Moralını bozma bence belırtı ıcın erken. benım de 25 i çatlama bat 10 Ağustos . Allah gönlüne göre versin ınsallah .

Vücudumuz nasıl bızım ıstegımıze göre bı kadar belırtı verıyor anlamıyorum . Bende aynı durumdayım

Ben yazma demedım ki sen
Gördüğüme mi doktorun dediginemi sizemi inanayım peki ben tercihimi kendi gördüğümden yana kullanıyorum
İstisnalar kaideyi bozmaz
ben sıze kötü bırsey soylemıyorum hanfendı . Bende tercıhımı gittiğim doktorlardan yana kullanıyorum sızın gıbı . Ve bütün bilimsel açıkla alar da bu yönde zaten boşuna tartışıyorsunuz . Umarım yumurtlama gününüzde gebe kalırsınız sağlıcakla yavrunuza kavuşursunuz . İnanın tüm ıstenler ıcın temennim bu .

Kızlar benim moralim çok bozuk spermiyogram testi verdik chatgpt ye yorumlattım böyle diyor henüz doktora görünmedik
Benim esimdede sonradan sperm azalmış ve ileri hareket 0 urolojiye gittik usgde varikosel çıktı ama ilerimi degilmi bilmiyorum haftaya salı urolojiye kontrole gidicez

Hayır zaten herzamn adetliyken olcak diye demiyorum bende şimdiye kadar böyle birsey olduğunu bilmiyodum taki ogun ovu testi yapana kadar ha bana da biri dese bende inanmazdım ama iste görünce insan şaşırıyor haliyle ki vücudumuz çok değişik bisey her an sasirtabiliyo

Hangi gün ise , o gelen ilk günde tutması dileğiyle .

Kızlar doktor bizi tüp bebege yönlendirdi eşimde azosperm çıktı dogal yolla olması çok zor dedi henüz iki ay sadece denedik bir önceki doktor bir yıl bekle demişti onu dinleseydim belki zaman kaybedecektim
Arı sütü poleni var ondan kullansın ben bir yerde okumuştum

Ben tekrarlıcam canım yaşadığın anlık stres bile hormonları alt üst ediyor

Evet spermiyogram o şekilde oldu iki kez daha yaptırmamız gerekiyormuş spermiyogram sperm sayısı 3 milyon hareketsiz spermler %70 ve şekil bozukluğu vesairede var maalesef ürolojiyle ayrıyeten görüştük tüp bebek dedi

Benim esimdede sonradan sperm azalmış ve ileri hareket 0 urolojiye gittik usgde varikosel çıktı ama ilerimi degilmi bilmiyorum haftaya salı urolojiye kontrole gidicez
Bizimde aynı şekilde kontrolde varkosel olabilir dedi perşembe günü usg yaptıracağız net belli olacak size tüp bebek dedi mi acaba

Bizimde aynı şekilde kontrolde varkosel olabilir dedi perşembe günü usg yaptıracağız net belli olacak size tüp bebek dedi mi acaba
Bize henüz birsey demedi varikosel varsa ameliyatla düzelir dedi bizim zaten çocuğumuz var oyuzden ilacla artırılabilir zaten hiç yok değil hiç olmazsa tüp bebek dedi salı kontrole gidicek eşim bakalim sonuçlarla net kesin ne derse artik

Eşimede takviye yazacağım dedi ama bilmiyorum özel olunca insan düşünüyor acaba bilerek mi direkt tüp bebeğe yönlendiriyorlar fiyatlarda 100-120 arası

Çok sağolun kestane balı ginseng zencefil cevizli bir karışım kullanıyor eşim ama onuda deneriz
Eşime sabahları bir bardak sütün içine 1 tatli kaşığı kestane balı 1 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu 1 cay kaşığı zencefil 2 3 tatlı kaşığı çekilmiş ceviz karıştırıp iciriyorum akşam yatmadan 1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı kestane balı karıştırıp veriyorum gün içindede 5 6 adet keçi boynuzu ve 1 avuç kavrulmamis kabak çekirdeği yiyo eşimde varikolseldem dolayı bu ara ereksiyonda olmuyodu bunları yediğinden beri bayağı faydası oldu ve gün aşırı ilişki yaşıyoruz bu da sperme etkisi varmis

Kızlar ya bi şey sorcam ben ayın 27 sinde ikinci piki gördüm 28 i pik devam etti bugün silikleşti şimdi ben ilk pike göre mi gün sayıcam 2. Pike göre mi kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…