- 26 Haziran 2025
- 211
- 312
- 18
Canım benim kan versen de için rahat etse. İdrar testinden bir şekilde emin olamıyoruz. Böyle de kendine bir stres yüklemiş oluyorsun.Of kızlar kafam çok karıştı ovulasyon testi pik çıkıyor 5. Gün oldu bugün daha da koyulaşmış hatta gebelik testi tam belli çıkmıyor gerçekten çok belirsiz her şey şu an üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum
Bakalım belki dayanamaz yarın kan veririm yârında nöbetçiyimO zaman bitane gebelik testi al güvenilir onunla netleştir emin olmak istiyorsan
Evet ya gerçekten hiç emin olamadım neyse en azından bi umut doğduCanım benim kan versen de için rahat etse. İdrar testinden bir şekilde emin olamıyoruz. Böyle de kendine bir stres yüklemiş oluyorsun.
Silik çizgi görüyorum kuzum bence de kan ver artıkHcg canım
Bu kadar yalanci olamaz tüm testlerde çıkmış aralarında awox varsa kesin vardır diyebiliriz. Hayırlı olsunmerhaba kızlar benim daha önce bhcg değeri artışı az olduğu için sağlıksız bir gebeliğim oldu geçen ay bolca yalancı pozitif gördüm bu ay bugün regl günüm 3 gün kala awox 2 gün kala labmen ve dün artı med sizce var mıdır yoksa yine yalancı pozitif olabilir mi bakabiliseniz çok sevinirim
Yarın ya da pazar vericem aşkımSilik çizgi görüyorum kuzum bence de kan ver artık
Bu kadar yalanci olamaz tüm testlerde çıkmış aralarında awox varsa kesin vardır diyebiliriz. Hayırlı olsun
Sonu güzel inşallah ben inanıyorum.Evet ya gerçekten hiç emin olamadım neyse en azından bi umut doğdu
bugün regl günüm olmazsa yarın test vereyim teşekkür ederimCanım farklı farklı markalardan yapmışsın yalancı olduğunu sanmıyorum bi kan ver istersen kesin çıkar
teşekkür ederimSilik çizgi görüyorum kuzum bence de kan ver artık
Bu kadar yalanci olamaz tüm testlerde çıkmış aralarında awox varsa kesin vardır diyebiliriz. Hayırlı olsun
İnşallah kuşumSonu güzel inşallah ben inanıyorum.
Tebrik ederim canım benim. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım kızlar, sonucum çıktı.Ben şu an ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu kimseye de erkenden söylemek istemiyorum. BAT a da 3 gün var. Nasıl bir yol izlemem gerekir?
Amin, inşallah canım. Çok teşekkür ederimmmTebrik ederim canım benim. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bebeğim normal değil bi kadın doğuma göre mutlakaKızlar merhaba aranızda ilişki sırasında agri vesonrasında sulu kanama yaşayan varmi
Enfeksiyon olabilir canım bir doktora görünKızlar merhaba aranızda ilişki sırasında agri vesonrasında sulu kanama yaşayan varmi
Evet canımCanım benim eşim bir takviye almadı ama kontrole gitmişti doktora. Bence kadın kadar erkeğin de kontrolleri çok önemli.
Benim d vitaminim eksikti, bebiş düşündüğümüz için depolar dolu olsun diyerek vitamin kullandım o da magnezyumla bir arada kullanınca etkileşime daha iyi giriyormuş d vitamini, magnezyum bir de folik asit. Bunların yanına yaptığım tek şey de ovülasyon takip etmek oldu
Her zaman duamdasınız, Rabbim en kısa sürede en kolay ve hayırlı şekilde nasip etsin inşallah
Bence sen de benim gibisin, yumurtlama günlerini görünce ve tarihinden emin olunca rahatlayacaksınEvet canımCherie nin eşi takviye almış karıştırmışım onu. Ovülasyon testinin önemini görüyoruz inşallah bende sonuç alırım
Canım şimdi dr uma yazdım uzaktayım o yüzden. Iliskiye bağlı kanama olabilir takip edin demiş 1 ay önceki muayene ve smear sonucun temiz demiş. Acaba ne zaman durur. Ya pik olacak diye beklerken şimdi bu. Enfeksiyon varsa nasıl anlarım ki yeni temizlendimEnfeksiyon olabilir canım bir doktora görün
Üzerine tekrar test yapmadım gün içinde yapacağım inşallah. Resimde de biraz açık çıkmış sanki resimdekinden bir tık koyu çıkmıştı. İnşallah doğru sonuç verir diye umuyorum gerisi Allaha kalmışHenüz pik olmamis benim bundan daha koyu ama haka pik göremedim bende aynı markayı kullaniyorum
Merhaba canım morfoloji eşimin %12 çıktı en son ve doktorlar çok çok iyi dediler. Sizinkisi %70 ise maşallah benceKızlar eşimin sperm testinde morfoloji %70 yazıyor bu kötü bir şey mi? Anlamadım nisan ayında vermişti testi öylesine gözden geçiriyordum şimdi farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?