Yok kuzum adetim 4. Gun iyice azaldı 5 sabahi hafif leke ile bitti bu belli ilişki esnasında çok fazla ağrım oldu oda yanlış durdum sanırım miyom ve çikolata kıstım var yaptığım kurler onları da etkilemiş olabilir bildiğin su gibi temiz çok açık renkliydi umarım yumurtlamami etkilemezAdet yeni mi bitti , belki adetten kalandır ya kaşıntı ve kötü kokulu akıntı yoksa korkma
Yok kuzum daha yumurtlama zamanıma var ağrıdan bir 5 dakika sonra geldi şuan çok azaldı ama hafif ara ara geliyor bakalimBenim iki sefer başıma geldi canım ama tam yumurtlama döneminde oldu 3-4 gün sürdü doktoruma söylediğimde ara kanama demişti. O ay duphaston kullanmıştım ya ondan kaynaklandı yada bazen yumurtlama zamanıda böyle ara kanama olabiliyormuş
Ohh harikaŞuan plajdayımakşam yatmadan yaparım
Ay evet kesinlikle hatan o bıkmadan usanmadan takip et cünkü oluyo bazen geç yumurtlama ya da erken yumurtlama. Ben iyiyim Allaha şükür bebişi bilmiyorum en son kese gördük haftaya perşembe kalp duymaya gidicem sigarayı bırakmaya çalışmakla cebelleşiyorumHayır canım hatam o oluyor zaten. Gün aşırı ilişkiyi de uygulamadım ovü testi de yapmadım 4 aydır belkide hep kaçırdım. Yarın bir doktora görüneyim adet bitiminden sonra başlayacağım ovülasyon testine. Sen nasılsın bebiş ne durumda
Bizde aynı dertteyiz eşimde sorun ama böyle kendini koyverme illaki bi sonuca varmak hiç yoktan ne olduğunu biliyoruz önleminizi alıyoruz peki bu ilacı kullanınca tekrarmi sperm testi vereceksinizSelam kızlar, biliyorsunuz dün göndermiştim eşimin sperm sonucunu. Bugun doktora göstermeye gittik orta seviyede düşük dedi sonra ultrason istedi onuda çektirdik onada orta derece varikosel dedi. 1 ay kullanması için proxeed plus verdi sperm sayısını arttırmak için eğer hala düzelme olmazsa ameliyat olacak. Aylarca sorunu kendimde aradım o kadar vakşt kaybettik ona yanıyorum
Aşkımm o zaman kistten olmuş olabilir yumurtlamayı etkilemez hiç korkma stres yapmaYok kuzum adetim 4. Gun iyice azaldı 5 sabahi hafif leke ile bitti bu belli ilişki esnasında çok fazla ağrım oldu oda yanlış durdum sanırım miyom ve çikolata kıstım var yaptığım kurler onları da etkilemiş olabilir bildiğin su gibi temiz çok açık renkliydi umarım yumurtlamami etkilemez
Hayır hiç böyle üzme kendini daha geç de gidebilirdin önemli olan sorunu bulmuş olmak ve çözmekSelam kızlar, biliyorsunuz dün göndermiştim eşimin sperm sonucunu. Bugun doktora göstermeye gittik orta seviyede düşük dedi sonra ultrason istedi onuda çektirdik onada orta derece varikosel dedi. 1 ay kullanması için proxeed plus verdi sperm sayısını arttırmak için eğer hala düzelme olmazsa ameliyat olacak. Aylarca sorunu kendimde aradım o kadar vakşt kaybettik ona yanıyorum
Ay heyecanlandım yaNegatif görmekten aşırı korkuyorum sabah yaparım ilk idrar ile olmazsa
Yok yavrum normalde regle 1 hafta kala bel ve kasık ağrım olurdu oda yok akıntı da yok pek. O yüzden negatif diye düşünüyorum. Sadece bir kaç kez sağ bacağım ağrıdı oda çok yol yürüdüm gezeceğim diye ondan oldu sanırım e magnezyum da kullanmıyorum ara sıra kasılıyorAy heyecanlandım yabelirtin var mıııı
Aşkım nice belirtilerimiz oldu ama gebelik yoktu belirtiye takılmıyorum ben artıkYok yavrum normalde regle 1 hafta kala bel ve kasık ağrım olurdu oda yok akıntı da yok pek. O yüzden negatif diye düşünüyorum. Sadece bir kaç kez sağ bacağım ağrıdı oda çok yol yürüdüm gezeceğim diye ondan oldu sanırım e magnezyum da kullanmıyorum ara sıra kasılıyor
Ben yerleşme durumunda bi belirti olur bi göğüs olur baş ağrısı bel ağrısı olur diye düşünüyorum hep diğer aylar deli gibi ağrılarım oldu bu ay yok sebebi de tatilde olduğum için bence. Sıcaktan dolayı ağrım yok diye düşünüyorum regl gelecek diye hissediyorum bakalımAşkım nice belirtilerimiz oldu ama gebelik yoktu belirtiye takılmıyorum ben artık
Evet canım proxeed plus verdi 1 ay kullan gel tekrar sperm testi ver dedi. Siz ne durumdasınızBizde aynı dertteyiz eşimde sorun ama böyle kendini koyverme illaki bi sonuca varmak hiç yoktan ne olduğunu biliyoruz önleminizi alıyoruz peki bu ilacı kullanınca tekrarmi sperm testi vereceksiniz
Kuzum illa belirti olcak diye bisey yok aklımıza kötüyü getirmiyoruzYok yavrum normalde regle 1 hafta kala bel ve kasık ağrım olurdu oda yok akıntı da yok pek. O yüzden negatif diye düşünüyorum. Sadece bir kaç kez sağ bacağım ağrıdı oda çok yol yürüdüm gezeceğim diye ondan oldu sanırım e magnezyum da kullanmıyorum ara sıra kasılıyor
Bizde salı günü sonuçları goturcez ne diycek bakalim heyecanla bekliyorumEvet canım proxeed plus verdi 1 ay kullan gel tekrar sperm testi ver dedi. Siz ne durumdasınız
Umarım canım benim bakalım biraz daha beklemek gerecek. İnşaAllah sizler bir an evvel güzel haberleri alırsınız benim belliki biraz daha zamanım varHayır hiç böyle üzme kendini daha geç de gidebilirdin önemli olan sorunu bulmuş olmak ve çözmek
Hissiyatım da o yönde bebekKuzum illa belirti olcak diye bisey yok aklımıza kötüyü getirmiyoruz
Evet öyle canım inşallah ameliyata gerek kalmaz her ikimiz içinde çünkü varikosel ameliyatından 1 sene sonra ancak gebelik olabiliyomusUmarım canım benim bakalım biraz daha beklemek gerecek. İnşaAllah sizler bir an evvel güzel haberleri alırsınız benim belliki biraz daha zamanım var
Chatgpt ye gönderdin mi canım o ne dediyse doktorda bugün onu dediBizde salı günü sonuçları goturcez ne diycek bakalim heyecanla bekliyorum
Belli olmaz kuşum inşallah güzel haberler alırızBen yerleşme durumunda bi belirti olur bi göğüs olur baş ağrısı bel ağrısı olur diye düşünüyorum hep diğer aylar deli gibi ağrılarım oldu bu ay yok sebebi de tatilde olduğum için bence. Sıcaktan dolayı ağrım yok diye düşünüyorum regl gelecek diye hissediyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?