebelik varsa tabiki yükselecektir. Benimde negatif geldi ama bekleyeceğim bir kaç güne belki yükselecek veya adet olacağım Allah bilir. Senin içinde daha erken ümidini kaybetme

Adetine daha var olduğu için gebelik varsa tabiki yükselecektir. Benimde negatif geldi ama bekleyeceğim bir kaç güne belki yükselecek veya adet olacağım Allah bilir. Senin içinde daha erken ümidini kaybetme
Şuan sizde hangi belirtiler var ve gününüze kaç gün kaldı

Şuan sizde hangi belirtiler var ve gününüze kaç gün kaldı
Ben yumurtlama mı tam bilmiyorum 9u sanıyordum şuan 12si olarak düşünüyorum çünkü adetim gecikti yumurtlama geciktiği için olduğunu düşünüyorum artık. Adet öncesi göğüs hassasiyeti bel ağrısı kasık ağrıları ama batma çekilme şeklinde hissediyorum. Akıntım 12sinden hesaplarsak adet tarihim yarın görünüyor. Dün kahverengimsi akıntım oldu sabah adet olacağım dedim ama hala adet gelmedi akıntı rengimde açıldı. Birde kan verdim negatif geldi. Adet olmazsam pazartesi tekrar kan vereceğim

Adet kısalması AMH dan mı oluyor peki bu menopoza girenler aksine çoğaldı diyenler var şu gibi gelenler onlar neden öyle benimde kısaldı da AMH ama iyi çıktı anlamadım

Benim ağrım kasıkta olurdu hep ama bu aralar göbek çevresinde daha çok adet veya gebelikte farkı var mı böyle

Benim ağrım kasıkta olurdu hep ama bu aralar göbek çevresinde daha çok adet veya gebelikte farkı var mı böyle
Ay evet benim de kasık da olurdu psikolojik mi bilmiyorum ama karnımın alt bölgesine saplanıyor bir anda hayırlısı olsun inşallah

Ay evet benim de kasık da olurdu psikolojik mi bilmiyorum ama karnımın alt bölgesine saplanıyor bir anda hayırlısı olsun inşallah
Pazartesi doktora tekrar sonuç için gitmeli miyim sizce kan verdiğim gün yarın gel sonuca demişti bugün gittim yoktu pazartesiye kaldı yani bi gönlüm git diyo diğeri de zaten değer 0.22 yok diyip gönderir gitme diyor kararsızım

Ücret verip gideceksen gitme bir de yakınsa git gönlün rahat olur en azından sorman gereken bir şey varsa sorarsın bende 12 aylık evliyim yeni yeni düşünüyorum şeninde mi ilk

Adet kısalması AMH dan mı oluyor peki bu menopoza girenler aksine çoğaldı diyenler var şu gibi gelenler onlar neden öyle benimde kısaldı da AMH ama iyi çıktı anlamadım
Benimde 2 ay 2 gün leke şeklinde oldu amh çok iyiydi bu ay gayet dolu dolu 4 gün oldu onunla alakası yok bence ama 0 olup regl olanları biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…