Canımmm diğer topikten hatırladın mı beni? Geçen ay gebelik olmamış mıydı? Ay ben yanlış mı hatırlıyorum?Kızlar size bir sorum olacak. Normalde dün regl olmam gerekiyordu. Hala gelen giden yok. 4-5 gün öncesine kadar bel kasık ağrısı vardı adet olacağım kesin dedim. Ama dünden beri göğüs hassasiyeti başladı. Önceden regl öncesi dönemimde göğüs hassasiyeti olurdu ama son birkaç aydır olmuyordu. Bu ay 2-3 gün bal çörek otu tarçın yemiştim. Göğüs hassasiyeti o yüzden olmuş olabilir mi. Birde bu ay spora başladım spor yapıp regl gecikmesi yaşayan var mı?
Yapmaya korkar oldum artık sürekli yalancı pozitif görüp üzülüyorum. Birkaç gün bekleyip yapayım diye düşünüyorum dayanabilirsem.Canım bugün reglin gelmediyse bi gebelik testi yapsana sanmıyorum sporun geciktireceğini ben hep yapıyorum öyle bi sorun yaşamadım
Hatırladım kuzum yalancı pozitifmiş yineCanımmm diğer topikten hatırladın mı beni? Geçen ay gebelik olmamış mıydı? Ay ben yanlış mı hatırlıyorum?
Çok üzüldüm bebeğim. Sağlık olsun yumurtlama gününü hatırlıyor musun?Hatırladım kuzum yalancı pozitifmiş yine
Bu ay hiç takip etmedim aşkım ya. Geçen ay yalancı pozitifi gördükten sonra karar vermiştim bu ay takip etmiycem kendime odaklanacağım spora başlayacağım diye öyle de yaptım. Ağrılarım vardı geliyor sanırım dedim ama baktım gelen giden yok yine kendimi burda buldumÇok üzüldüm bebeğim. Sağlık olsun yumurtlama gününü hatırlıyor musun?
Kafan tamda rahatlamışken neden olmasınBu ay hiç takip etmedim aşkım ya. Geçen ay yalancı pozitifi gördükten sonra karar vermiştim bu ay takip etmiycem kendime odaklanacağım spora başlayacağım diye öyle de yaptım. Ağrılarım vardı geliyor sanırım dedim ama baktım gelen giden yok yine kendimi burda buldum
Sen ne yaptın ne durumdasınÇok üzüldüm bebeğim. Sağlık olsun yumurtlama gününü hatırlıyor musun?
İnşallah yaa çok istiyorum ama testlere de güvenemiyorum ki. 1 tane Laboquick kaset test var yarın ilk idrarla mı yapsam şimdi yapsam çıkar mı kiKafan tamda rahatlamışken neden olmasınvarsa testin yap kuzum. Belki bu ay o aydır
Askim varsa çıkar ilk idrar şart degilSen ne yaptın ne durumdasın
İnşallah yaa çok istiyorum ama testlere de güvenemiyorum ki. 1 tane Laboquick kaset test var yarın ilk idrarla mı yapsam şimdi yapsam çıkar mı ki
Oldu mu olmadı mı bilmiyorum artık bugün bir daha dener bırakırım artikİnşallah birtanem rabbim herşeyin hayırlısını versin
Bu ay annelik bize de nasip olur muAskim varsa çıkar ilk idrar şart degil
Gecikme yaşıyorsan çıkar mutlaka varsa bugün kesin çıkarSen ne yaptın ne durumdasın
İnşallah yaa çok istiyorum ama testlere de güvenemiyorum ki. 1 tane Laboquick kaset test var yarın ilk idrarla mı yapsam şimdi yapsam çıkar mı ki
Ayy hadi inşallah ya ben yaptım negatif çıktı şimdi ama inşallah seninki pozitiftir kuzum yaGecikme yaşıyorsan çıkar mutlaka varsa bugün kesin çıkarya ben emin değilim 9. Günüm bugün innovita içinden çıkan hcg testi yaptım. 2 gün önce yapmıştm tertemizdi bugün silik çıktı ama bilemiyorum yalancı olabilir umutlanmadım açıkçası
İnşallah kuzum o ay bu aydır senin içinZ
Oldu mu olmadı mı bilmiyorum artık bugün bir daha dener bırakırım artik
Canim bir daha yap mutlaka bir kaç güne daha net çıkar çizgi inşallah hamilesindirGecikme yaşıyorsan çıkar mutlaka varsa bugün kesin çıkarya ben emin değilim 9. Günüm bugün innovita içinden çıkan hcg testi yaptım. 2 gün önce yapmıştm tertemizdi bugün silik çıktı ama bilemiyorum yalancı olabilir umutlanmadım açıkçası
Erken gebelik testin yok mu bebeğim? Kırmızılar gelmeden umut hep var. Ben kendimden emin değilim ya teste güvenim yok. İdrarı hemen döktüm biraz toplansın awox var onu yapıcamAyy hadi inşallah ya ben yaptım negatif çıktı şimdi ama inşallah seninki pozitiftir kuzum ya
Bebeğimm inşallah bu kadar erken çıkması bilemedim yalancı pozitif veriyor test öyle okudum.Canim bir daha yap mutlaka bir kaç güne daha net çıkar çizgi inşallah hamilesindir
Atsana buraya beybiiiGecikme yaşıyorsan çıkar mutlaka varsa bugün kesin çıkarya ben emin değilim 9. Günüm bugün innovita içinden çıkan hcg testi yaptım. 2 gün önce yapmıştm tertemizdi bugün silik çıktı ama bilemiyorum yalancı olabilir umutlanmadım açıkçası
İnşallahİnşallah kuzum o ay bu aydır senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?