- 29 Aralık 2024
- 2.260
- 1.361
- 48
Geç döllenme diğer adete yakin olursa 20 22 sinden sonra döngünün atıyorum ozaman Geç döllenme oluyoAma senin döngülerin uzun gerçekten olursa da geç döllenme olabilir bence inşallah vardırbugün 11. Günün müydü
Hadi ya ben hiç bilmiyorum onu benim 10. Gün yumurtlama oluyor erken oluyor döngüm de çok kısa 25. Ama benimde kafama şu takıldı geçen ay ilk kez bir gün gecikti döngüm 26 olmuş oldu. Bu ay da uygulama 26 sına göre hesaplayıp 2 Eylül diyor adeti ama aslında 25 günlük döngüye göre 1 Eylül olması gerek. Yani bunu şundan merak ediyorum adete 5 gün kala çıkmadı ya aslında 4 gün mü var acaba o zaman çıkmaz mıydı kiGeç döllenme diğer adete yakin olursa 20 22 sinde döngünün atıyorum ozaman Geç döllenme oluyo
Bebegım yumurtlama ıle alakası olduğunu sanmıyorum . Bız zaten yumurtlamadan sonra kı gunlerı sayıyoruz Dpo olarak . Ama tabıkı de geç yerleşme olabılır kımi 6. Günde yerlesırlen kimi10. Günde yerlesıyor. Bızımde tek umudumuz bu oldu zaten . Keşke böyle mucıze olsa bızım ıcın .yerlessınde ben geç olana da razıyım . Hepımızıe dua edıyorum canım benım . Evet bende 9. Gundeyım ve çok çabuk umudum azaldı . Ama çok ağladım bugün . Hatta ılk defa böyle oldum .@pandelaAHayalim kizim @nryyy D dahacokerken akantus @haifa @ElizabethBennettt Nergis51 etiketleyemediğim diğer kızlar sizce olabilme ihtimali var mııı?
Ay benım adete 7 gün var ya olmayacaksa da gecsın şu günler . Olacaksada . Çok yorucu BebegımHadi ya ben hiç bilmiyorum onu benim 10. Gün yumurtlama oluyor erken oluyor döngüm de çok kısa 25. Ama benimde kafama şu takıldı geçen ay ilk kez bir gün gecikti döngüm 26 olmuş oldu. Bu ay da uygulama 26 sına göre hesaplayıp 2 Eylül diyor adeti ama aslında 25 günlük döngüye göre 1 Eylül olması gerek. Yani bunu şundan merak ediyorum adete 5 gün kala çıkmadı ya aslında 4 gün mü var acaba o zaman çıkmaz mıydı kikafamda çok deli sorular var
Ben şu an bu forumu hatim ettim 5 gün kala çıkmayıp bir gün sonra gören var mı diye 2003 yılındaki yorumları bile okuyorum hahahshsAy benım adete 7 gün var ya olmayacaksa da gecsın şu günler . Olacaksada . Çok yorucu Bebegım
Ben de bugün 11 dpo dayım aynıyız diyebiliriz31 ağustos ya da 1 eylül ovu takibi yapmadım hiç o yüzden 14 gün geri sayınca bugün ya dpo 10 ya da dpo 11. Kesinlikle beklesem en doğrusu olur da tezcanlıyım biraz sabır lazım
Yavrum umudunu kaybetme inşallah güzel sonuç alacaksınBebegım yumurtlama ıle alakası olduğunu sanmıyorum . Bız zaten yumurtlamadan sonra kı gunlerı sayıyoruz Dpo olarak . Ama tabıkı de geç yerleşme olabılır kımi 6. Günde yerlesırlen kimi10. Günde yerlesıyor. Bızımde tek umudumuz bu oldu zaten . Keşke böyle mucıze olsa bızım ıcın .yerlessınde ben geç olana da razıyım . Hepımızıe dua edıyorum canım benım . Evet bende 9. Gundeyım ve çok çabuk umudum azaldı . Ama çok ağladım bugün . Hatta ılk defa böyle oldum .
