Bende bılmedıgım herseyı ona soruyorumDpo yu bana chatgbt kankam öğretti bende bilmiyordum yumurtlamadan sonraki gün sayımıymış
Ben onun test çizgisi olarak düşünüyorum başından beri durdukça koyulaşıyor gibi oluyorBu gölge hemen mi beliriyor , koyulaşma olması gerekiyor normalde kuruma mı bırakıyor test ya
Insallah bu ay olur canımKızlar dr dan ciktim ben şok bu ayda sağda 1 tane tmyunyrta gördü haftaya gel dedi sanırım boy olcecek birde bu dhea hormonu sordum bazı hastalara veriyoruz dedi istersen dene dedi reçeteye yazdı bakalim insallah kalite artar bu ay dinlenim diyordum dedim hayır dedi gerek yok dedi inşallah eşimi yakalarım e ben corek otu bal başlım o zman bugün 4. Gün oldu ama
Ne güzel kuzum doktorun güzel yönlendiriyorKızlar dr dan ciktim ben şok bu ayda sağda 1 tane tmyunyrta gördü haftaya gel dedi sanırım boy olcecek birde bu dhea hormonu sordum bazı hastalara veriyoruz dedi istersen dene dedi reçeteye yazdı bakalim insallah kalite artar bu ay dinlenim diyordum dedim hayır dedi gerek yok dedi inşallah eşimi yakalarım e ben corek otu bal başlım o zman bugün 4. Gün oldu ama
Adete var daha Insallah olsunIşık vurmasına göre değişiyor burada da gölge vuruyor sanki ama yok yani. Hissetmeye başlamıştım zaten
Sanki yerleşmeye çalıştı da olmadı gibi hissediyorum. Zaten bu kadar belirti midemi bulandırmıştıHemen ümitsizliğe kapılma kuzum daha var belki geç yerleşiyordur
Belirti çoktu gerçekten hala devam ediyor mu akıntı ve batma hissi ?Sanki yerleşmeye çalıştı da olmadı gibi hissediyorum. Zaten bu kadar belirti midemi bulandırmıştı
Iyikı varEvet ben de bu kadar bilgiyi başka hiç bir yerden öğrenemezdim
Yok kuzum bu yeni adet sen test yapmazsan farketmezdin dedi hocam geciktim ama dedim ara vermimmi dedim hayır abla diyorNe güzel kuzum doktorun güzel yönlendiriyorreglin söküldü mü bu arada yumurta diğer aydan mı kalmış acaba
Kuzum 10. gün kesin konuşmak için çok erken. Yarında test yapsan 12’den önce çıkmaz, canını sıkma@aydk @dahacokerkenpandelaA akantus @Hayalim kizim @nryyy @haifa @edebiyatc @Clasroomteacher @Cherie aklıma gelenleri etiketledim. Dpo 10
Evet canım akıntım kesilmiyor genelde benim. Batma hissi de oluyor ama hep başından beri bağırsaklarımsan dolayı hisseder miyim diye düşündüm sancılar bile vuruyorduBelirti çoktu gerçekten hala devam ediyor mu akıntı ve batma hissi ?
Yaaa maşallah maşallahKızlar benim test belirginleşmeye başladı sanırım :) bu sabah yaptım.
Ama çoğu kişinin varsa çıkıyor bu dönemdeKuzum 10. gün kesin konuşmak için çok erken. Yarında test yapsan 12’den önce çıkmaz, canını sıkma
AyyyKızlar benim test belirginleşmeye başladı sanırım :) bu sabah yaptım
Öyle düşünme . Adet gününde yaptırıp negatıf ı görenler 1 gün sonra kan yaptırıp pozıtıfe dönenler var . Bılıyorum çok uzuluyorsun . Ama bu ay hamıle olmasak bıle yıkılmayacaz. Burda olmamızın tek sebebı var oda bırlık olmak . Üzüntümüzü sevıncımızı burda paylaşmak sorularımıza cevap bulmak . Icımızdekı umut bıtmesınAma çoğu kişinin varsa çıkıyor bu dönemde
Var olan belli ediyor her türlü kendini maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar benim test belirginleşmeye başladı sanırım :) bu sabah yaptım.
İnşallah pozitife dönerÖyle düşünme . Adet gününde yaptırıp negatıf ı görenler 1 gün sonra kan yaptırıp pozıtıfe dönenler var . Bılıyorum çok uzuluyorsun . Ama bu ay hamıle olmasak bıle yıkılmayacaz. Burda olmamızın tek sebebı var oda bırlık olmak . Üzüntümüzü sevıncımızı burda paylaşmak sorularımıza cevap bulmak . Icımızdekı umut bıtmesın
Canım üzülme sağlık her şeyden önemli. Ben Regl oldum aranızdan ayrıldım zaten. Ama bir gün önce de midem çok kötü oldu. O yüzden Regl olduğuma üzülmedim bile. Sağlığıma kavuşuyor olmama seviniyorum şu an. Hatta bugün kadın doğumdan randevu aldım. Çünkü çok erken geldi reglim.Ama çoğu kişinin varsa çıkıyor bu dönemde
Evet yenı bır ay yenı bır umut demekten başka çaremiz yok . Hepımızı her ay çok üzülüyoruz ama kendımızı yıpratınca hıc olmuyor . Bak sureklı bırı hamılelık haberı verıyor burdaİnşallah pozitife dönerOlmazsa da tekrar yeni bir ay yeni bir umut diyeceğim elimden bir şey gelmiyor. Sizlerden güzel haber bekliyorum bana da umut olursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?