Kuzum yalancı çıkartıyor ama sen bi kan ver hemenTeşekkür ederim kızlar evet bende okudum bayağı yalancı pozitif gösteriyormuş hayallerim biraz yıkıldı ama Allahtan ümit kesilmez yarın kan vereceğim inşallah vardır dua edin lütfen
Benim döngüm uzun geçen ay 38. Günde adet oldum. Şuanda döngümün 38. günündeyim. Geç yumurtluyorum sat 20 Haziran ve bu hesaplamaya göre gebelik 5+3 oluyorTüm belirtileri yaşamışsın çokt tuhaf aslında bu tarz belirtiler 5 haftalıkken felan başlıyor bilimsel olarak ama işte kadınların hormonları öngörülemez ya çok sevindim senin adına çok stres yapmıştın şuan kafan rahattır
Hesaplama öyle olmuyor canım maalesef. Benimde ilk gebeliğimde geç döllenmeydi ama doktor geriden hesaplıyor. 5+3 demek kese falan görünmesi demek imkansız şuan. Varsa bile şuan yeni 4 olur doktor öyle hesaplarBenim döngüm uzun geçen ay 38. Günde adet oldum. Şuanda döngümün 38. günündeyim. Geç yumurtluyorum sat 20 Haziran ve bu hesaplamaya göre gebelik 5+3 oluyor
Evet bende bilmiyordum almış bulundum nöbetçi eczaneden yarın kan vereceğim kendi kurumumda çıkarsa daha rahat takip edebilmek içinKuzum yalancı çıkartıyor ama sen bi kan ver hemen
Evet biliyorum geriden çıkacak eğer varsa kiHesaplama öyle olmuyor canım maalesef. Benimde ilk gebeliğimde geç döllenmeydi ama doktor geriden hesaplıyor. 5+3 demek kese falan görünmesi demek imkansız şuan. Varsa bile şuan yeni 4 olur doktor öyle hesaplar
5 haftalık ta test daha koyu çıkar genelde senin baya silik ay çok merak ediyorum pazartesi kan tahlili çıkar çıkmaz yaz burayaBenim döngüm uzun geçen ay 38. Günde adet oldum. Şuanda döngümün 38. günündeyim. Geç yumurtluyorum sat 20 Haziran ve bu hesaplamaya göre gebelik 5+3 oluyor
Yok aşkım döngüme göre öyle geç yumurtladığım için ama geriden çıkar gebelik 5 6 gün en az5 haftalık ta test daha koyu çıkar genelde senin baya silik ay çok merak ediyorum pazartesi kan tahlili çıkar çıkmaz yaz buraya
Kızlar yok mu cevap vericek olan ilk defa böyle bi şey başıma geliyor adetime 1 hafta kaldı üstelikKızlar ben anlamadım bi şey bugün beyaz akıntım oldu bende bi ovu yapim dedim baktım pik çatlayalı 5 gün oluyor bu niye şimdi pik çıktı ya
Canım ilk pik ne zamandıKızlar yok mu cevap vericek olan ilk defa böyle bi şey başıma geliyor adetime 1 hafta kaldı üstelik
19 uydu canımCanım ilk pik ne zamandı
Kuzum 8 gün olmuş o zaman pik olup siliklesirse 2. Yumurtlama olabilir. Ama bu sekilde koyulasip bat gunu de koyu devam ederse gebelikte olabilir. Benim bu ay başıma gelen senin ki kadar koyu olmadi ama koyulasti önceki dongulerime göre pike yakındı ama ne yazikki dün adet oldum sanırım kistlesmeyide algılıyor çünkü baya baya bugün parça geliyor ve hissediyorum. Bence devam et ovu çatlarsa değerlendir belki ikizin olur19 uydu canım
Ayy değerlendireyim o zaman ikinci bi şans ne de olsa bu ovulasyon testi gebeliği gösterirmi ki silikleşmezse koyu devam ederseKuzum 8 gün olmuş o zaman pik olup siliklesirse 2. Yumurtlama olabilir. Ama bu sekilde koyulasip bat gunu de koyu devam ederse gebelikte olabilir. Benim bu ay başıma gelen senin ki kadar koyu olmadi ama koyulasti önceki dongulerime göre pike yakındı ama ne yazikki dün adet oldum sanırım kistlesmeyide algılıyor çünkü baya baya bugün parça geliyor ve hissediyorum. Bence devam et ovu çatlarsa değerlendir belki ikizin olur
Canım 2. Yumurtlama olabilir bence sen yinede değerlendirKızlar yok mu cevap vericek olan ilk defa böyle bi şey başıma geliyor adetime 1 hafta kaldı üstelik
Evet gösterdiği örnekleri varmis kuzum bak bir görsel buldumAyy değerlendireyim o zaman ikinci bi şans ne de olsa bu ovulasyon testi gebeliği gösterirmi ki silikleşmezse koyu devam ederse
Evet onun bat günü koyulaşmış benim muhtemelen 2. Yumurtlama çünkü 3 4 gündür bariz siliktiEvet gösterdiği örnekleri varmis kuzum bak bir görsel buldum
Aynen bebeğin değerlendireyim bakalım bugünde nöbetçiyim neyse belki yarında pik devam ederCanım 2. Yumurtlama olabilir bence sen yinede değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?