Her ay aynı seyretmiyor kuzum malesef yarında pik olabilir 3 gün sonra da ne desem şuan doğru olmayacak bi tık daha koyu olsa iki üç güne derdim

Pik olmayab yakın gibi canım

Bu bir kanıt degıl .

Kızlar bu arada spriluna yi duydunuz mu iş arkadaşım kullanıyor genel rahim sağlığı için araştırdım yumurtlamaya faydası var gibi
Kuzum yumurtlamaya etkisi yok direk yüksek protein için spor yaban bayanlarda tüketiyor sancısız bir adet sağlar konforlu geçer yani

Kızlar doktor bizi tüp bebege yönlendirdi eşimde azosperm çıktı dogal yolla olması çok zor dedi henüz iki ay sadece denedik bir önceki doktor bir yıl bekle demişti onu dinleseydim belki zaman kaybedecektim

Kızlar doktor bizi tüp bebege yönlendirdi eşimde azosperm çıktı dogal yolla olması çok zor dedi henüz iki ay sadece denedik bir önceki doktor bir yıl bekle demişti onu dinleseydim belki zaman kaybedecektim
Kuzum tüp bebek öncesi mutlaka sperm kalitesi için birşeyler kullanın hiç belli olmaz azosperm olup çok yükselme yaşayan var mutlaka tedavi deneyin

Evet ya bazen çok beklemeden doktora gitmek gerekiyor

Tamam tıbben mümkün olmayabilir ama olan insanlar var tıbben gebe kalması mümkün olmayıp gebe kalan çok insan olduğu gibi
Bence bırseyı diretecegınıze lütfen açıp bılkmsel vıdeolar ızleyın . Az oncekı yazıya daha çok tepkı verdım . Sebebı yok regll donemınde ılıskı yaşamış Hamıle kalmışlar falan ya pardon ama hangı hasta dıger hastaya adetliydım ılıskıye girdım Hamıle kaldım demıs ya . Çok yanlış bır bılgı aynı zamanda gebelık harıcı de çok ama çok tehlıkelı bır kadın ıcın . Böyle saçma seylerı dogruluyarak konuşmak bana göre de degıl

Kuzum tüp bebek öncesi mutlaka sperm kalitesi için birşeyler kullanın hiç belli olmaz azosperm olup çok yükselme yaşayan var mutlaka tedavi deneyin
Bilmiyorum ki napacagımı ailellere bile söyleyemedik kayınvalidem bize beddua etmişti inşallah çocugunuz olmaz diye bazen diyorum bedduası mı tuttu çevremde kimse yok akıl danışacağım

biz öyle olduğuna inanıyoruz sen inanmıyosun kimse kimseye hiç bi şey kanıtlamak zorunda değil o yüzden daha fazla rahatsız etmezsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…