- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Evet aşkım ne 2 günü yarına pik bu veya akşama2 güne piki görürüm galiba bugün reglimin 21.gunu
Test kullanmıyordum bu ay akısına bıraktım ve şeffaf akıntım ilk defa olduBelli olmaz canım ovulasyon testine devam et geç yumurtlama olacak belli
Kuzum ben Avrupa’da özel bir kliniğe gideceğim breseronna da bu klinik rn prestijli kısırlık tedavi merkezi randevuma henüz daha var gittiğimde tüm protokolü seninle paylaşacağımCanım aynı sorunu yaşıyorum. Yumurtam var ama rahim kalınlaşmıyor. Ben de ağustosta tatile gidicem döndüğüm gibi adet olucam o adetle doktora gidicem. Sana nasıl bir tedavi uygulayacaklar?
Hangi gün başlanmalı acaba canımKızlar bir tanıdığım çörekotu yağını tavsiye etti sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karna içilecekmiş. Bu ay olmazsa deneyeceğim galiba ama inşallah gerek kalmaz
Bugün 18.gün ve iki gündür akıntıyla beraber çok az kahverengi lekelenmem var ilk başta adet sandım ama devamı gelmedi şimdilik acaba yumurtlama olabilir mi? Bu kadar erken adet de olmaz diye düşünüyorum. Kafam karıştı. LH testimde yok
İnşallah kuzum o tedavi sürecinde yine yumurtanın olmamasından korkuyorum oldurana kadar çok çabaladım çünkü biryeri yapıyorum diğer yer bozuluyor şaka gibi yaCanım en azından sorun belli oldu onun tedavisini olduktan sonra eminim olacaktır
Evet kuzum bakıldı pıhtılaşma yok benimki menopozdan dolayı incelmeKuzum sen hiç kan pihtilasmasina baktırdığım oda rahim duvarına etki ediyor ve embriyo tututanamiyo pıhtılaşma varsa
Yumurtalara maşallah diyorumEvet aşkım hemde bir tane 21 mm biri de 10 mm ama rahim duvarı 1.1 mm
Adetin ilk günü canım 15 gün kadar kullanılmalıHangi gün başlanmalı acaba canım
Olur kuzum ben de seninle paylaşırım. En az 7-8 mm olmalıymış gebelik için. Nar suyu ve kabak çekirdeği iyi geliyor demişlerdi.Kuzum ben Avrupa’da özel bir kliniğe gideceğim breseronna da bu klinik rn prestijli kısırlık tedavi merkezi randevuma henüz daha var gittiğimde tüm protokolü seninle paylaşacağım
İyi düşünelim güzel enerji gönderelim aşkım ihtiyacımız olan sadece 1 yumurta ve 1 spermİnşallah kuzum o tedavi sürecinde yine yumurtanın olmamasından korkuyorum oldurana kadar çok çabaladım çünkü biryeri yapıyorum diğer yer bozuluyor şaka gibi ya
Canım haifa bak ne güzel söylüyorsun oldurana kadar çabaladım diye, olması çok güzel bir şey. Diğeri neden olmasın? Burada hepimize moral verip kendine bunu yapma. Allah'ın izniyle olacak ben buna inanıyorumİnşallah kuzum o tedavi sürecinde yine yumurtanın olmamasından korkuyorum oldurana kadar çok çabaladım çünkü biryeri yapıyorum diğer yer bozuluyor şaka gibi ya
Burada olmak iyi gelmiyorsa tabii ki uzaklaşman en doğru karar olur, kendini sorumlu hissetme canım... Ben liste olaylarını bilmiyorum ama belki bir bilen arkadaş vardır. İnşallah güzel haberlerle buraya geri dönersin.İyi akşamlar herkese.
Nasılsınız güzeller
Kızlar bir sorum olacak. Ben siteden ayrılmayı düşünüyorum.
Ve girderken de bu konuyu isteyen birine devretmek istiyorum. Ki benden sonra listeyi düzenleyip güncelleye bilsin. Kim devralmak istiyorsa lütfen söyleyin. Böyle yarı yolda bırakıp gitmek içime sinmiyor.
Sİz devam edin ben yapamıyorumpsikolojik olarak çok kötüyüm ve burada böyle kalmak daha da yıpratıcı benim için
Kuzm benim esiminde düsük sperm sayısı ama kaliteyi filandaha cok onemli bence mesela eşimde varikosel varmış onu ameliyat ettiler basir bi ameliyat bekki senin eşindede öyle bişey bardır umutsuzluga kapılma ben 3 yıla yakındır beklıyorum zor ama allah dilerse hemen oluverir doktora gözüksğn hemen iyi bi doktora takviye falan veriyolar thancs diye bi takvite verdi bize 3 ay kullanıj dedi ameliyattan sonra mesela sperm kalitesini sayısını arttırmaya yönelikmiş olucak olan 1 tane spermden olucak sonuctaKızlar benim moralim çok bozuk spermiyogram testi verdik chatgpt ye yorumlattım böyle diyorhenüz doktora görünmedik
Ovulasyon gebelik varsa adete bir gün kala pik çıkıyor ikiside çok koyu olması lazım bu koyuluk yeterli değil maalesefMerhaba kızlar benim eşim geçtiğimiz ay varikosel ameliyatı oldu . Bu ay denemeye başladık yine denedik sık aralıklarla takvimin çatlama gününde filan değerlendirdik benim çok uzun zaman oldu 3.5 yıldır evliyim zaman öyle bi geçiyorki hiçbir şekilde gebelik oluşmadı 2.5 senedir bebek istiyoruz eşimin değerleri fazla kötü değil ama düsükmüş 10 milyon kadar bu ay bi umutlandım ama sonu yine hüsran olmaz umarım şuan adetime 9 gün var bugün ovulsyon tesri yaptım sizce koyumu bazı insanlar ovulasyondan anlıyomus geneliğini böyle bişey yasayan varmı
Çok sağolun rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıkla evlatlar nasip etsin bizeKuzm benim esiminde düsük sperm sayısı ama kaliteyi filandaha cok onemli bence mesela eşimde varikosel varmış onu ameliyat ettiler basir bi ameliyat bekki senin eşindede öyle bişey bardır umutsuzluga kapılma ben 3 yıla yakındır beklıyorum zor ama allah dilerse hemen oluverir doktora gözüksğn hemen iyi bi doktora takviye falan veriyolar thancs diye bi takvite verdi bize 3 ay kullanıj dedi ameliyattan sonra mesela sperm kalitesini sayısını arttırmaya yönelikmiş olucak olan 1 tane spermden olucak sonucta
Benim son adet 15 Temmuz bat 10 AğustosKızlar Sat 26 temmuz bat uygulamaya gore 22 ağustos benimle hemen hemen aynı olan varmi.Lavinn9 Canım beni tekrar guncellermisin insallah buna Şunlardan koyarız lütfen Allahim amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?