- 17 Şubat 2025
- 507
- 214
- 18
- 25
Bu ay gebelik testi bile almamıştım o kadar umudum yok yani bu yaptığım da geçen aydan kalmıştı. Biraz daha bekleyeyim gelir sanırım gelmezse direk gider kan veririm. Ama senin ki silik çıkmış gün gün takip et koyulaşma olursa ki inşallah olur kan verip netleştirirsin bebeğim pozitif düşün.Erken gebelik testin yok mu bebeğim? Kırmızılar gelmeden umut hep var. Ben kendimden emin değilim ya teste güvenim yok. İdrarı hemen döktüm biraz toplansın awox var onu yapıcam
Telefondan foto atamıyorum çok yüksek diyor. Ss alıp atıyorum haliyle kalite baya düşüyorAtsana buraya beybiii
İnşallah sen de ben de burdaki tüm kız kardeşlerim hepimiz bu güzel haberi alırız sağlıklaBu ay gebelik testi bile almamıştım o kadar umudum yok yani bu yaptığım da geçen aydan kalmıştı. Biraz daha bekleyeyim gelir sanırım gelmezse direk gider kan veririm. Ama senin ki silik çıkmış gün gün takip et koyulaşma olursa ki inşallah olur kan verip netleştirirsin bebeğim pozitif düşün.
Yok bebeğim 21inde çatladı bugün 9. GünKız koş bi kan ver bariz çizgi var ayyy senin çatlama 23 ünde olmamışmıydı çok erken çıkmış maşallahh
Bence kan ver hemen kuruma falan değil ki bu bariz pembe çizgiiYok bebeğim 21inde çatladı bugün 9. Gün
Seninle aynı değil miydi ya? Erken test yapmak hiç hoşuma gitmedi.Kız koş bi kan ver bariz çizgi var ayyy senin çatlama 23 ünde olmamışmıydı çok erken çıkmış maşallahh
Regl günü kan veririm bebeğim. Varsa bile onu takip etme stresini yaşayamam bir de tatile gidicem nasıl takip edeyim ki kafada deli sorularBence kan ver hemen kuruma falan değil ki bu bariz pembe çizgii
Aminn inşallah bebeğimİnşallah sen de ben de burdaki tüm kız kardeşlerim hepimiz bu güzel haberi alırız sağlıkla
Benim 23 ünde çatlama oldu kuzum 27 sinde tekrar pik gördüm benim bu ay durumlar değişikSeninle aynı değil miydi ya? Erken test yapmak hiç hoşuma gitmedi.
Ayy ben çatlardım merakımdanRegl günü kan veririm bebeğim. Varsa bile onu takip etme stresini yaşayamam bir de tatile gidicem nasıl takip edeyim ki kafada deli sorular
Ayyy hamilesin yaTelefondan foto atamıyorum çok yüksek diyor. Ss alıp atıyorum haliyle kalite baya düşüyor
2 defa mı yumurtladım kuzu acaba? Değerlendirseydin hemenBenim 23 ünde çatlama oldu kuzum 27 sinde tekrar pik gördüm benim bu ay durumlar değişik
2. Gebelik ve ilki kayıp olunca insan endişeleniyor bir de testin hassasiyeti ne derece bilmiyorum. Çok küçüktür ama şimdi . Tatile gitme konusunda endişelenmeli miyim?Ayy ben çatlardım merakımdan
İnşallah bebeğim bat bana yakın olanlar kimlerdi? Çatlama sonrası 9. Gün bugünAyyy hamilesin ya
Yerleşme olmasın canım çok mu yoğun?Kızlar ben normalde 5 ağustosta adet olucaktım bugün oldum ya. Çok canım sakıldı 6-7 gün önce oldum resmen. Neden acaba
Maşallah baya belirgin de test 9 günde çok iyi çıkmış2 defa mı yumurtladım kuzu acaba? Değerlendirseydin hemenöyle de olsa bat ilk yumurtlamaya göre hesaplanır
2. Gebelik ve ilki kayıp olunca insan endişeleniyor bir de testin hassasiyeti ne derece bilmiyorum. Çok küçüktür ama şimdi . Tatile gitme konusunda endişelenmeli miyim?
İnşallah bebeğim bat bana yakın olanlar kimlerdi? Çatlama sonrası 9. Gün bugün
Nasıl bir kanama adet olduğuna emin misin canım belki yerleşmedirKızlar ben normalde 5 ağustosta adet olucaktım bugün oldum ya. Çok canım sakıldı 6-7 gün önce oldum resmen. Neden acaba
Erke yumurtlamışsındır kuzumKızlar ben normalde 5 ağustosta adet olucaktım bugün oldum ya. Çok canım sakıldı 6-7 gün önce oldum resmen. Neden acaba
Ben aşkım normalden 4 ünde regl olmam gerekiyor ama işte garip şeyler yaşıyorum2 defa mı yumurtladım kuzu acaba? Değerlendirseydin hemenöyle de olsa bat ilk yumurtlamaya göre hesaplanır
2. Gebelik ve ilki kayıp olunca insan endişeleniyor bir de testin hassasiyeti ne derece bilmiyorum. Çok küçüktür ama şimdi . Tatile gitme konusunda endişelenmeli miyim?
İnşallah bebeğim bat bana yakın olanlar kimlerdi? Çatlama sonrası 9. Gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?