Yok bu benim regl öncesi oluyor bazen öyle ağrı değil direk bacağıma vuruyor kasık karın ağrımCanım bacak ağrın neden acaba, geçen çok yürüdüm ondandır demiştin. Karın ağrısı belirti olabilirmiş gerçi ama belirtilere takılmamak lazım maalesef geçen ay kasıklarımda sanki deprem oluyordu ama bebiş olmadi
Evet hatta şimdi baktım 57 küsürmüş bu testte öğrendim ben silik çıkmıştı baya. Laboquick 26 Şubat pik çıkmış 27 Şubat çatlamış 9 martta gebelik testi ile öğrenmişim. En kesin çözüm hemen kan vermek belirsizlik zor bekleyince strese giriyor insanAaa bu test 53 betaya rağmenki halimii
Bugün eczaneden prodoctorunkini alim onda çıkarsa silik veriyim kanInnovitia bende yalanci pozitif çıkarmıştı farklı deneyebilseydin ozamn belli olurdu
Hadi heyecanla bekliyoruzBugün eczaneden prodoctorunkini alim onda çıkarsa silik veriyim kan
Ay şu an bi umutlandım aşkım çok iyi çıkmış beta o silikliğe göreEvet hatta şimdi baktım 57 küsürmüş bu testte öğrendim ben silik çıkmıştı baya. Laboquick 26 Şubat pik çıkmış 27 Şubat çatlamış 9 martta gebelik testi ile öğrenmişim. En kesin çözüm hemen kan vermek belirsizlik zor bekleyince strese giriyor insan
Aynen kuzum kist sanırım büyüdü çeşit çeşit şey deniyorum inşallah zarar olmazAşkımm o zaman kistten olmuş olabilir yumurtlamayı etkilemez hiç korkma stres yapma
Soğan kabuguda iyi geliyo canim ama dikkatli yapmak gerekiyor bebis varsa dusugede sebep oluyo malesefAynen kuzum kist sanırım büyüdü çeşit çeşit şey deniyorum inşallah zarar olmaz
İnşallah vardır canım bi yap bakalımAy şu an bi umutlandım aşkım çok iyi çıkmış beta o silikliğe göre
Benimde seninkinden az daha koyu çıkmıştı 100 çıkmıştı değerim doktor hatta bu değerle gebelik olmaz demistiEvet hatta şimdi baktım 57 küsürmüş bu testte öğrendim ben silik çıkmıştı baya. Laboquick 26 Şubat pik çıkmış 27 Şubat çatlamış 9 martta gebelik testi ile öğrenmişim. En kesin çözüm hemen kan vermek belirsizlik zor bekleyince strese giriyor insan
tebrik ederim canım inşallah saglikli ilerlersonuç çıktı 40
teşekkür ederim inşallah öyle olur mayısta sağlıksız bir gebelik geçirdim ve tedirginimtebrik ederim canım inşallah saglikli ilerler
100 le mi gebelik olmazmış eğer öyleyse ben şokBenimde seninkinden az daha koyu çıkmıştı 100 çıkmıştı değerim doktor hatta bu değerle gebelik olmaz demisti
Ay mal mı ne 10 sa bile gebelik oluyor sağlıklı artma şartıylaBenimde seninkinden az daha koyu çıkmıştı 100 çıkmıştı değerim doktor hatta bu değerle gebelik olmaz demisti
Bebeğim ben kuruma görmedim yani hiçbir çizgi görmedimSenin tesstte kuruma çizgisi var canım normalde çıkıyomuydu böyle
Aşkım afetin geçmesini bekle öyle test yap çok erken yapmışsınAdete 4 gün var çatlamadan sonra 9. Gün
Eski testleri bırak yenisini alllll uğraşma şunlarlaKızlar aynı test bi bakim dedim hiç ellemedim testi kendi kendine bu hale gelmiş sanki çizgi belirginleşmiş ama bozuk gibide geldi aynı zamanda ne diyosunuz
Yeni test al sen kuzum bunlar bosukmgibi çok yıpranmış emin olamıyor insanKızlar aynı test bi bakim dedim hiç ellemedim testi kendi kendine bu hale gelmiş sanki çizgi belirginleşmiş ama bozuk gibide geldi aynı zamanda ne diyosunuz
Tebrikler sağlıkla gelsin inşallahteşekkür ederim inşallah öyle olur mayısta sağlıksız bir gebelik geçirdim ve tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?