- 12 Ağustos 2023
- 430
- 624
- 33
- 27
O zaman mamtıklı değil bu ovulasyon tesri olayı ben merak ettim acaba lh ne durumda diye bırakır bidaki ay kullanırım artık . Amin canm insallah tez vakitte burdada bekleyen tim kardeşlerimi sizide kavuştursun bebişlerineOvulasyon gebelik varsa adete bir gün kala pik çıkıyor ikiside çok koyu olması lazım bu koyuluk yeterli değil maalesef
Saçmalamayın Allah’ınızı seversınız ya . Ordan nurdan duyduğunuz bilgilerle burda insanları yanlış şeylere yonlendırecegınıze bıraz okuyun araştırın . Elınızın altında ınternet var . Google a açıp sorun doktorları ızleyın okuyun . Adet donemınde yumurtlama olmadı mümkün degıl ımkansız . En erken adet bıtımınden sonra kı günlerde olur ama adetlı ıken vücut yumurta atamaz. Adetlı ıken ılıskıye mı gırılır ? Hıjyenık degıl kadın ıcın tehlıkelı tehlıkelı olduğu ıcın de haram zaten . Şurda cahıl biri sızın lafınızla adetlıyken ılıskıye görse vebalını kaldırabilecek mısınız . Lütfen okuyun araştırın ve cahillıgınızı etrafa yaymayın .Reglken yumurtlayanlar da var ve malesef sadece öyleyken yumurtluyorlar o halde ilişki yaşamak zorunda olup hamile kalan çok
Hanım efendi birincisi saçmalayan sizsiniz araştırması gerekende sizsiniz bizzat şahidim adetliyken yumurtlayan vakalar var tıbben mümkün değil dense de var ve kısırlık tedavi merkezinde geniş çaplı araştırma sonucu adetliyken yumurtlama olduğu tespit edilip mecburen o dönem ilişki yaşayıp tedavi ile desteklenip gebe kaldı kadın yani sizin bu çok bilmiş tavrınız doğru bildiğimiz yanlışları yoksaymıyor ayrıca ben kimseye adetken ilişki yaşa demedim adetkende ovü takip edilebilir edenler var çünkü böyle vakalar var dedim yoksa kimse adetken ilişki yaşamayı keyfi düşünecek kadar cehalete sahip değildir diye düşünüyorum. Öyle cellalenmişsiniz sanki ben adetken ilişki yaşayın herkes adetken yumurtlayabiliyor demişim gibi algıda seçicilik yapmanın manası yok hen kadın hormonu öngürülemez gebelik elde edemeyen uzun uğraşlar sonucu adetken yumurtlama yaşamış birinin hayretinden bahsettim meseleyi yönlendirmeye çevirip üstüne birde vebal sorgusu yapmışsınız hoş değil zira benim böyle bir yönlendirmem olmadı aksine duruma hayretimi dile getirdim !Saçmalamayın Allah’ınızı seversınız ya . Ordan nurdan duyduğunuz bilgilerle burda insanları yanlış şeylere yonlendırecegınıze bıraz okuyun araştırın . Elınızın altında ınternet var . Google a açıp sorun doktorları ızleyın okuyun . Adet donemınde yumurtlama olmadı mümkün degıl ımkansız . En erken adet bıtımınden sonra kı günlerde olur ama adetlı ıken vücut yumurta atamaz. Adetlı ıken ılıskıye mı gırılır ? Hıjyenık degıl kadın ıcın tehlıkelı tehlıkelı olduğu ıcın de haram zaten . Şurda cahıl biri sızın lafınızla adetlıyken ılıskıye görse vebalını kaldırabilecek mısınız . Lütfen okuyun araştırın ve cahillıgınızı etrafa yaymayın .
Kuzum peki sen yerleşme kanaması zannettiğimiz bir akıntı yaşamıştın. Onu sordun mu doktora neden olmuş olabilir?akantus edebiyatc S seraysss77 Vignette inşallah kızlar bakalım tüm sonuçlar çıksın randevu günü bi gideyim merkez nasıl biemyol izleyecek bende merak ediyorum süreci rabbim hepimize merhamet etsin dilerim tez zamanda nasip olsun hayırlısıyla
Geçen ay tutunma olamamış rahim ince olduğu için yani geçen ay gitseydim bir aya kalınlaşma sağlardım muhakkak ve bu ay da bu gebelik şansını kaçırmazdım ama biryeri yapıyorum diğer yer bozuluyor bende artık yetişemez oldum İnan bu kanamalar döllenme olduğu ve tutunma olamadığım için minik kırılmalarmışKuzum peki sen yerleşme kanaması zannettiğimiz bir akıntı yaşamıştın. Onu sordun mu doktora neden olmuş olabilir?