Ay bende öyle yapıyorum ya hatta daha oncekılere baktım . 2020 ler hıc bıse bılmıyormus tek gerceklerı Allah’a ınanmak olmuş hamılelık konusundaBen şu an bu forumu hatim ettim 5 gün kala çıkmayıp bir gün sonra gören var mı diye 2003 yılındaki yorumları bile okuyorum hahahshsay evet ya çok yorucu ciddenn
Insallah kuzum ya . Çok yoruldum gerçekten . Çok teşekkür ederımYavrum umudunu kaybetme inşallah güzel sonuç alacaksın
Valla bilmiyorlarmış cidden bende onu farkettim beta 200 geldi ne demek bu diyenler olmuş falanAy bende öyle yapıyorum ya hatta daha oncekılere baktım . 2020 ler hıc bıse bılmıyormus tek gerceklerı Allah’a ınanmak olmuş hamılelık konusunda
Ah cok heyecanlııBen de bugün 11 dpo dayım aynıyız diyebiliriz
Ben de 31 Ağustos veya 1 Eylül test yapmak istiyorum. 14 veya 15 dpo
İnşallah hisslerin seni yanıltır diyelim ama dediğin gibi çıkarsa da üzülmek yok. Bak diğer bacima da söyledim yeni hamişimize. Eğer adet olursan gebe kalmak için bekleyeceğin süre adet bitene kadar. Ondan sonra tekrar şansın var yani sadece bir kaç güncük sonra tek bir günde hamile kalabilirsin.İnşallah yaa hiç umudum yok ama geç yerleşme olabilir bende diye şüpheye düştüm bir an. Hislerim ama hamile olmadığımı söylüyor adet belirtilerim başladı çünkü diyorum birden karnıma sancı saplanıyorBarsaklarım yapıyorsa bunu yani kızgın ve kırgınım onlara
Amiin canım yaAh cok heyecanlııhayırlı haberlerle gelelim inşAllah
Bız olsak 200 gelınce havalara uçarız evde . Şaka gıbıValla bilmiyorlarmış cidden bende onu farkettim beta 200 geldi ne demek bu diyenler olmuş falanchat gptleri yoktu ki napsınlar
Hahaha kız 20 görsek de şimdilik yeterdi aslındaBız olsak 200 gelınce havalara uçarız evde . Şaka gıbı
Canım buna takılma, herkesin döngüsü değişiyor. Kimi 27 günde regl olur kimi 35-40 günde. Burada tek ortak nokta var. Hepimizin reglden 14-15 gün önce yumurtladığıBak benim sat 31 Temmuz ovü 16 ağustosta tam koyu değildi ama pik saydım yani 17 sine bağlayan gece yumurtladım. Sonra 17 Ağustos akşamı eve geldiğimde yaptığımda silikleşmişti bayağı. Yani dönümün 18. Gününde yumurtladım hemen de çatladı ovü testlerine göre. Chatgpt ye sordum böyle söylüyor
Canım evet baya beklemiştim 8 aydır kurtajdan sonra ilk defa ard arda yumurtladim ve tuttu ama yiyecek ekmeği yokmuş. En azından kurtaj tek tupum var ona zarar vermemiş onu anlamış oldum diyip avundum bu ay hem eşim yok hemde biraz salacam. Bakalım Rabbım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.Ben kaçırmışııımÇok üzüldüm yavrum niye böyle oldu kii Sabır sabır teslimiyet... tek çaremiz bu...
Yani kuzum kısaca şöyle söyliyim. Ümidini yitirmeeeİnşallah yaa hiç umudum yok ama geç yerleşme olabilir bende diye şüpheye düştüm bir an. Hislerim ama hamile olmadığımı söylüyor adet belirtilerim başladı çünkü diyorum birden karnıma sancı saplanıyorBarsaklarım yapıyorsa bunu yani kızgın ve kırgınım onlara
Benimde bugün dpo 11. Yarında beklerim cumartesi sabah yaparım belkiBen de bugün 11 dpo dayım aynıyız diyebiliriz
Ben de 31 Ağustos veya 1 Eylül test yapmak istiyorum. 14 veya 15 dpo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?