Ateş ben de mi olcsem ama o zaman testin heyecanı kaçıyorBen gizli gizli ağlıyorum artıkya şuan ağlanacak halime gülüyorum gerçi sabah kaynanada bi ovi patlatırım gebelik yok yanımda ancak pik görürsem alırım ama bugün ateşim düştü sanırım yine olmadı diğer ay evde olacağım iyi bir patlama yaşarım
Geçen ay tutmuştu. Bugünde düşüş oldu Chatgpt bir günlük düşüş olabilir ama istisna diyorAteş ben de mi olcsem ama o zaman testin heyecanı kaçıyor
Yerleşme kanaması olmustuBelirtileriniz nelerdi
Askim oda yapiyo benimde ara ara oluyo geçen ay ölüyorum sandım boynumdan başıma ağrı vuruyoduCanım inan hiç bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam hamileyken sanki kan sulandırıci kullanıyordum ama emin degilim
İnşallah tutar ya
Kaç olması lazımmışGeçen ay tutmuştu. Bugünde düşüş oldu Chatgpt bir günlük düşüş olabilir ama istisna diyorvalla ben testlerde çizgi görememekten sıkıldım zaten ümitsiz bakıyorum ateş ölçünce
Evet öyle oluyormuş, bu iğnede hiç olmadı bende iğne etkisiyle pozitifİnşallah tutar yaovitrellede testim 11.güne kadar pozitifti
Yaptım kiiii deseydin
Yumurtlamadan sonra benim 36.8 36.9 37 civarına çıkıyor regl yaklaşırken düşüyor. Bugün 36.6 çıktı yarın yükseliş olmazsa regl geliyor demek.Kaç olması lazımmış
Bugün yaptığımı biliyor bundan sonrası içinYaptım kiiii deseydin
Yumurtlamadan sonra benim 36.8 36.9 37 civarına çıkıyor regl yaklaşırken düşüyor. Bugün 36.6 çıktı yarın yükseliş olmazsa regl geliyor demek.
Geçen ay regl günü 36.4 çıkmıştı
İnşallah ama bebekten yükselsinBugün yaptığımı biliyor bundan sonrası için
Umarım yarın yükselir ateşin
Hayırlısı canım teşekkür ederim yanıtladığın içinMerhaba. 42. Günde adet oldum canım
Benim ama 10 gün kalmış oluyor yarın varsa bile daha yükselmez diye düşünüyorumYaptım kiiii deseydin
Yumurtlamadan sonra benim 36.8 36.9 37 civarına çıkıyor regl yaklaşırken düşüyor. Bugün 36.6 çıktı yarın yükseliş olmazsa regl geliyor demek.
Geçen ay regl günü 36.4 çıkmıştı
Evet iğneler farklı bakalım inşallah gerek kalmadan olur ta tekrar o sürece girmekten korkuyorum o muayeneler falan beni çok yormuştuEvet öyle oluyormuş, bu iğnede hiç olmadı bende iğne etkisiyle pozitif
İşte yumurtlamadan sonra takip edeceksin genelde aşağı yukarı yakın çıkıyor regle bir kaç gün kala düşüyor veya gebelik varsa düşmüyor regl zamanıda.Benim ama 10 gün kalmış oluyor yarın varsa bile daha yükselmez diye düşünüyorum
bende bu var aşkım olur muİşte yumurtlamadan sonra takip edeceksin genelde aşağı yukarı yakın çıkıyor regle bir kaç gün kala düşüyor veya gebelik varsa düşmüyor regl zamanıda.
Şuan başlayabilirsin bence hergün sabah yataktan kalkmadan dil altından
Kız bende buna benzer aldım eczaneden 80 TL’yebende bu var aşkım olur mu
Ay ben bunu koltuk altından diye aldımKız bende buna benzer aldım eczaneden 80 TL’yeolur tabi
Rica ederim sizin durumunuz nedir ne zamandır istiyorsunuzHayırlısı canım teşekkür ederim yanıtladığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?