Yaa doktor mu böyle söyledi inanmıyorum çok üzüldüm. Ben de kanama yaşamıştım biliyorsun. Bizim sorunumuz kalınlaşma demek ki hay allah yaGeçen ay tutunma olamamış rahim ince olduğu için yani geçen ay gitseydim bir aya kalınlaşma sağlardım muhakkak ve bu ay da bu gebelik şansını kaçırmazdım ama biryeri yapıyorum diğer yer bozuluyor bende artık yetişemez oldum İnan bu kanamalar döllenme olduğu ve tutunma olamadığım için minik kırılmalarmış
Kızlar benim reglime 11 gün kaldı ama hala pik olmadı bu geç başladım bilerek ama kacirdimmj dersinizhaifa @aydk akantus ElizabethBennettt S seraysss77
İyi akşamlar herkese.
Nasılsınız güzeller
Kızlar bir sorum olacak. Ben siteden ayrılmayı düşünüyorum.
Ve girderken de bu konuyu isteyen birine devretmek istiyorum. Ki benden sonra listeyi düzenleyip güncelleye bilsin. Kim devralmak istiyorsa lütfen söyleyin. Böyle yarı yolda bırakıp gitmek içime sinmiyor.
Sİz devam edin ben yapamıyorumpsikolojik olarak çok kötüyüm ve burada böyle kalmak daha da yıpratıcı benim için.
Olur inşallah canımCanim sen durmak istemiyorsan kendini nasil iyi hissediyosan oyle yap burayi dusunme birimiz yapar nasil olsa..
Ben de regli bekliyorum kizlar ve esimin gelmesini bir aydir ayriyizagustosun 9 undan sonra baslicaz denemeye esim de sperm testi verecek gelince insallah iyi cikar… bu ay hsg cektirdim onumuzdeki aylar icin umutluyum hepimize bol sans
z araştırması gerekende sizsiniz bizzat şahidim adetliyken yumurtlayan vakalar var tıbben mümkün değil dense de var“Hanım efendi birincisi saçmalayan sizsiniz araştırması gerekende sizsiniz bizzat şahidim adetliyken yumurtlayan vakalar var tıbben mümkün değil dense de var ve kısırlık tedavi merkezinde geniş çaplı araştırma sonucu adetliyken yumurtlama olduğu tespit edilip mecburen o dönem ilişki yaşayıp tedavi ile desteklenip gebe kaldı kadın yani sizin bu çok bilmiş tavrınız doğru bildiğimiz yanlışları yoksaymıyor ayrıca ben kimseye adetken ilişki yaşa demedim adetkende ovü takip edilebilir edenler var çünkü böyle vakalar var dedim yoksa kimse adetken ilişki yaşamayı keyfi düşünecek kadar cehalete sahip değildir diye düşünüyorum. Öyle cellalenmişsiniz sanki ben adetken ilişki yaşayın herkes adetken yumurtlayabiliyor demişim gibi algıda seçicilik yapmanın manası yok hen kadın hormonu öngürülemez gebelik elde edemeyen uzun uğraşlar sonucu adetken yumurtlama yaşamış birinin hayretinden bahsettim meseleyi yönlendirmeye çevirip üstüne birde vebal sorgusu yapmışsınız hoş değil zira benim böyle bir yönlendirmem olmadı aksine duruma hayretimi dile getirdim !
Konuşma şekliniz çok kaba ve saygısızca. Kendinizi geliştirin lütfen ya da toplum içinde, online olarak da insanlarla iletişimi öğrenene kadar bir süre bu foruma girmeyin. Şikayet alırsınız.Saçmalamayın Allah’ınızı seversınız ya . Ordan nurdan duyduğunuz bilgilerle burda insanları yanlış şeylere yonlendırecegınıze bıraz okuyun araştırın . Elınızın altında ınternet var . Google a açıp sorun doktorları ızleyın okuyun . Adet donemınde yumurtlama olmadı mümkün degıl ımkansız . En erken adet bıtımınden sonra kı günlerde olur ama adetlı ıken vücut yumurta atamaz. Adetlı ıken ılıskıye mı gırılır ? Hıjyenık degıl kadın ıcın tehlıkelı tehlıkelı olduğu ıcın de haram zaten . Şurda cahıl biri sızın lafınızla adetlıyken ılıskıye görse vebalını kaldırabilecek mısınız . Lütfen okuyun araştırın ve cahillıgınızı etrafa yaymayın .
Hayır olanlar var siz asıl kesin bilmeden böyle bi tepki nasıl verebiliyosunuz anlamak çok güç gerçektenSaçmalamayın Allah’ınızı seversınız ya . Ordan nurdan duyduğunuz bilgilerle burda insanları yanlış şeylere yonlendırecegınıze bıraz okuyun araştırın . Elınızın altında ınternet var . Google a açıp sorun doktorları ızleyın okuyun . Adet donemınde yumurtlama olmadı mümkün degıl ımkansız . En erken adet bıtımınden sonra kı günlerde olur ama adetlı ıken vücut yumurta atamaz. Adetlı ıken ılıskıye mı gırılır ? Hıjyenık degıl kadın ıcın tehlıkelı tehlıkelı olduğu ıcın de haram zaten . Şurda cahıl biri sızın lafınızla adetlıyken ılıskıye görse vebalını kaldırabilecek mısınız . Lütfen okuyun araştırın ve cahillıgınızı etrafa yaymayın .
