Moralını bozma bence belırtı ıcın erken. benım de 25 i çatlama bat 10 Ağustos . Allah gönlüne göre versin ınsallah .Kızlar benimde bat 6 agustos. 23ünde çatlama gördüm şuana kadar hiçbir şey yok. Dün biraz akıntı oldu o kadar.
Bide sağ bacağım çok ağrıyor ama 4 5 km yol yürüdüm ondan diye düşünüyorum..
Bu ay da yok sanırım
Vücudumuz nasıl bızım ıstegımıze göre bı kadar belırtı verıyor anlamıyorum . Bende aynı durumdayımBenimde bat 5 ağustos kızlar ama adet geçmeden test yapmıcam bu sefer. Belirtide kovalamıcam. Geçen ay bütün belirtiler vardı dünya kadar test yaptım silik çizgide gördüm ama beta negatifti yine yıkıldım yine üzüldüm. O yüzden bu ay sabırla bekliyorum 10 gün önce hsg çekildim ondan biraz umutluyum ama yine olmıcak bence
Gördüğüme mi doktorun dediginemi sizemi inanayım peki ben tercihimi kendi gördüğümden yana kullanıyorumPeki siz adetli iken yumurtladığınızı düşünün .
ben sıze kötü bırsey soylemıyorum hanfendı . Bende tercıhımı gittiğim doktorlardan yana kullanıyorum sızın gıbı . Ve bütün bilimsel açıkla alar da bu yönde zaten boşuna tartışıyorsunuz . Umarım yumurtlama gününüzde gebe kalırsınız sağlıcakla yavrunuza kavuşursunuz . İnanın tüm ıstenler ıcın temennim bu .Gördüğüme mi doktorun dediginemi sizemi inanayım peki ben tercihimi kendi gördüğümden yana kullanıyorum
İstisnalar kaideyi bozmaz
Benim esimdede sonradan sperm azalmış ve ileri hareket 0 urolojiye gittik usgde varikosel çıktı ama ilerimi degilmi bilmiyorum haftaya salı urolojiye kontrole gidicezKızlar benim moralim çok bozuk spermiyogram testi verdik chatgpt ye yorumlattım böyle diyorhenüz doktora görünmedik
Hayır zaten herzamn adetliyken olcak diye demiyorum bende şimdiye kadar böyle birsey olduğunu bilmiyodum taki ogun ovu testi yapana kadar ha bana da biri dese bende inanmazdım ama iste görünce insan şaşırıyor haliyle ki vücudumuz çok değişik bisey her an sasirtabiliyoBen yazma demedım ki sen
ben sıze kötü bırsey soylemıyorum hanfendı . Bende tercıhımı gittiğim doktorlardan yana kullanıyorum sızın gıbı . Ve bütün bilimsel açıkla alar da bu yönde zaten boşuna tartışıyorsunuz . Umarım yumurtlama gününüzde gebe kalırsınız sağlıcakla yavrunuza kavuşursunuz . İnanın tüm ıstenler ıcın temennim bu .
Hangi gün ise , o gelen ilk günde tutması dileğiyle .Hayır zaten herzamn adetliyken olcak diye demiyorum bende şimdiye kadar böyle birsey olduğunu bilmiyodum taki ogun ovu testi yapana kadar ha bana da biri dese bende inanmazdım ama iste görünce insan şaşırıyor haliyle ki vücudumuz çok değişik bisey her an sasirtabiliyo
Ediyorum :) 24 Temmuz pik gördüm 8 Ağustos regli bekliyorumSen takip etmiyormusun
Arı sütü poleni var ondan kullansın ben bir yerde okumuştumKızlar doktor bizi tüp bebege yönlendirdi eşimde azosperm çıktı dogal yolla olması çok zor dedihenüz iki ay sadece denedik bir önceki doktor bir yıl bekle demişti onu dinleseydim belki zaman kaybedecektim
Ben tekrarlıcam canım yaşadığın anlık stres bile hormonları alt üst ediyorYa canlar ben size başka bişey danışacağım. Ocak ayında hormon tahlili vermiştim reglin 3. günü herşey normal çıkmıştı. Üzerinden 6 ay geçti testi tekrarlamaya gerek varmı? Yani değerler 6 ayda kötüleşir mi bilemedim.
Evet spermiyogram o şekilde oldu iki kez daha yaptırmamız gerekiyormuş spermiyogram sperm sayısı 3 milyon hareketsiz spermler %70 ve şekil bozukluğu vesairede var maalesef ürolojiyle ayrıyeten görüştük tüp bebek dediDuzenlı beslenıp 15.20 gün sonra falan tekrar test verım bence . Doktorun bırı kötü sonuç aldığınız zaman garantılemek adına bır daha test verılmesını tavsiye edıyordu . Bu arada ıcınsel ılıskıde pehrız yaptınız mı ? 5 gün ilişki olmayıp 5 günden sonra sperm verılecek sekılde
Bizimde aynı şekilde kontrolde varkosel olabilir dedi perşembe günü usg yaptıracağız net belli olacak size tüp bebek dedi mi acabaBenim esimdede sonradan sperm azalmış ve ileri hareket 0 urolojiye gittik usgde varikosel çıktı ama ilerimi degilmi bilmiyorum haftaya salı urolojiye kontrole gidicez
Bize henüz birsey demedi varikosel varsa ameliyatla düzelir dedi bizim zaten çocuğumuz var oyuzden ilacla artırılabilir zaten hiç yok değil hiç olmazsa tüp bebek dedi salı kontrole gidicek eşim bakalim sonuçlarla net kesin ne derse artikBizimde aynı şekilde kontrolde varkosel olabilir dedi perşembe günü usg yaptıracağız net belli olacak size tüp bebek dedi mi acaba
Çok sağolun kestane balı ginseng zencefil cevizli bir karışım kullanıyor eşim ama onuda denerizArı sütü poleni var ondan kullansın ben bir yerde okumuştum
Eşimede takviye yazacağım dedi ama bilmiyorum özel olunca insan düşünüyor acaba bilerek mi direkt tüp bebeğe yönlendiriyorlar fiyatlarda 100-120 arasıBize henüz birsey demedi varikosel varsa ameliyatla düzelir dedi bizim zaten çocuğumuz var oyuzden ilacla artırılabilir zaten hiç yok değil hiç olmazsa tüp bebek dedi salı kontrole gidicek eşim bakalim sonuçlarla net kesin ne derse artik
Eşime sabahları bir bardak sütün içine 1 tatli kaşığı kestane balı 1 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu 1 cay kaşığı zencefil 2 3 tatlı kaşığı çekilmiş ceviz karıştırıp iciriyorum akşam yatmadan 1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı kestane balı karıştırıp veriyorum gün içindede 5 6 adet keçi boynuzu ve 1 avuç kavrulmamis kabak çekirdeği yiyo eşimde varikolseldem dolayı bu ara ereksiyonda olmuyodu bunları yediğinden beri bayağı faydası oldu ve gün aşırı ilişki yaşıyoruz bu da sperme etkisi varmisÇok sağolun kestane balı ginseng zencefil cevizli bir karışım kullanıyor eşim ama onuda deneriz
Aşkım sen benim dediğim ürünü inceledin mi eşin için ?Benim esimdede sonradan sperm azalmış ve ileri hareket 0 urolojiye gittik usgde varikosel çıktı ama ilerimi degilmi bilmiyorum haftaya salı urolojiye kontrole gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?