Geç döllenme diğer adete yakin olursa 20 22 sinde döngünün atıyorum ozaman Geç döllenme oluyo
Hadi ya ben hiç bilmiyorum onu benim 10. Gün yumurtlama oluyor erken oluyor döngüm de çok kısa 25. Ama benimde kafama şu takıldı geçen ay ilk kez bir gün gecikti döngüm 26 olmuş oldu. Bu ay da uygulama 26 sına göre hesaplayıp 2 Eylül diyor adeti ama aslında 25 günlük döngüye göre 1 Eylül olması gerek. Yani bunu şundan merak ediyorum adete 5 gün kala çıkmadı ya aslında 4 gün mü var acaba o zaman çıkmaz mıydı ki kafamda çok deli sorular var

@pandelaA Hayalim kizim @nryyy D dahacokerken akantus @haifa @ElizabethBennettt Nergis51 etiketleyemediğim diğer kızlar sizce olabilme ihtimali var mııı?
Bebegım yumurtlama ıle alakası olduğunu sanmıyorum . Bız zaten yumurtlamadan sonra kı gunlerı sayıyoruz Dpo olarak . Ama tabıkı de geç yerleşme olabılır kımi 6. Günde yerlesırlen kimi10. Günde yerlesıyor. Bızımde tek umudumuz bu oldu zaten . Keşke böyle mucıze olsa bızım ıcın .yerlessınde ben geç olana da razıyım . Hepımızıe dua edıyorum canım benım . Evet bende 9. Gundeyım ve çok çabuk umudum azaldı . Ama çok ağladım bugün . Hatta ılk defa böyle oldum .

Ay benım adete 7 gün var ya olmayacaksa da gecsın şu günler . Olacaksada . Çok yorucu Bebegım

31 ağustos ya da 1 eylül ovu takibi yapmadım hiç o yüzden 14 gün geri sayınca bugün ya dpo 10 ya da dpo 11. Kesinlikle beklesem en doğrusu olur da tezcanlıyım biraz sabır lazım
Ben de bugün 11 dpo dayım aynıyız diyebiliriz

Ben de 31 Ağustos veya 1 Eylül test yapmak istiyorum. 14 veya 15 dpo

Yavrum umudunu kaybetme inşallah güzel sonuç alacaksın

Ben şu an bu forumu hatim ettim 5 gün kala çıkmayıp bir gün sonra gören var mı diye 2003 yılındaki yorumları bile okuyorum hahahshs ay evet ya çok yorucu ciddenn
Ay bende öyle yapıyorum ya hatta daha oncekılere baktım . 2020 ler hıc bıse bılmıyormus tek gerceklerı Allah’a ınanmak olmuş hamılelık konusunda

Ay bende öyle yapıyorum ya hatta daha oncekılere baktım . 2020 ler hıc bıse bılmıyormus tek gerceklerı Allah’a ınanmak olmuş hamılelık konusunda
Valla bilmiyorlarmış cidden bende onu farkettim beta 200 geldi ne demek bu diyenler olmuş falan chat gptleri yoktu ki napsınlar

İnşallah hisslerin seni yanıltır diyelim ama dediğin gibi çıkarsa da üzülmek yok. Bak diğer bacima da söyledim yeni hamişimize. Eğer adet olursan gebe kalmak için bekleyeceğin süre adet bitene kadar. Ondan sonra tekrar şansın var yani sadece bir kaç güncük sonra tek bir günde hamile kalabilirsin.

Canım buna takılma, herkesin döngüsü değişiyor. Kimi 27 günde regl olur kimi 35-40 günde. Burada tek ortak nokta var. Hepimizin reglden 14-15 gün önce yumurtladığı Benimde sat 27 Temmuz bat 31 Ağustos 1 Eylül yani öyle düşün. Döngümün 20.-21. gününde pik 22’de çatlama gördüm. Geç döllenme olmuyor yani aslında. Ama doktorlar hesaplarken 35-40 günde regl olanların, gününden değilde 1 hafta falan geriden sayıyor

Ben kaçırmışııım Çok üzüldüm yavrum niye böyle oldu kii Sabır sabır teslimiyet... tek çaremiz bu...
Canım evet baya beklemiştim 8 aydır kurtajdan sonra ilk defa ard arda yumurtladim ve tuttu ama yiyecek ekmeği yokmuş. En azından kurtaj tek tupum var ona zarar vermemiş onu anlamış oldum diyip avundum bu ay hem eşim yok hemde biraz salacam. Bakalım Rabbım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Yani kuzum kısaca şöyle söyliyim. Ümidini yitirmeee Negatif demek için çok erken. Bak benim dün dpo 10 beta negatif geldi ama ben hala umutluyum. Herkeste dpo 10’da kanda yada idrarda çıkmayabilir. Daha geç beta salgılıyoruz belki. Ben 12-14’ten önce inanmam O pozitif görünecek jajsjsjsjsj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…