Canım benim kan versen de için rahat etse. İdrar testinden bir şekilde emin olamıyoruz. Böyle de kendine bir stres yüklemiş oluyorsun.

Silik çizgi görüyorum kuzum bence de kan ver artık
Bu kadar yalanci olamaz tüm testlerde çıkmış aralarında awox varsa kesin vardır diyebiliriz. Hayırlı olsun

Kızlar merhaba aranızda ilişki sırasında agri ve sonrasında sulu kanama yaşayan varmi

Evet canım Cherie nin eşi takviye almış karıştırmışım onu. Ovülasyon testinin önemini görüyoruz inşallah bende sonuç alırım

Enfeksiyon olabilir canım bir doktora görün
Canım şimdi dr uma yazdım uzaktayım o yüzden. Iliskiye bağlı kanama olabilir takip edin demiş 1 ay önceki muayene ve smear sonucun temiz demiş. Acaba ne zaman durur. Ya pik olacak diye beklerken şimdi bu. Enfeksiyon varsa nasıl anlarım ki yeni temizlendim

Henüz pik olmamis benim bundan daha koyu ama haka pik göremedim bende aynı markayı kullaniyorum
Üzerine tekrar test yapmadım gün içinde yapacağım inşallah. Resimde de biraz açık çıkmış sanki resimdekinden bir tık koyu çıkmıştı. İnşallah doğru sonuç verir diye umuyorum gerisi Allaha kalmış

Kızlar eşimin sperm testinde morfoloji %70 yazıyor bu kötü bir şey mi? Anlamadım nisan ayında vermişti testi öylesine gözden geçiriyordum şimdi farkettim
Merhaba canım morfoloji eşimin %12 çıktı en son ve doktorlar çok çok iyi dediler. Sizinkisi %70 ise maşallah bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…