- 29 Aralık 2024
- 2.237
- 1.319
- 48
Senin belki geç dollenmedjr aşkım ondandir herkesin net cikcak diye bisey yok benim reglim tam 10 gün geçti ozaman bile silikti ona bakarsanCanım bilmiyorum ya bence yok @Cherie nin testi 9. Günde baya net çıkmıştı en iyisi regli beklemek
Kuzum bence hamilesin vallahi içime bi his var bu sefer gerçek hadi kan ver kizzAz önceki hali ilk haliydi şimdi böyle hiç umut yok hiç
Sağlıkla yükselsin inşallahsonuç çıktı 40
Çizgi var ama emin misin olmadığına adetine kaç gün var ?Az önceki hali ilk haliydi şimdi böyle hiç umut yok hiç
Heyecandan bence bu sefer görmekte zorlaniyoÇizgi var ama emin misin olmadığına adetine kaç gün var ?
Bilmiyorum canım ya hiç bi koyulaşma olmadıVala ben bi çizgi görüyorum babamı öyle geliyo
İnşallah bizde de olurHeyecandan bence bu sefer görmekte zorlaniyo
Adete 4 gün var çatlamadan sonra 9. GünÇizgi var ama emin misin olmadığına adetine kaç gün var ?
2 gün sonra yaptığında koyulasor ancakBilmiyorum canım ya hiç bi koyulaşma olmadı
Demi soyle bi afallayalimİnşallah bizde de olur
Ben bariz çizgi gördüm canım bence bekle 12. Günde kan verAdete 4 gün var çatlamadan sonra 9. Gün
Şöyle kıpkırmızı görüp hatalı test diye atmamız yok muDemi soyle bi afallayalim
Tamam bugün verecem kızlar artık varsa çıkar zaten kandaHerkesin testi o kadar çabuk çıkmıyor canım her gebelik farklı radyasyondan dolayı bence kan ver demiştim ben
İşte dğn yaptım önceki gün yaptım hiç bi koyuluk yok hala ondan moralim çok bozuldu2 gün sonra yaptığında koyulasor ancak
Vericem kızlar bugün şans dileyinS seraysss77 bende çizgi görüyorum bence ihtimal var kan ver hazır elinin altında. Onda net çizgi görünüyor ama herkeste öyle çıkmıyor ki ona niye takılıyorsun
YaaaKuzum bence hamilesin vallahi içime bi his var bu sefer gerçek hadi kan ver kizz
Geçen attığında hiç çizgi gorememistimki bunda bariz var benceİşte dğn yaptım önceki gün yaptım hiç bi koyuluk yok hala ondan moralim çok bozuldu
Amin bebegim dualarim seninle o güzel haberi senden duyarım insallahYaaainşallah vardır kuzum Allah bu bekleyişlerimizin karşılığını verir inşallah hepimizin
Öyle mi diyosuun yaa inşallah bugün netleşecekGeçen attığında hiç çizgi gorememistimki bunda bariz var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?