Boşver patlat bir testKızlar regle 5 6 gün kaldı ne kadar sabrederim sizce test yapmamak için
Hadi yapınBenimde aynı öyle burdan biri yapsada gaza gelsem diye bekliyorum
Adet yeni mi bitti , belki adetten kalandır ya kaşıntı ve kötü kokulu akıntı yoksa korkmaCanım şimdi dr uma yazdım uzaktayım o yüzden. Iliskiye bağlı kanama olabilir takip edin demiş 1 ay önceki muayene ve smear sonucun temiz demiş. Acaba ne zaman durur. Ya pik olacak diye beklerken şimdi bu. Enfeksiyon varsa nasıl anlarım ki yeni temizlendim
Benim iki sefer başıma geldi canım ama tam yumurtlama döneminde oldu 3-4 gün sürdü doktoruma söylediğimde ara kanama demişti. O ay duphaston kullanmıştım ya ondan kaynaklandı yada bazen yumurtlama zamanıda böyle ara kanama olabiliyormuşKızlar merhaba aranızda ilişki sırasında agri vesonrasında sulu kanama yaşayan varmi
Diğer çizgi kadar koyu yada ondan daha koyu olması lazimÜzerine tekrar test yapmadım gün içinde yapacağım inşallah. Resimde de biraz açık çıkmış sanki resimdekinden bir tık koyu çıkmıştı. İnşallah doğru sonuç verir diye umuyorum gerisi Allaha kalmış
Catladigi günden itibaren ve şuan çok yeni olsada cikmazKızlar laboquick marka test var elimde bugün yaptım çıkmadı ama ilişki üzerinden 8 gün geçti daha, ben yine de yapayım dedim. Yumurtlamadan 10 gün sonra yapın diyorlar da pik olduğu günden itibaren mi çatladıktan 10 gün sonra mı yapayım
Anladım teşekkür ederim.Diğer çizgi kadar koyu yada ondan daha koyu olması lazim
Bence patlat gitsinKızlar regle 5 6 gün kaldı ne kadar sabrederim sizce test yapmamak için
Kuzum bi kan verseneOf kızlar kafam çok karıştı ovulasyon testi pik çıkıyor 5. Gün oldu bugün daha da koyulaşmış hatta gebelik testi tam belli çıkmıyor gerçekten çok belirsiz her şey şu an üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum
O zaman en erken pazar yapmam lazım bekleyeyim testleri yabana götürdüm çıkmaz erken de işte insan net sonuç istiyor bir an önce :))Catladigi günden itibaren ve şuan çok yeni olsada cikmaz
Ben dün yaptım shdhbdjdKızlar regle 5 6 gün kaldı ne kadar sabrederim sizce test yapmamak için
Varsa çıkar kusum 5 gün kala çıktı bendeKızlar regle 5 6 gün kaldı ne kadar sabrederim sizce test yapmamak için
Bence patlat gitsin
Hadi yapın
Varsa çıkar kusum 5 gün kala çıktı bendeyap bir testt sayımız artsın
Negatif görmekten aşırı korkuyorum sabah yaparım ilk idrar ile olmazsaBenimde aynı öyle burdan biri yapsada gaza gelsem diye bekliyorum
çatlama üzerinden 9. Gün oluyor yarın senin kaçıncı gününBen dün yaptım shdhbdjd
Yarın verceem hayatım büyük ihtimalKuzum bi kan versene
Benimde yarın çatlama üzerinden 9.gün bi ovulasyon yapsana benim ovulasyon pik çıkıyorçatlama üzerinden 9. Gün oluyor yarın senin kaçıncı günün
Şuan plajdayımBenimde yarın çatlama üzerinden 9.gün bi ovulasyon yapsana benim ovulasyon pik çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?