Şu bacak ağrısı bende de var ya bende yazacaktım alakası yoktur belki diye yazmadım ama aynı şekildeyim. İçleri epey ağrıyor. Karnımda çok ağrı yok ama yani hafif bir ağrı işte pms de olabilir tabiBacağa vuran qgriya burda kaç kez şahit oldum gebelikten diyo hepsi aynı olcak diye birsey yok gercide ayy dun bende akşam yatınca bacaklarım birden acayip kasinmaya başladı yirtticaktim resmen kalktım yikadim artık şu sıcaklar beni mahvediyor ya
Ben çizgi görüyorum sanki bebeğim benimkilerde hafif çıkıp koyulaşıyordı sonraAz önceki hali ilk haliydi şimdi böyle hiç umut yok hiç
Ben değişik bir vakayım beni örnek alma kuzuCanım bilmiyorum ya bence yokCherie nin testi 9. Günde baya net çıkmıştı en iyisi regli beklemek
Bence kuruma var kuzumBebeğim ben kuruma görmedim yani hiçbir çizgi görmedim
Evet canım ama radyasyonda çalıştığım için ne kadar erken öğrensem karAşkım afetin geçmesini bekle öyle test yap çok erken yapmışsın
Hadi bakalım daha erkendir zaten kese için sağlıkla ilerlesin inşallah kuzumGünaydın kızlar
Doktordan çıktım bende şimdi kan verdim alttan rahime baktı tabi kese vs bir şey görmedi ama kalınlaşma var dedi bu da gebelik ihtimali var dedi hatta kalınlaştığı yeri vs çok detaylı gösterdi. Sonuç çıkınca atarıö buraya
İnşallah kuzum senden de gebelik haberi alacağız gibiHadi bakalım daha erkendir zaten kese için sağlıkla ilerlesin inşallah kuzum
Kuzum sen kan ver o zaman ben bilmiyordum haklısın çokEvet canım ama radyasyonda çalıştığım için ne kadar erken öğrensem kar
Hadi inşallah hayırla gelsin canımbenimGünaydın kızlar
Doktordan çıktım bende şimdi kan verdim alttan rahime baktı tabi kese vs bir şey görmedi ama kalınlaşma var dedi bu da gebelik ihtimali var dedi hatta kalınlaştığı yeri vs çok detaylı gösterdi. Sonuç çıkınca atarıö buraya
Hadi bakalım gebeliktir inşallahŞu bacak ağrısı bende de var ya bende yazacaktım alakası yoktur belki diye yazmadım ama aynı şekildeyim. İçleri epey ağrıyor. Karnımda çok ağrı yok ama yani hafif bir ağrı işte pms de olabilir tabi
kız kan vermedin miGünaydın kızlar
inşallah balımİnşallah kuzum senden de gebelik haberi alacağız gibi
Evet aşkım vericem bugünKuzum sen kan ver o zaman ben bilmiyordum haklısın çok
6 Ağustos batKızlar aynı test bi bakim dedim hiç ellemedim testi kendi kendine bu hale gelmiş sanki çizgi belirginleşmiş ama bozuk gibide geldi aynı zamanda ne diyosunuz
Hadi inşallah hayırla gelsin canımbenim
Teşekkür ederim bebeklerimHadi bakalım gebeliktir inşallah
Bu sabah verdim bebeğimkız kan vermedin mi
Daha çok var en iyi ihtimalle 4 kala bile çıkar6 Ağustos bat
Bugün negatif, bir dahakini ne zaman yapmalıyım bilemiyorumDudağımın altında sivilce çıktı inşallah regl habercisi değildir
Aşkım benim 12 gün varKızlarrrr kimlerin bat yaklaştı şimdi kimler test yapacak ne zaman yapacak
nryyy srnin kaç gün var bata yavrum
Aşkım çok güzel bence hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğimKızlar Beta 138 gelmiş
O kadar koyuluğa daha yüksek bekliyordum Bat 3 gün var. Sizce nasıl?
Teşekkür ederim kuzum. Darısı burda haber bekleyen herkese inşallahAşkım çok güzel bence hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?