- 29 Aralık 2024
- 2.238
- 1.320
- 48
Bacağa vuran qgriya burda kaç kez şahit oldum gebelikten diyo hepsi aynı olcak diye birsey yok gercide ayy dun bende akşam yatınca bacaklarım birden acayip kasinmaya başladı yirtticaktim resmen kalktım yikadim artık şu sıcaklar beni mahvediyor yaEvet evet daha erken bekleyelim benimde bat 6 Ağustosağrın vs var mı benim aşırı derecede karnım ağrıyor bacağıma vuruyor
Daha çok erken kuzucum bekle biraz daha şimdi çıkmaz bikac gün sonra çıkar belkiFotolar ektedir
Bende ağrı yok canım, sadece bazen (çok nadir) anlık batma/kıpırdama hissi oluyor kasıklardaEvet evet daha erken bekleyelim benimde bat 6 Ağustosağrın vs var mı benim aşırı derecede karnım ağrıyor bacağıma vuruyor
benim de bugün çatlamadan sonra 8. gün az önce yaptım negatif, erken mi ki daha diyordum bende. Çıkarsa pazar yapınca çıkar da bekleyemedim bendeKızlar benim de çatlamadan sonra 8.gün adetim de 4-5 ağustos gösteriyor hiç çizgi yokburdan döner mi acaba bu ay çok erken regl sancısı yaşamıştım iki gün boyunca kasık ağrısı batma ümitlenmek de istemiyorum ama ilk kez böyle olmustu
Valla hiç bilmiyorum inşallah öyledir ya. Sıcaklar herkesi perişan etti zaten şuanBacağa vuran qgriya burda kaç kez şahit oldum gebelikten diyo hepsi aynı olcak diye birsey yok gercide ayy dun bende akşam yatınca bacaklarım birden acayip kasinmaya başladı yirtticaktim resmen kalktım yikadim artık şu sıcaklar beni mahvediyor ya
Kızlar bana da bi yardımcı olsanız beKızlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim sonrasında beta değerim sıfırlandı. 3 gün önce de tekrar korunmasız ilişki yaşamaya başladık reglime henüz 16 gün var şimdi kahverengi kanlı akıntım oldu sebebi ne olabilir
Canım çok belirsiz ya gözle zor görünüyor koyulaşır sanıyodum ben bugünÇizgi var orda görmedin mi? Yani burdan belli oluyorilk hamileliğim benim de böyle çıkmıştı kan ver bence
Yumurtlamadjr oKızlar bana da bi yardımcı olsanız be
Kuruma çizgisi varrrrFotolar ektedir
Canım bacak ağrın neden acaba, geçen çok yürüdüm ondandır demiştin. Karın ağrısı belirti olabilirmiş gerçi ama belirtilere takılmamak lazım maalesef geçen ay kasıklarımda sanki deprem oluyordu ama bebiş olmadiEvet evet daha erken bekleyelim benimde bat 6 Ağustosağrın vs var mı benim aşırı derecede karnım ağrıyor bacağıma vuruyor
Kiz sen niye hala kan vermedinCanım çok belirsiz ya gözle zor görünüyor koyulaşır sanıyodum ben bugün
Canım burdaki doktorlar personel bile olsam randevusuz bakmıyolar bende mesai saatinin bitmesini bekliyorum acilden isticen betayıKiz sen niye haka kan vermedin
Kız hepimiz seni bekliyoruzKuruma çizgisi varrrr
Başka marka varmi elinde test bide onla denesenCanım çok belirsiz ya gözle zor görünüyor koyulaşır sanıyodum ben bugün
Yok yaa hep innovitanın varBaşka marka varmi elinde test bide onla denesen
canım bak ilk gebelik çatlamadan 11 gün sonra bu kadar silik çıktı bende kan da 53 çıkmıştı. Sende çizgi var yalancı testtir belki onu bilemem kanda anlaşılır . Çünkü geçen ay silik çizgi gördüm koşa koşa kana gittim 0.1 çıktı betaCanım çok belirsiz ya gözle zor görünüyor koyulaşır sanıyodum ben bugün
Senin tesstte kuruma çizgisi var canım normalde çıkıyomuydu böyleKız hepimiz seni bekliyoruz
Innovitia bende yalanci pozitif çıkarmıştı farklı deneyebilseydin ozamn belli olurduYok yaa hep innovitanın var
Aaa bu test 53 betaya rağmenki halimiicanım bak ilk gebelik çatlamadan 11 gün sonra bu kadar silik çıktı bende kan da 53 çıkmıştı. Sende çizgi var yalancı testtir belki onu bilemem kanda anlaşılır . Çünkü geçen ay silik çizgi gördüm koşa koşa kana gittim 0.1 çıktı betabugün kan ver varsa kesin çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?