Teşekkür ederim kızlar evet bende okudum bayağı yalancı pozitif gösteriyormuş hayallerim biraz yıkıldı ama Allahtan ümit kesilmez yarın kan vereceğim inşallah vardır dua edin lütfen
Kuzum yalancı çıkartıyor ama sen bi kan ver hemen

Bat bugün yada yarındı benim. Sabah elimde olan laboquick marka ile test yaptım. Bembeyaz negatif maalesef..O yüzden Predictor Early kullanmadım. Regl bekliyorum.

Benim döngüm uzun geçen ay 38. Günde adet oldum. Şuanda döngümün 38. günündeyim. Geç yumurtluyorum sat 20 Haziran ve bu hesaplamaya göre gebelik 5+3 oluyor

Benim döngüm uzun geçen ay 38. Günde adet oldum. Şuanda döngümün 38. günündeyim. Geç yumurtluyorum sat 20 Haziran ve bu hesaplamaya göre gebelik 5+3 oluyor
Hesaplama öyle olmuyor canım maalesef. Benimde ilk gebeliğimde geç döllenmeydi ama doktor geriden hesaplıyor. 5+3 demek kese falan görünmesi demek imkansız şuan. Varsa bile şuan yeni 4 olur doktor öyle hesaplar

Hesaplama öyle olmuyor canım maalesef. Benimde ilk gebeliğimde geç döllenmeydi ama doktor geriden hesaplıyor. 5+3 demek kese falan görünmesi demek imkansız şuan. Varsa bile şuan yeni 4 olur doktor öyle hesaplar
Evet biliyorum geriden çıkacak eğer varsa ki

Kızlar ben anlamadım bi şey bugün beyaz akıntım oldu bende bi ovu yapim dedim baktım pik çatlayalı 5 gün oluyor bu niye şimdi pik çıktı ya

Eklentiler

• IMG_5204.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 75
5 haftalık ta test daha koyu çıkar genelde senin baya silik ay çok merak ediyorum pazartesi kan tahlili çıkar çıkmaz yaz buraya

5 haftalık ta test daha koyu çıkar genelde senin baya silik ay çok merak ediyorum pazartesi kan tahlili çıkar çıkmaz yaz buraya
Yok aşkım döngüme göre öyle geç yumurtladığım için ama geriden çıkar gebelik 5 6 gün en az akantus dediği gibi. Yoksa lekeme göre daha yerleşme 24ünde oldu yani. Yalancı pozitif kafama takıldı kan vericem şimdi gidip artık varsa yoksa kesin sonuç çıkar gibi

Kuzum 8 gün olmuş o zaman pik olup siliklesirse 2. Yumurtlama olabilir. Ama bu sekilde koyulasip bat gunu de koyu devam ederse gebelikte olabilir. Benim bu ay başıma gelen senin ki kadar koyu olmadi ama koyulasti önceki dongulerime göre pike yakındı ama ne yazikki dün adet oldum sanırım kistlesmeyide algılıyor çünkü baya baya bugün parça geliyor ve hissediyorum. Bence devam et ovu çatlarsa değerlendir belki ikizin olur

Ayy değerlendireyim o zaman ikinci bi şans ne de olsa bu ovulasyon testi gebeliği gösterirmi ki silikleşmezse koyu devam ederse

Ayy değerlendireyim o zaman ikinci bi şans ne de olsa bu ovulasyon testi gebeliği gösterirmi ki silikleşmezse koyu devam ederse
Evet gösterdiği örnekleri varmis kuzum bak bir görsel buldum

Eklentiler

• 1000209345.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…