Canısı sen nerelerdesin ya diyet grubuna da uğradığın yok merak edip bakmasam kayıp sanacamkızlar ya ben bu ay klomen kullandım.
bizim durumu belki bilen vardır bu topicte hiç yazdım mı bilmiyorum hatırlamıyorum yine kısa özet geçiyim
1 kızım var 3.5 yaşında.
geçen sene mayıs ayında 2. çocuğa karar verdik, aylarca burda kovaladık ismen bir çoğunuzu da tanıyorum artık kaç topic oldu
neyse kasım ayında hamile olduğumu öğrendim
ancak bebeğimizin 8 haftalıkken kalbi durmuş. kürtaj oldum, kürtaj sonrası 3 ay bekleyin dedi doktur.
kürtajdan sonra daha çabuk hamile kalırsın dedi herkes ilk ay okadar heycanlandım ki hemen olcak sandımsonrası yine hayal kırıklığı işte toplamda 1 sene 2 ay oldu diye doktora gittim bu ay durumdan bahsettim, bana klomen verdi.
gittiğimde reglimin 6. günüydü, bugün başla hemen 5 gün 2 tane kullan sonra 4 gün boşluk ardından gün aşırı ilişki dedi, takvime göre gidiyoruz resmen robot gibi hissediyorum bu ay
doktorun 4 gün boşluk dediği takvime göre yumurtlamama geliyodu yine değerlendirdim boş bırakmadım günaşırı değerlendirdik hep.
şimdi sorum şu: klomen kullanınca regl tarihi değişir mi bilen var mı, 2 ağustos normalde bat. ne zaman test yapim sizce evde awox testim var5 gün var şuan bat'a.
benimde belirtin var mı :))8 ağustos kuzum
Canım benim başıma geldi ama hatta burdada paylaştım ve adetimin pik oldugu günün üzerine 14 gun sonra bir daha adet oldumSaçmalamayın Allah’ınızı seversınız ya . Ordan nurdan duyduğunuz bilgilerle burda insanları yanlış şeylere yonlendırecegınıze bıraz okuyun araştırın . Elınızın altında ınternet var . Google a açıp sorun doktorları ızleyın okuyun . Adet donemınde yumurtlama olmadı mümkün degıl ımkansız . En erken adet bıtımınden sonra kı günlerde olur ama adetlı ıken vücut yumurta atamaz. Adetlı ıken ılıskıye mı gırılır ? Hıjyenık degıl kadın ıcın tehlıkelı tehlıkelı olduğu ıcın de haram zaten . Şurda cahıl biri sızın lafınızla adetlıyken ılıskıye görse vebalını kaldırabilecek mısınız . Lütfen okuyun araştırın ve cahillıgınızı etrafa yaymayın .
Tedavi gördüğüm merkezde Ankara’da centrum clinic British Columbia ÜniversitesiVancouver KANADA ’da jinekolojik mikrocerrahinin kurucularından ve dünyanın en ünlü laparaskopi uzmanlarından Prof. Dr. Victor GOMEL’ in yanında Clinical Fellow olarak çalışıp, üreme endokrinolojisi laparoskopi, histereskopi mikrocerrahi ve tüp bebek konularında eğitim almış Türkiye’nin en iyi doktorlarından biri olan recai hocanın sahibi oldugu hastanesinde bizzat hastalarından bir bayanın adetin 3. Günü yumurtladığı tespit edilip bir kaç döngü izlenip ardından tedavi ile desteklenip adetliyken gebelik elde ettiğine şahit oldum ama siz bildiği yanıldığına yetmeyen tipler heryerde algıda seçicilik yaratıp konudan bağımsız insanları suçlayıp komik duruma düşmekten çekinmezsiniz zira beslendiğiniz duygu buz araştırması gerekende sizsiniz bizzat şahidim adetliyken yumurtlayan vakalar var tıbben mümkün değil dense de var“
Şu cumlenızı bır okuyun tıbben mümkün degıl dense de derken sız hangı kaynaktan araştırdınız acaba ? Hala sacmalıyorsunuz
Aşkım boşver açıklamana bile gerek yok böyle insanlar içinTedavi gördüğüm merkezde Ankara’da centrum clinic British Columbia ÜniversitesiVancouver KANADA ’da jinekolojik mikrocerrahinin kurucularından ve dünyanın en ünlü laparaskopi uzmanlarından Prof. Dr. Victor GOMEL’ in yanında Clinical Fellow olarak çalışıp, üreme endokrinolojisi laparoskopi, histereskopi mikrocerrahi ve tüp bebek konularında eğitim almış Türkiye’nin en iyi doktorlarından biri olan recai hocanın sahibi oldugu hastanesinde bizzat hastalarından bir bayanın adetin 3. Günü yumurtladığı tespit edilip bir kaç döngü izlenip ardından tedavi ile desteklenip adetliyken gebelik elde ettiğine şahit oldum ama siz bildiği yanıldığına yetmeyen tipler heryerde algıda seçicilik yaratıp konudan bağımsız insanları suçlayıp komik duruma düşmekten çekinmezsiniz zira beslendiğiniz duygu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?