- 17 Ocak 2021
- 706
- 356
- 53
Merhaba benimde normalde akıntım olurdu gebe kaldığım ay hiç akıntı olmadı yumurtlama akıntısı dışındaYok yavrum normalde regle 1 hafta kala bel ve kasık ağrım olurdu oda yok akıntı da yok pek. O yüzden negatif diye düşünüyorum. Sadece bir kaç kez sağ bacağım ağrıdı oda çok yol yürüdüm gezeceğim diye ondan oldu sanırım e magnezyum da kullanmıyorum ara sıra kasılıyor
Yaaa öylemiymişEvet öyle canım inşallah ameliyata gerek kalmaz her ikimiz içinde çünkü varikosel ameliyatından 1 sene sonra ancak gebelik olabiliyomus
Biz ilk gittiğimizde bi ilaç var dedi size verdiğini söyledi bu spermi artiriyo çabucak toparlar dedi önce sonra da önce bi usg bakalim sonra veririz demisti doktorlarda chatcpt kullaniyo ordan soyluyo benceChatgpt ye gönderdin mi canım o ne dediyse doktorda bugün onu dedisizede takviye verir yüksek ihtimal bide varikosel yoksa 2-3 ay takviyeyi kullanıp tekrar gelin diyebilir
Ben çok araştırdım geneli böyle zaten 1 aya yakın ilişki onermiyo doktorYaaa öylemiymişben sanki burda bi yerlerde okumuştum eşi ameliyat olduktan sonra 1-2 ay içindr hamile kalanları. Öyle sanıyordum yani
İnşallah balım inşallahBelli olmaz kuşum inşallah güzel haberler alırız
Değerler ancak yukseliyomus çünkü oyuzden belkideYaaa öylemiymişben sanki burda bi yerlerde okumuştum eşi ameliyat olduktan sonra 1-2 ay içindr hamile kalanları. Öyle sanıyordum yani
Darısı başımaaaaMerhaba benimde normalde akıntım olurdu gebe kaldığım ay hiç akıntı olmadı yumurtlama akıntısı dışında
Hiçbir belirti olmadı bende sadece yerleştiği gün şiddetli regl olcak gibi ağrım vardı belki sende o da olmaz hemen kötü düşünme o göğüs hassasiyeti bel ağrısı anında olacak şeyler değil benim hala belim ağrımıyo kendini belirtilere bağlama modumu düşürmeee inşallah vardırBen yerleşme durumunda bi belirti olur bi göğüs olur baş ağrısı bel ağrısı olur diye düşünüyorum hep diğer aylar deli gibi ağrılarım oldu bu ay yok sebebi de tatilde olduğum için bence. Sıcaktan dolayı ağrım yok diye düşünüyorum regl gelecek diye hissediyorum bakalım
OlabilirBiz ilk gittiğimizde bi ilaç var dedi size verdiğini söyledi bu spermi artiriyo çabucak toparlar dedi önce sonra da önce bi usg bakalim sonra veririz demisti doktorlarda chatcpt kullaniyo ordan soyluyo bence
Yerleşme olduysa o ağrı da olmadı işteHiçbir belirti olmadı bende sadece yerleştiği gün şiddetli regl olcak gibi ağrım vardı belki sende o da olmaz hemen kötü düşünme o göğüs hassasiyeti bel ağrısı anında olacak şeyler değil benim hala belim ağrımıyo kendini belirtilere bağlama modumu düşürmeee inşallah vardır
İnşallah inşallahDarısı başımaaaa
Dur bakalım hiç belirti olmaması da belirti olabilirYok yavrum normalde regle 1 hafta kala bel ve kasık ağrım olurdu oda yok akıntı da yok pek. O yüzden negatif diye düşünüyorum. Sadece bir kaç kez sağ bacağım ağrıdı oda çok yol yürüdüm gezeceğim diye ondan oldu sanırım e magnezyum da kullanmıyorum ara sıra kasılıyor
Benim hiç bir belirtim yok şuan canım. Belirti düşünme benceYerleşme olduysa o ağrı da olmadı işteneyse sabah olsun bakacağım ama akşam ovi çok silik çıkarsa biraz daha beklerim test için hayırlısı
Benim hiç bir belirtim yok şuan canım. Belirti düşünme bence
İnşallah inşallahhhh yarın erken olabilir sanki 2 Ağustos mu beklesem diyorum ama akşam net ovi yaparımDur bakalım hiç belirti olmaması da belirti olabilir
Valla doktorların dediği değil Allahin dediği olur kimbilir canim.insallah vardırOlabiliryaa inşaAllah şu ilaçlarla toparlarızda ameliyatlarla işimiz olmaz canım yaa. Bide benim kasıklarım bir ağrıyor anlatamam bat 5 ağustos eşime diyorum ki bu kadar koşturduk bide hamileymişim
Benim iğne olduğu için iğneden sonraki günden itibaren sayıyorum canim bugün 9. günçatlama üzerinden 9. Gün oluyor yarın senin kaçıncı günün
Bence oviyi dene koyulasirsa test yapİnşallah inşallahhhh yarın erken olabilir sanki 2 Ağustos mu beklesem diyorum ama akşam net ovi yaparım
Ben bu ay test yapmiycam yumurtlama olmuycak gibi bu ay onu geçtim zaten eşimin sperm sorunu var boşuna test almiycam oyuzden bakalimİnşallah inşallahhhh yarın erken olabilir sanki 2 Ağustos mu beklesem diyorum ama akşam net ovi yaparım
Ohh iyi rahatladım burada çoğu gördüklerim %5-10 arası oyüzden acaba bizdekinde mi sorun var diye düşündümMerhaba canım morfoloji eşimin %12 çıktı en son ve doktorlar çok çok iyi dediler. Sizinkisi %70 ise maşallah bence
Öyle tabi Rabbim bilirValla doktorların dediği değil Allahin dediği olur kimbilir canim.insallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?