Insallah bu ay olur canım

Ne güzel kuzum doktorun güzel yönlendiriyor reglin söküldü mü bu arada yumurta diğer aydan mı kalmış acaba

Ne güzel kuzum doktorun güzel yönlendiriyor reglin söküldü mü bu arada yumurta diğer aydan mı kalmış acaba
Yok kuzum bu yeni adet sen test yapmazsan farketmezdin dedi hocam geciktim ama dedim ara vermimmi dedim hayır abla diyor yumurtan az. Bu defa 2 3 tane yumurta görsem tup bebek deneyelim derdim dedi yani geceb ay daha umitsizdi konuşmaları bakalım Rabbım dualarımızı kabul etsin

Ama çoğu kişinin varsa çıkıyor bu dönemde
Öyle düşünme . Adet gününde yaptırıp negatıf ı görenler 1 gün sonra kan yaptırıp pozıtıfe dönenler var . Bılıyorum çok uzuluyorsun . Ama bu ay hamıle olmasak bıle yıkılmayacaz. Burda olmamızın tek sebebı var oda bırlık olmak . Üzüntümüzü sevıncımızı burda paylaşmak sorularımıza cevap bulmak . Icımızdekı umut bıtmesın

İnşallah pozitife döner Olmazsa da tekrar yeni bir ay yeni bir umut diyeceğim elimden bir şey gelmiyor. Sizlerden güzel haber bekliyorum bana da umut olursunuz inşallah

Ama çoğu kişinin varsa çıkıyor bu dönemde
Canım üzülme sağlık her şeyden önemli. Ben Regl oldum aranızdan ayrıldım zaten. Ama bir gün önce de midem çok kötü oldu. O yüzden Regl olduğuma üzülmedim bile. Sağlığıma kavuşuyor olmama seviniyorum şu an. Hatta bugün kadın doğumdan randevu aldım. Çünkü çok erken geldi reglim.

İnşallah pozitife döner Olmazsa da tekrar yeni bir ay yeni bir umut diyeceğim elimden bir şey gelmiyor. Sizlerden güzel haber bekliyorum bana da umut olursunuz inşallah
Evet yenı bır ay yenı bır umut demekten başka çaremiz yok . Hepımızı her ay çok üzülüyoruz ama kendımızı yıpratınca hıc olmuyor . Bak sureklı bırı hamılelık haberı verıyor burda ben çok sevınıyorum ve bır gün bızde gerçek bır test paylaşacak burda buna ınanıyorum kı ınsallah adet gormezsın pozıtıfe donersın bızım de tuzumuz gülecek arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…