Her ay aynı seyretmiyor kuzum malesef yarında pik olabilir 3 gün sonra da ne desem şuan doğru olmayacak bi tık daha koyu olsa iki üç güne derdimKızlar merhaba bu dongumde tam yumurtlama zamanları eşim gidecek eğer normal zamanda yumurtlarsam şansım var. Şimdi 4. Günümdeyim meraktan ovu yaptım sizce erken gelirmi daha önce 11. Gun pik olmuştum ama şu son dongum 15. Gun olunca tribe girdim
Pik olmayab yakın gibi canımKızlar merhaba bu dongumde tam yumurtlama zamanları eşim gidecek eğer normal zamanda yumurtlarsam şansım var. Şimdi 4. Günümdeyim meraktan ovu yaptım sizce erken gelirmi daha önce 11. Gun pik olmuştum ama şu son dongum 15. Gun olunca tribe girdim
Olması tıbben mümkün degıl . Istedıgınız sayfaya bakabılırsınızHayır olanlar var siz asıl kesin bilmeden böyle bi tepki nasıl verebiliyosunuz anlamak çok güç gerçekten
Bu bir kanıt degıl .Tedavi gördüğüm merkezde Ankara’da centrum clinic British Columbia ÜniversitesiVancouver KANADA ’da jinekolojik mikrocerrahinin kurucularından ve dünyanın en ünlü laparaskopi uzmanlarından Prof. Dr. Victor GOMEL’ in yanında Clinical Fellow olarak çalışıp, üreme endokrinolojisi laparoskopi, histereskopi mikrocerrahi ve tüp bebek konularında eğitim almış Türkiye’nin en iyi doktorlarından biri olan recai hocanın sahibi oldugu hastanesinde bizzat hastalarından bir bayanın adetin 3. Günü yumurtladığı tespit edilip bir kaç döngü izlenip ardından tedavi ile desteklenip adetliyken gebelik elde ettiğine şahit oldum ama siz bildiği yanıldığına yetmeyen tipler heryerde algıda seçicilik yaratıp konudan bağımsız insanları suçlayıp komik duruma düşmekten çekinmezsiniz zira beslendiğiniz duygu bu
Kuzum yumurtlamaya etkisi yok direk yüksek protein için spor yaban bayanlarda tüketiyor sancısız bir adet sağlar konforlu geçer yaniKızlar bu arada spriluna yi duydunuz mu iş arkadaşım kullanıyor genel rahim sağlığı için araştırdım yumurtlamaya faydası var gibi
Aynen adet günü yumurtlama yaşayıp adet günü Hamıle kalan ınsanlar var aynenAşkım boşver açıklamana bile gerek yok böyle insanlar için
Ya hadi git ötede oyna bana bir daha cevap verme senden mesaj bildirimi görmek istemiyorumBu bir kanıt degıl .
Tamam tıbben mümkün olmayabilir ama olan insanlar var tıbben gebe kalması mümkün olmayıp gebe kalan çok insan olduğu gibiOlması tıbben mümkün degıl . Istedıgınız sayfaya bakabılırsınız
Yazma o zaman burayaAynen adet günü yumurtlama yaşayıp adet günü Hamıle kalan ınsanlar var aynen
Kuzum tüp bebek öncesi mutlaka sperm kalitesi için birşeyler kullanın hiç belli olmaz azosperm olup çok yükselme yaşayan var mutlaka tedavi deneyinKızlar doktor bizi tüp bebege yönlendirdi eşimde azosperm çıktı dogal yolla olması çok zor dedihenüz iki ay sadece denedik bir önceki doktor bir yıl bekle demişti onu dinleseydim belki zaman kaybedecektim
Evet ya bazen çok beklemeden doktora gitmek gerekiyorKızlar doktor bizi tüp bebege yönlendirdi eşimde azosperm çıktı dogal yolla olması çok zor dedihenüz iki ay sadece denedik bir önceki doktor bir yıl bekle demişti onu dinleseydim belki zaman kaybedecektim
Bence bırseyı diretecegınıze lütfen açıp bılkmsel vıdeolar ızleyın . Az oncekı yazıya daha çok tepkı verdım . Sebebı yok regll donemınde ılıskı yaşamış Hamıle kalmışlar falan ya pardon ama hangı hasta dıger hastaya adetliydım ılıskıye girdım Hamıle kaldım demıs ya . Çok yanlış bır bılgı aynı zamanda gebelık harıcı de çok ama çok tehlıkelı bır kadın ıcın . Böyle saçma seylerı dogruluyarak konuşmak bana göre de degılTamam tıbben mümkün olmayabilir ama olan insanlar var tıbben gebe kalması mümkün olmayıp gebe kalan çok insan olduğu gibi
Herkesın nasıl yorum yazma hakkı varsa bende yorum yazıyorum buna sız karar veremezsınız . Doğru yu konuşmak sıze göre neden suç anlamıyorumYazma o zaman buraya
Bilmiyorum ki napacagımı ailellere bile söyleyemedik kayınvalidem bize beddua etmişti inşallah çocugunuz olmaz diye bazen diyorum bedduası mı tuttu çevremde kimse yok akıl danışacağımKuzum tüp bebek öncesi mutlaka sperm kalitesi için birşeyler kullanın hiç belli olmaz azosperm olup çok yükselme yaşayan var mutlaka tedavi deneyin
biz öyle olduğuna inanıyoruz sen inanmıyosun kimse kimseye hiç bi şey kanıtlamak zorunda değil o yüzden daha fazla rahatsız etmezsen sevinirimBence bırseyı diretecegınıze lütfen açıp bılkmsel vıdeolar ızleyın . Az oncekı yazıya daha çok tepkı verdım . Sebebı yok regll donemınde ılıskı yaşamış Hamıle kalmışlar falan ya pardon ama hangı hasta dıger hastaya adetliydım ılıskıye girdım Hamıle kaldım demıs ya . Çok yanlış bır bılgı aynı zamanda gebelık harıcı de çok ama çok tehlıkelı bır kadın ıcın . Böyle saçma seylerı dogruluyarak konuşmak bana göre de degıl
Hayır öyle düşünme beddua her zaman edeni bulurBilmiyorum ki napacagımı ailellere bile söyleyemedik kayınvalidem bize beddua etmişti inşallah çocugunuz olmaz diye bazen diyorum bedduası mı tuttu çevremde kimse yok akıl danışacağım
Tamam yazmaya devam et cevabını verecek biri bulabilirsen tabiHerkesın nasıl yorum yazma hakkı varsa bende yorum yazıyorum buna sız karar veremezsınız . Doğru yu konuşmak sıze göre neden suç anlamıyorum
Bak ben sana yazmadım sen ilk konuya dahıl oldun demekkı cevap verem bırı çıkıyormuşTamam yazmaya devam et cevabını verecek biri bulabilirsen tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?