Yok aşkım yanıma bitane aldım gerisini eve bıraktımAwoxları bitirdin mi ya
Yansımadır oooıı yoksa görürdüm benKız biz burdan gördük ya sen nasıl göremiyorsun
Ay bir an hepsini yaptın sandım bizden beklenir çünküYok aşkım yanıma bitane aldım gerisini eve bıraktımsürekli yapar dururum diye dönüşte de memlekete gidicez 2 hafta diğer aya bıraktım
Adete yakın 0.1 bet görmene rağmen ümidim vardı benim sksjs ateşim düşünce anladımOvi testi var yanımda sadece bir kaç gün sonra onu yaparım bidekız zaten negatif çıkacağından çok emindim ağlamadım bu sefer
vardır canımNormalde 3 gün var ama çatlama üzerinden 9 gün geçti regl olsam bile 6 sında olurum diyr düşünüyorum
bende silik gördüm valla inş çok erken olduğu içindir canimValla yine dayanamadım yaptımkoca bir hüsranla yola devam S seraysss77 nryyy haifa edebiyatc @Hayalim kizim
Aşkım ya moral bozmak yok yola devamValla yine dayanamadım yaptımkoca bir hüsranla yola devam S seraysss77 nryyy haifa edebiyatc @Hayalim kizim
Çok erken daha aşkım belki vardır hele günün geçsin birdaha yaş bir bakmışsın kırmızıOvi testi var yanımda sadece bir kaç gün sonra onu yaparım bidekız zaten negatif çıkacağından çok emindim ağlamadım bu sefer
Hayırlısı be gülümÇok erken daha aşkım belki vardır hele günün geçsin birdaha yaş bir bakmışsın kırmızı
Ypk bebekler çıkarsa inşallah görcem bendebende silik gördüm valla inş çok erken olduğu içindir canim
Bebeğim seninle aynı yolda ilerliyoruz şu an ama moral bozmak yokkkValla yine dayanamadım yaptımkoca bir hüsranla yola devam S seraysss77 nryyy haifa edebiyatc @Hayalim kizim
Ah canım yaa çift çizgiler aklımızı karıştırıyor.. Bata daha var ama senin değil miKızlar maalesef hamile değilim 0.2 çıktı gerçekten üzdü bu sefer çok umutlanmıştım
3 gün var canım nasip değilmişAh canım yaa çift çizgiler aklımızı karıştırıyor.. Bata daha var ama senin değil mi
Biliyorsun canım regl olana kadar ihtimal var karamsar olma3 gün var canım nasip değilmiş
Kızlar maalesef hamile değilim 0.2 çıktı gerçekten üzdü bu sefer çok umutlanmıştım
Yok canım ya sanmıyorum olsa en azından 4 falan çıkardı bu ay hormon testi vericem sonra artık atıcam bu düşünceyi kafamdanBiliyorsun canım regl olana kadar ihtimal var karamsar olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?