Ateş ben de mi olcsem ama o zaman testin heyecanı kaçıyor

Ateş ben de mi olcsem ama o zaman testin heyecanı kaçıyor
Geçen ay tutmuştu. Bugünde düşüş oldu Chatgpt bir günlük düşüş olabilir ama istisna diyor valla ben testlerde çizgi görememekten sıkıldım zaten ümitsiz bakıyorum ateş ölçünce

nryyy A aydk benimki de gonapeptyl, doktor otriville hiç vermedi ama onu bulmak zormuş diye duydum evet. Benimkinin içinde hcg yokmuş diğerinden farklı olarak. İlk ay tutmadı bu ay bakalım nolucak Eşimle konuştuk salıya kadar test yapma diyor ama ben pzt yaparım muhtemelen

benim ilk 40 çıkmıştı şimdi 2 gün sonra 66 ilk gebeliğimde de artmıştı bu şekilde düşükle sonuçlanmıştı düzelir mi sizce

İnşallah tutar ya ovitrellede testim 11.güne kadar pozitifti

Geçen ay tutmuştu. Bugünde düşüş oldu Chatgpt bir günlük düşüş olabilir ama istisna diyor valla ben testlerde çizgi görememekten sıkıldım zaten ümitsiz bakıyorum ateş ölçünce
Kaç olması lazımmış

Yaptım kiiii deseydin
Kaç olması lazımmış
Yumurtlamadan sonra benim 36.8 36.9 37 civarına çıkıyor regl yaklaşırken düşüyor. Bugün 36.6 çıktı yarın yükseliş olmazsa regl geliyor demek.
Geçen ay regl günü 36.4 çıkmıştı

Bugün yaptığımı biliyor bundan sonrası için
Umarım yarın yükselir ateşin

Benim ama 10 gün kalmış oluyor yarın varsa bile daha yükselmez diye düşünüyorum

Benim ama 10 gün kalmış oluyor yarın varsa bile daha yükselmez diye düşünüyorum
İşte yumurtlamadan sonra takip edeceksin genelde aşağı yukarı yakın çıkıyor regle bir kaç gün kala düşüyor veya gebelik varsa düşmüyor regl zamanıda.
Şuan başlayabilirsin bence hergün sabah yataktan kalkmadan dil altından

bende bu var aşkım olur mu

Eklentiler

• image.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…